PostNL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 892 recente reviews uit 2 bronnen.

Zouden 1e pakket bezorgd en afgegeven hebben volgens mail maar nooit ontvangen. Week later krijg ik bericht dat het terug gestuurd wordt naar leverancier omdat ik het niet had afgehaald. Wist en weet niet eens waar het pakket had gelegen. Nu afgelopen vrijdag weer een bestelling gedaan en zou vandaag, volgens mail, tussen 8 en 18.00 uur bezorgd worden. Naar enkele telefoontjes naar de Klachtenlijn kreeg ik te horen dat het nog wel 5 dagen kan duren. Daar hou je dan de hele dag rekening mee. Dit is nu de 2e keer in 2 weken dat het misgaat met de bezorging van PostNL.

De ondergang? Jeetje, het voelt alsof ik in slowmotion de ondergang van Postnl aan het beleven ben. De klantenservice is op alle fronten bar en bar slecht geworden. Niet alleen is het slechter geworden dan het was, maar het is het slechts van alle andere bedrijven die aan huis leveren. De service van de pakketpunten is een apart verhaal en hangt vooral af van het specifieke pakketpunt. Het lijkt wel alsof een of andere pipo (hoog in de boom) besloten heeft de 'service' te mechaniseren. Ik kan het niet anders benoemen. Het is een proces geworden waar menselijk contact moeilijk is en al het contact aanvoelt als communicatie met robots. Of het de bot is of een callcenter medewerker: er worden alleen scripts gehanteerd en oplossingen zijn er nooit. Alles wordt zogenaamd 'doorgespeeld'. Maar effectief is dat de eindhalte. De postbezorger die bij ons bezorgd maakt zijn eigen regels. Ik betaal voor thuisbezorging, maar elk pakket wordt zonder het aan te bieden en zonder uitzondering (licht of zwaar) naar een pakketpunt gebracht. Ik ben slecht ter been en betaal daarom voor thuisbezorging. Hij noteert in het systeem dat het bij de buren is afgegeven, terwijl het een pakketpunt betreft. Ik heb opmerking na opmerking en klacht na klacht ingediend. Ik heb de postbezorger er persoonlijk op aangesproken en 2 keer afspraken met hem gemaakt. Maar het mag allemaal niet baten. Zijn leidinggevende ontvangt ongetwijfeld de rapportages, maar die verdwijnen waarschijnlijk in een la of er wordt niet eens naar gekeken. Als de verzender mij de optie geeft kies ik altijd voor een andere leverancier. Zonder uitzondering: ALTIJD. Ik heb geen hoop voor Postnl

I purchased an item on The Little Green Bag website on 30/12/24. I was informed by Postnl that the package 3SOYUR1067470 was delivered on 03/01/25 at 11:56, but I NEVER RECEIVED the package. Now they need up to 15 days for investigation. I receive packages every week in my buliding and never had a problem before. Postnl doesn´t give any extra information about the exact place It was delivered or any kind of details. I will never again choose this company for delivery.

Pakket is zonder opgave van redenen naar afhaalpunt gestuurd. Ik heb de hele dag vergeefs op ze gewacht.

Triest hoor hoe een post bedrijf zo kan af takelen. Pakketen raken kwijt, verzekerde pakketen zijn een week vertraagd en de klantenservice leest alleen maar standaard reacties op als je ze überhaupt aan de telefoon krijgt. Als ik kan kiezen met welk postbedrijf ik kan verzenden kies ik bewust niet voor PostNL

Ik wacht al weken op belangrijke post. Ze verwijderen de melding uit je app. Ik heb screenshots gemaakt. Wat een bagger bedrijf is post.nl. Antwoord krijg je niet. BRENG GEWOON DE POST ROND SUKKELS.

Veel mensen beginnen PostNL pas te reviewen als ze een keer een negatieve ervaring hebben gehad. Bij mij is ook wel eens iets kwijt geraakt, maar ik heb letterlijk honderden pakketten met PostNL heel succesvol verzonden en ontvangen, dat mag gezegd worden. Ze verdienen een hogere score dan het gele bezorgbedrijf. Mijn grootste kritiek: Bij het kwijtraken van brievenbuspakketjes kunnen ze helemaal niets en onderzoeken ze het ook niet, die zijn compleet vogelvrij. Dat zou ik wel graag anders zien

wat een waardeloos bedrijf, ik snap niet dat er nog zaken gedaan wordt met hun. op 24 december een aangetekende brief verstuurd. op 3 januari nog niet geleverd, zijn al 4 dagen aan het onderzoeken ?. en dan betaal je voor een belangrijke brief die geleverd moet worden. geen service en geen geld dit bedrijf hoort bij het tv programma opgelicht

Van gerenomeerd nationaal bedrijf naar het drama van nu. - pakketjes 3 dagen te laat - pakketjes niet bezorgen terwijl je er op zit te wachten en ze een tijd hebben gegeven - Beweren dat je niet thuis was terwijl je de hele dag wacht - klantenservice doet nooit iets... vele klachten gestuurd maar nooit meer iets van gehoord. Dit is wat ze zeggen: Sorry, wij kunnen alleen niets betekenen. Ze kunnen nooit iets oplossen - pakketjes afleveren op willekeurige postnl locaties. Er zitten 4 locaties op 100 meter van mijn appartement. soms droppen ze het op 10km afstand van mij... alles bij elkaar. Kan het nog waardelozer? Hoe moeilijk kan het zijn? Een foutje snap ik maar deze organisatie is ingeregeld op het bewust niet helpen van klanten en oplossen van problemen. ze zouden van de markt gegooid moeten worden!

Al meer dan een jaar bezorgt PostNL nog maar 1x per week brievenbuspost in onze wijk. Soms duurt het wel 3 weken voordat post wordt bezorgd, en soms komt post helemaal nooit aan. Als je daarover belt, is het standaard antwoord: jammer dan, dan had het maar aangetekend verstuurd moeten worden. Alsof PostNL geen enkele verantwoordelijkheid heeft om niet-aangetekende post te bezorgen?? Hoe kan dit bedrijf blijven bestaan met zo'n houding richting klanten??

Tragedy. The worst courier company ever!!! Every single time, the courier fails to deliver the package to my home and instead leaves it at a pick-up point 15 km away due to sheer laziness!!!! It’s a disaster. We pay for delivery only to end up using our own car, fuel, and time to go and pick it up from a point? This is unacceptable!!! You should seriously reconsider who you hire.

Op 4 november heb ik vanuit Groningen een pakket naar Italië gestuurd, het pakket is nooit aangekomen. Ik heb met iemand van de klantenservice van Post nl gepraat, hij is een onderzoek gestart, ba 6 weken heb ik een email gekregen, het pakket is kwijt. Twee kinderen die waren aan het wachten op hun kerstcadeau bedanken Pist Nl en zijn waardeloze medewerkers. Ik zal nooit meer iets met Post Nl sturen echt waardeloos, waardeloze medewerkers waardeloze website.

Zeer slechte service en nooit op tijd. Dit is zeker niet de eerste maal, de bezorgtijd wordt steeds uitgesteld en uiteindelijk naar de dag nadien. Soms wordt de bestelling in de postbus geprangd zodat de verpakking beschadigd wordt en is. Bestaat er in Nederland nu toch geen betere vervoerdienst?????

Pakket is aangemeld door Post nl dat dit op zaterdag tussen 13-15 uur bezorgd zou worden. Om 14.10 krijg je bericht dat het pakje er bijna is en 3 minuten later een berichtje dat het bezorgen niet gelukt is en dat het naar een ophaal locatie gaat. Ik ben de hele dag thuis maar baal als een stekker, dan had ik het meteen naar een ophaal locatie laten gaat. Wat bezorging betreft niet betrouwbaar

PostNL heeft mijn pakke sinds 5 december ontvangen, de volgende dag is het gesorteerd. In de app zie ik niet dat het word geleverd. Na een paar dagen zie ik dat die geleverd word, maar die is uitgesteld, blijkbaar is hij weer naar sorteercentrum gestuurd, nu zijn we dan een week verder. Op 14 december zie ik id app dat deze geleverd moest worden. Deze is nog steeds niet geleverd. Nu zie ik geen enig update id app wanneer deze word geleverd. Ik weet niet als mijn pakket er nog is, als hij nog word geleverd, als hij kwijt is. Van d klantenservice heb ik mogen vernemen dat er een intermelding is gemaakt, maar geloof me dit zijn allemaal trucjes die er worden gehanteerd om de klant zoet te houden, er word verder niets gedaan met de “interne melding die een casenummer” heeft. Echt een kwalijke zaak dat mijn pakket sinds 5 december is ontvangen en 2 keren is gesorteerd en nu zijn we al bijna 2 weken verder. Nu 16-12-2024

Pakketje kappot ontvangen. Was niet verzekerd verzonden en PostNL geeft de schuld aan de verzender terwijl ze het zelf kappot hebben gemaakt. Ze nemen totaal geen verantwoordelijkheid. Waardeloos bedrijf en beoordelings cijfer van 1 is nog te veel.

Bief na 14 dagen nog niet bezorgd. Reactie Post-NL: neem maar contact op met de afzender. Hij het aangetekend moeten verzenden. Tssss. Kortom: Post-NL neemt geen verantwoordelijkheid voor de gewone post.

Slechte levering, slechtere klantenservice Betaald voor bezorging aan huis. Levertijd zou tussen de 3 en 5 werkdagen zijn. Maandag een bericht gehad dat het pakket bezorgd zou worden. Die dag was er niemand thuis. Geen enkele mogelijkheid om een ander moment in te plannen via de mail voor wanneer er wel iemand thuis zou zijn. Vervolgens zou het pakket woensdag bij het PostNL punt in de buurt geleverd worden. 3x raden, we zijn nu 3 dagen verder en het is nog steeds niet op dat punt bezorgd. Klantenservice is totaal nutteloos en niemand weet iets van het pakket af. Zit inmiddels al een week te wachten op dat pakket en niemand wilt mij helpen. Slechtste service OOIT!.

PostNL wil naar bezorging binnen 48 uur. Ik ben benieuwd waar ze het personeel vandaan gaan halen. Nu bezorgen ze een keer per week (en je bent dan blij dat de post aankomt). Voor PostNL draait alles om de belangen van de aandeelhouders klanten zijn totaal niet belangrijk.

Post.nl zou een pakket voor mij en mijn vrouw een pakket bezorgen deze week. Ben gewoon thuis en krijg een bericht dat het pakket niet bezorgd kon worden.Ze brengen het naar een pakketpunt 10 kilometer verderop.ik boos natuurlijk.ik bellen dus kreeg iemand aan de lijn die zei het staat al in het systeem en kan niet veranderd worden.ik zei dan kunnen ze het morgen toch brengen.nee zei ze het blijft zo staan.dus ik moet het zelf maar ophalen. Allemaal smoesjes verzinnen. Post.nl kan niet met klanten omgaan en de postmensen die bezorgen staan onder druk. Post.nl verdient geen ster.

Zakelijk Pakket buiten kantooruren proberen te bezorgen is niet echt slim. Maar dat we het pakket 40 minuten verderop bij een afhaalpunt kunnen ophalen is echt belachelijk. Als we een min cijfer konden geven had postnl een -25 van ons gekregen.

Wij wachten op een pakketje uit Ierland, verzonden door een vriendin van ons. Dit pakketje heeft haar €30 gekost. Tot op heden hebben wij niets ontvangen. Na contact met de klantenservice van postnl bleek dat het pakketje op 7 november geprobeerd is te bezorgen. Wij hebben echter geen briefje ontvangen, geen melding in de PostNL-app—helemaal niets! Vervolgens heeft het pakketje 7 dagen op een PostNL-punt gelegen, maar hoe kun je dit weten zonder enige communicatie van postnl? Na die 7 dagen is het pakketje teruggestuurd naar Ierland. Wat dit nog frustrerender maakt: het pakketje blijkt nog steeds in Nederland te zijn, maar volgens postnl "kunnen ze niets doen". Wij moeten blijkbaar opnieuw betalen om het pakketje terug te krijgen. Dit is ronduit schandalig en totaal onacceptabel.

De bezorger belazert de boel. Sta gewoon beneden, maar krijg melding dat ik niet thuis zou zijn. Bij de buren bezorgd, maar die zijn niet thuis. Geef mij maar DHL.

Pakket zou om 18u bezorgd worden. Werd aangegeven dat het later was. Zogenaamd was de bezorger bij mijn huis langs geweest. Ik was de hele tijd thuis. Nu is het pakket in Duivendrecht afgeleverd. Ik woon 40 minuten met openbaar vervoer van de ophaalpunt af. Dus dit geintje kost me 80 minuten om het op te halen en thuis te komen. Wat een kutbedrijf is dit. Altijd wat.

Waardeloos. Altijd erg tevreden over DHL. Simpelweg omdat mijn pakketten dan aankomen… Bij PostNL belanden ze 9 van de 10 keer achter mijn planten, wordt het gewoon voor de deur neergezet) of komt hij helemaal niet… Speciaal vrij genomen voor belangrijk pakket, nou wacht nog steeds.

Afgelopen zaterdag zou mijn pakket(22 kilo) worden bezorgd.niet dus. Neem ik vandaag een dag vrij,komt het pakket ineens niet meer thuis maar beslissen ze ineens dat het naar een postnl punt wordt bezorgd. Echt een waardeloos bedrijf is dit. Een 1 als review geven is nog te hoog.

Postnl moet zich schamen als kunnen kijken naar klanten tevredenheid of misschien breil nodig? Elke keer wanneer ik post heb of komen ze te laat of ongeschite moment. waardeloze bedrijf.

Bezorging 3 avonden achter elkaar opgeschoven naar de volgende .avond. .En dan nog niets bezorgd. Waardeloos!

Waardeloos wordt gewoon niet bezorgd, je hangt een halfuur in de wacht en kunnen je daar niet eens helpen .pakketje worden zonder reden naar een ophaal adres gebracht ,maar naar welk adres is de volgende dag pas bekend . service van lik me vestje!

15x Gewijzigde update over bezorgtijd in T&T. Om.17:31 uur melding in app 'we zijn er bijna'. Om.17:35 uur mail 'we konden niet bezorgen. Pakket gaat naar afhaalpunt'. Via verkoper bericht 'je was er niet'. Ik was er wel. Bezorger is niet geweest. De jokkebrok. Dit is de zoveelste keer. Onze Post.nlbezorger plettert pakketten standaard bij een afhaalpunt. Ook het afhaalpunt is ontvreden want pakjesophalers zijn boos over de bezorger van Post.nl die zijn werk niet doet en ook nog eens jokt. Chatten of bellen met Post.nl heeft nul effect. Kastje naar de muur.

Meer PostNL reviews