PostNL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 893 recente reviews uit 2 bronnen.

Post.nl bezorgt geen post en de ontvanger staat met zijn rug tegen de muur Bij ons in de straat levert post.nl vandaag drie weken geen post (brieven en brievenbuspakjes). Dit terwijl in de post.nl app de post als bezorgd wordt aangegeven. Als ontvanger word je met een kluitje het riet in gestuurd (het antwoord van de klantenservice is dat ze de klacht intern afhandelen en er geen terugkoppeling wordt gegeven) en je krijgt het verzoek contact op te nemen met de verzender (omdat deze de leveringsovereenkomst heeft). De verzender kan een onderzoek aanvragen. De acm dient te handhaven van de rechter en tegelijkerijd schiet de wet tekort om dat mogelijk te maken…. Post.nl…. Het hedendaagse voorbeeld van het ‘succes’ van het privatiseren van wat ooit eens een betrouwbaar bedrijf was…. Het bestuur en managers van post.nl moeten zich diep schamen.

Gistermiddag/avond zou er bezorgd worden tussen 16:30/18:30 er is notabene betaald voor verzendkosten tot bij voordeur, komt er een mail binnen dat deze ivm drukte op postkantoor ligt, dus met ID erheen de baliemedewerker gaf ook al aan dat de werkwijze onfatsoenlijk is, pleuren de container vol paketten zo de winkel in en zoek maar uit omdat de bezorger "zogenaamd geen tijd heeft" of een tot 17 uur mentaliteit, wat een klantonvriendelijk bedrijf, en de wisselende bezorgers die hier op asociale manier met harde muziek. Open zijdeuren en over fietspaden jagen. En vervolgens geen tijd. Dikke 1 voor post NL lekkere organisatie met winsten maar service ho maar.

Vreselijk slechte 'service'. De duurste van Nederland en nu ook samen met DHL de slechtste 'bezorging' en afhandeling. Raken pakketten kwijt ook al is het met T&T verstuurd, laten je een maand afwachten waarin je meerdere keren zelf moet bellen en voor hetzelfde poststuk meerdere cases moet aanmaken. Uiteindelijk vergoeden ze niets, bar slecht bedrijf. Het is heel snel achteruit gegaan met dit duurste bezorgingsbedrijf. Niet doen, kies voor DPD of UPC want bij PostNL is het echt achterlijk slecht. Nul service biedt deze maatschappij. NIET DOEN, SUPER SLECHT!

Bijna onbereikbaar via telefoon of email. Sta nu al bijna een kwartier in de wacht. Gezien ze het zo verdacht moeilijk maken hun telefoonnumer uberhaupt te achterhalen zou je zeggen dat je niet zo lang in de wacht zou staan. Dit is nou al de tweede keer in een paar maanden dat ik het halve internet moet afzoeken om met postnl in contact te komen.

Pakket zogezegd 12 dagen geleden aangeboden geweest, wat zeker het geval niet was. Ik heb het vandaag van verkoper vernomen. Ze hebben het pakket gewoon in postpunt afgezet en is ondertussen terug retour. Heb nog meermaals gebeld naar dat postpunt, maar neemt nooit iemand op. Jammer. Ik bestel nooit meer op een website als de paketten komen met Post NL.

Van alle pakketten die ik afgelopen jaar heb ontvangen via PostNL (lees 28 stuks) zijn er zowaar 3 bezorgd op de aangegeven dag (tijdstip zullen we maar even links laten liggen). En ja hoor, vandaag weer zover. Eerst een breed tijdslot voor de bezorging die later op de dag preciezer werd om rondom het bezorgmoment ineens de melding te krijgen 'bezorger onderweg, bezorgmoment morgen'. Website, chatbot en app zeggen alle drie iets anders. En dan uiteindelijk aan het einde van de dag komt er dan eindelijk de melding 'we hebben je gemist, morgen nog een poging/afhalen bij pakketpunt'. En dan denk je na 3 keer tja dit zal me niet nog eens gebeuren maar nee hoor. Keer op keer exact hetzelfde verhaal, zelfs na meerdere malen dit te melden bij PostNL zelf. Ik snap dat ze niet de beste werkgever zijn maar dit moet toch anders kunnen!?!

Post nl zijn een enorme bende incompetente debielen tesamen. er is geen communicatie. ze geraken alles kwijt. ze leveren alles veel te laat. vanaf dat het een beetje druk is slaan ze in paniek en kunnen ze niets meer. het is een schande. je krijgt geen informatie over het pakket. track and trace code is niets waard. het interesseert ze geen ene fuk wat er met uw pakje aan de hand is. alle randdebielen van Nederland leiden en of werken voor dit bedrijf

Kerstpakket toevallig opgehaald vandaag. Kwam voor een ander pakketje bij een ophaalpunt. Geen mail of iets gehad over het kerstpakket. Wat een drama bedrijf.

Ooit was het idee dat door privatisering een gezonde marktwerking ging ontstaan die in het belang van de klant zou zijn. Het resultaat is dat je als klant bent overgeleverd aan een bedrijf dat opereert op basis van winstmarges in plaats van functionaliteit en service. Ik stond nu 73 minuten in de wacht van de telefonische klantenservice voor zakelijke klanten omdat ik de afzender van een buitenlands pakket wil achterhalen na een inklaringskosten-betaal-verzoek/bevel. PostNL heeft me niet kunnen vertellen wie de afzender van het pakket is of uit welk land het komt. Ook weten ze niet wat er in het pakket zit. Wanneer basis informatie wordt wegbezuinigd in het belang van een (perverse-) bonus voor de algemeen directeur is bewezen dat privatisering niet in het belang was van de consument.

Brieven komen regelmatig weer terug, de afzender wordt blijkbaar als geadresseerde gezien. Verder is het élke decembermaand zo, dat mijn brief nooit een woonadres in Hoboken (België) bereikt.

Al 6 weken bezorgd postnl mij geen pakketten meer dankzij een nieuwe postbezorger, hij bezorgd ze elders, niemand weet waar, want de track en trace nummers staan afgeleverd op mijn adres!? Ik ben inmiddels 8 pakketjes kwijt! 8! Ik heb UREN gespendeerd om mijn beklaag te doen bij Postnl en alle afzenders om mijn geld terug te krijgen! alle afzenders hebben onderzoek gestart, wat echt dikke onzin is, er komt niets meer uit dan in mijn app staat, is bezorgd op mijn adres .joh! niet dus he?! ik heb een video deurbel, en 8 keer mis is behoorlijk kansloos. ik ben UREN tijd en frustratie kwijt, terwijk POSTNL zijn werk niet doet en daar ligt het probleem! en ja, inmiddels is de gehele buurt afgebeld, maar niemand geeft aan de pakketten te hebben. Mijn man heeft de bezorger een paar weken terug gevonden in de wijk, een buitenlandse man in een aftandse witte bus die geen nederlands spreekt! Hij heeft hem persoonlijk ons huis laten zien zelfs! ( geen een andere bezorger hiervoor heeft hier

Rouwkaars voor mijn vaders crematie niet tijdig geleverd. De winkel heeft deze ruim optijd opgestuurd. Al dagen op ontvangen bij postnl! Gebeld naar postnl, deze weigerende met een oplossing te komen. Top, dat jullie deze trieste dag nog triester hebben gemaakt! Bagger bedrijf!

VERMIJD PostNL! Het is heel makkelijk om pakketten te stelen. Email gekregen dat mijn pakket thuis geleverd was, terwijl ik thuis was. Niks ontvangen, buren eveneens niet. Toen ik de tracking checkte, stond een V'tje waar mijn handtekening moest staan? Klantendienst kan niks doen omdat ik de afzender niet ben. Mijn 150 euro is dus gewoon VERDWENEN. Bestel niets als het door PostNL geleverd moet worden, onbetrouwbare dienst!

Afdeling bezwaarinklaring kunnen ze net zo goed per direct opheffen. Ze zitten daar een salaris te vangen en precies niks te doen! Zogenaamd ontvangen ze je emails niet met toegevoegd bewijsmateriaal dat je dubbel belast bent door ze (tot drie keer aan toe). Gek genoeg ontvan ik dan wel een auto reply afkomstig van postnl maar ze houden vol."nee hoor, niks ontvangen, het komt na 10x bog steeds niet aan" als je daarna alles via de post toestuurt dan is het weer toevallig net niet compleet! groot fiasco deze afdeling

Pakketje besteld en kreeg netjes een melding met dag en tijdstip dat deze bezorgd zou worden,de betreffende ochtend zag ik dat de bezorgtijd veranderd was naar een dag later [ door drukte] maar ook de volgende dag hetzelfde verhaal en zo 3x. vervolgens is de status op vertrtaagd gezet en kreeg ik ineens geen enkele melding meer. na telefonisch contact kreeg ik te horen dat ze mijn pakketje kwijt waren en ik pech had want het is niet verzekerd. zo nog een onderzoek laten instellen maar kreeg wederom te horen dat ik simpelweg gewoon pech had. ze sturen ze dat je pakketje in de bus ligt en onderweg is en bezorgd word en zo krijg je te horen dat ze het kwijt zijn en je maar gewoon pech hebt. een pakketje ten waarde van 300euro,wat niet verzekerd kon worden omdat deze via mp gekocht is en die optie niet mogelijk wasis! ikm verstuurde altijd alles via postnl en dat er iets mis kan gaan begrijp ik maar na deze manier van communiceren en afhandelen geen enkel pakketje dat nog via postnl

Paketten worden met regelmaat elders geleverd. En zelf kun je uitzoeken hoe je het ophaalt. Het is niet meer de pajjetdienst van vroeger

Een horloge voor €1850 verkocht op chrono24 en verzonden naar Frankrijk. Verzend tijd is 2 a 3 dagen, na 10 dagen stond de track & trace nog steeds op “uw pakket is gesorteerd en ligt klaar voor verzending” Ik dacht dat het met de feestdagen te maken had maar na de kerst heb ik toch even gebeld, mijn pakket is dus zoek geraakt maar dat laten ze dan niet weten. Ik werk nooit meer met postNL en ik raad iedereen af om nog maar een simpele envelop via hun op de post te doen. POSTNL. ik hoop van harte dat jullie een keer failliet gaan, schandalig pruts bedrijf. 0 sterren als het kon

Voor de derde keer is er een aangetekend stuk van Justitie door de bezorger zelf getekend en in mijn brievenbus gedaan. Ik denk omdat ik in een flat woon (met lift) Vandaag ben ik niet eens in Nederland en krijg een bericht dat er een aangetekend stuk is afgeleverd.en jawel weer de handtekening vam de bezorger.Weer gebeld na eerst de bot verslagen te hebben iemand aan de lijn gehad en die gaf een beetje aan van wat zeur je je hebt het toch ontvangen Helaas kun je geen aangifte doen want dit is gewoon fraude door de bezorger.

Postnl geeft aan dat een pakketje bezorgd is. Deze bezorger van Hekven Breda vandaag op 28 december moet niet liegen. Het pakketje past door de brievenbus. We waren thuis. We hebben gezien wij hij was want hij stapte uit in onze straat nota bene! Geen pakket. Weer niet. Ook al twee paketten bij de grens/douane "kwijt" terwijl postnl ze al had. Postnl is een boosaardig bedrijf dat post steelt of dumpt of wat ook. Boosaardig.

Zeer ontevreden over PostNL! Op 15 december is een pakket naar mij verstuurt. Op 27 december is het pakket er nog steeds niet. Via de klachtenlijn kom je eerst bij een bot, waarna ik kon bellen. Er werd mij medegedeeld dat ik als ontvanger helaas niet de gesprekspartner was, maar dat de afzender dit traject moest starten. Daar er gekoelde producten aanwezig waren (ook voorzien van koelelementen) kan het pakket weggegooid worden. Een excuses kon er ook niet vanaf. Ik baal hier enorm van.

Hebben net 2x pakje aan de deur gezet zonder aan te bellen of ook maar iets laten weten; een random persoon van op straat heeft aangebeld & laten weten. Eerder pakje besteld & ze zeiden dat we het geweigerd hadden (was nooit toegekomen), dan later waren we zogezegd niet thuis (gans de dag met 3 waren we in de living), dan waren ze te laat met dezelfde pakket & hebben we uiteindelijk een andere bezorgdienst gekozen. NOOIT zal ik via hen nog bestellen (nu deze keer was per ongeluk) & ik raad anderen het ook nooit te doen; ik zal effectief mijn best doen om mijn vrienden, famillie & naasten jullie nooit te doen gebruiken. Letterlijk een harde schijf hebben ze in de regen in een plas water aan mijn deur gelegd. *vind ik zelfs heel raar dat die deze keer effectief tot aan ons deur is willen komen

Zowel de geplande bezorging van de brievenbuspost als pakketpost wordt continu uitgesteld. Wat een drama bedrijf. Ik begrijp niet dat bedrijven als Coolblue en Bol niet met een andere bezorgdienst in zee gaan om hun leveringen op tijd bij de klant te krijgen

Weer pakketje niet bezorgd en moet het op een voor mij onbekend adres op gaan halen. Bij Chatbot Daan heb ik 66 wachtende voor me.

Wederom wordt er gezegd dat de bezorger me gemist heeft. Hoe dan! Ik was gewoon thuis maar de bezorger is hier niet geweest en het pakket gelijk naareen pakketpost gebracht. 3e keer binnen 10 dagen! Ik krijg steeds meer het gevoel dat de bezorger in Wierden er geen zin in heeften het maar rechtstreeks naar het pakketpunt brengt. Briefje in de brievenbus zoueen goede stap terug zijn, dan kunnen ze het niet van afstand aangeven

Heb van de week op een maandag een aangetekende pakket verzonden naar mijn familie met track en tracecode en het koste € 9.20,-.Dus ik denk het komt wel eerder aan. Niet dus,pakket is pas zaterdag pas aangekomen. Ik heb via de irritante chatbox die de helft begrijp en daarna een rare figuur van de klantenservice.Zij beloofde dat deze 100% donderdag aan zou komen.NIET dus,maar telefoonnummer gekregen met een code. 088 nr ook nog,nou dat mens verstond ik maar half en zou in onderzoek gaan.Later bleek dat het pakket door een ander bezorgerdienst geleverd was en de bezorger had zelf getekend de klojo.Ik had ook de app van PostNl.Voor mij hoef het niet meer,wat een flut bedrijf.Heb nu een andere bezorgerdienst die duidelijker is en op tijd word geleverd. PostNl zero 0 enz enz.

Helemaal k*t, vooral de klantenservice, 52 min gewacht en wie betaald de kosten? Weg met dit bedrijf en nog erger zakelijk zijn wij een PostNL punt. deze gaan we ook maar opzeggen. Wat een slechte service en communicatie. K**tebedrijf dat blijk maar weer.

Bus rijdt de straat in. Blijft zitten en wacht 2 minuten en mijn buren en ik krijgen bericht dat we een bezorging gemist hebben omdat we niet thuis waren. Dichtstbijzijnde afhaalpunt is 11km verderop. Nooit meer post nl

Wel, ik ben blijkbaar niet alleen : PostNL België slaat voor de tweede keer de aan-huis-levering over en brengt het pakje naar een moeilijk bereikbaar afhaalpunt (kost me 45 min). Contact met klantenservice is maat voor niks, gewoon hallucinant. Aan afzender melden ze dat de klant niet thuis was, pure leugens. Ik snap de bedrijven niet die hiermee blijven samenwerken, ik mijdt vanaf nu leveringen (en dus bestellingen) via PostNL.

Wat een slechte service. Je wacht de hele dag thuis en krijgt dan een mail dat het pakket niet afgeleverd kon worden omdat er niemand thuis was. Belachelijk. De klantenservice is net zo slecht als de bezorgservice.

Pakketten worden altijd in goede staat geleverd. Je kunt een account aanmaken waarin je aangeeft welk parcelpunt je prefereert als je niet thuis bent en ofdat je pakket bij de buren, of rondom je woning bezorgd mag worden, zoals bijvoorbeeld op je deurmat (bestellingen bij online dierenwinkels). Over de status bezorging word je tussentijds meerdere keren op de hoogte gehouden. Beleefde, vriendelijke, hard werkende koeriers, waarvoor ik respect heb.

Meer PostNL reviews