PostNL reviews

Deze pagina is samengesteld na analyse van 893 recente reviews uit 2 bronnen.

Heb last van constante vertragingen, nouja, eigenlijk wordt de levertijd gewoon steeds opgeschoven. Verder is het al meerdere malen gebeurd dat pakketten bij buren geleverd worden terwijl ik thuis ben, of dat pakketten op een ander adres geleverd worden zonder enige notificatie hiervan. Contact opnemen met post nl is nagenoeg onmogelijk en heeft een ontiegelijk slechte klantenservice waarin je geen enkel antwoord krijgt op je vragen of er gewoon niet gereageerd wordt door werknemers. Ronduit slecht.

PostNL is mijn pakketje kwijtgeraakt maar wilt me niet vergoeden.; pakketje kwijtgeraakt gekocht van marktplaats, maar weigert me mijn geld terug te geven. Niet eens een middenweg. Onderzoek gestart en na nauwelijks enige tijd de melding gekregen dat pakketje kwijtgeraakt is, pech dan meneer de trouwe klant. Extreem slechte service, zelfs na een uur aan de telefoon gewacht te hebben krijg ik hetzelfde te horen, echt waanzinnig slecht. Dit is echt niet klantvriendelijk. Maar ja ze geven duidelijk niks om hun klanten dat is wel duidelijk.

Onze vaste post bezorger van de pakketten is echt top Hij is beleefd Hij is netjes Praat goed Nederlands Denkt mee met het bezorgen Echt Top Top Top In Veenendaal-OOST

Ik had een pakketje besteld dat zou donderdag 29 juli geleverd worden tussen 13.10 en 15.10. Vervolgens kwam er te staan we hebben vertraging het wordt uiterlijk voor 22.00 geleverd en nog voor het 22.00 was stond er we hebben het bezorgmoment niet gehaald houdt de app in de gaten voor een nieuw bezorg moment. Er kwam alleen geen nieuw bezorgmoment te staan, dus heb ik contact proberen op te nemen heb uren in de wacht gestaan om vervolgens te horen ligt bij een afhaal punt, dus op vrijdag ik naar dat afhaalpunt hoor ik dat mijn pakketje der niet is. Weer contact opgenomen met postnl en die zegt ons systeem zegt het is op dat afhaal punt geleverd verder kunnen we je niet helpen. Ik vandaag weer terug naar het afhaalpunt en nee hoor mijn pakketje is nog steeds niet geleverd. De eigenaar van het afhaalpunt heeft alles voor me bekeken maar is er echt niet en staat ook niet in het systeem dat het er zou zijn. Kortom het systeem van post nl klopt niet en ze praten onzin en helpen verder nie

Post nl is een belangrijk pakket kwijtgeraakt.

Een drama bedrijf Zegt dat er iemand aan de deur is geweest maar klopt geen moer van Heb zelfs camerabeelden terug gezien niemand geweest Contact met dit bedrijft is drama Je lult met een computer die ook nog eens de zelfde vragen blijft stellen En als via de telefoon wil bellen kost Je dat nog eens een hoop geld als je niet op past Snap niet dat er nog bedrijven zijn die een pakje willen opsturen via POSTNL Irritatie factor 10 Kut bedrijf

Wat een kut bedrijf! Bel je klantenservice, zijn ze gewoon niet bereikbaar, sta je in de wacht langer als 2 uur! Word gewoon niet opgenomen. Kut bedrijf!

PostNL en pakketten bezorgen. een drama. Waarom kunnen andere bedrijven het wel - min of meer -? Brievenbuspakket: Wordt door het sorteercentrum als geleverd/ bezorgd gescand op het moment dat ze je pakketje in de bezorg bus gooien 🤨 Daarna kan het tot 3 dagen duren voordat hij daadwerkelijk in de brievenbus ligt. Bel je de klantenservice dan draait men eromheen maar garanderen je dat het pakketje de komende dagen in de bus ligt. ja die belofte kan prima als je de methode van werken kent. maar waarom niet gewoon als bezorgd scannen als hij ook daadwerkelijk bij de ontvanger is bezorgd? Zal vast wel over nagedacht zijn en er zal vast ergens een logistiek (kantoor)manager loonsverhoging op gekregen hebben. en wij maar boos op de bezorgers zijn. Die mogen voor een slavenloon best de boksbal zijn van het grote PostNL.

Ik heb gister een pakket opgestuurd via postnl en kreeg vanmiddag mijn pakket met benzinevlekken terug retour. Er zat een hoeslaken in en die zit zonder de benzine. 3 keer gebeld naar postnl en 2 uur met 2 collega’s lopen chatten en nog steeds niks opgelost. Slechte service en ik krijg geen vergoeding ter waarde van €20 van het hoeslaken.

PostNL is voor de tweede keer een pakket kwijtgeraakt van waarde. Twee keer over een onterechte portokaart gekregen die ik moest betalen, terwijl alles in de app netjes betaald en aantoonbaar is. De kaart is volgens de zeer energieke medewerkers van PostNL uit het systeem gehaald; dus ‘het zou verstuurd moeten worden’. Verrassing: niet dus. Inmiddels een halfjaar en talloze telefoontjes met de behulpzame medewerkers verder. Twee keer een klacht ingediend, ‘u wordt deze week nog teruggebeld’. Nooit meer wat van weer gehoord. Zoals in de titel te lezen dit verhaal ook bij een pakket in januari gehad en nu in juni dus weer. Ik ga er maar vanuit dat het kwijt is geraakt want een pakketje na weken in eigen land niet weten te bezorgen is in mijn ogen een hele bijzondere prestatie. Ik verstuur nooit meer iets met dit verschrikkelijke bedrijf.

Meer als een week gelden zou er een pakket geleverd worden, nog niet ontvangen na 9 dagen. Eerste 3 dagen kreeg ik bericht dat het verzet werd daarna niks meer gehoord. Ik heb proberen te bellen na 1.5 uur in de wacht maar opgehangen. Mailen kan niet chat robot zegt dat ik nog maar een week moet wachten wat een klote bedrijf en waardeloos dat ze ook nog eens niet te bereiken zijn. Overal op bezuinigen directie lekker zakken vullen en vervolgens geen mensen die pakketten willen bezorgen. Directie eruit trappen, iemand zetten die niet alleen zijn zakken wil vullen maar service wil verlenen.

Vandaag zou pakket worden geleverd. Kreeg mail dat ze het bezorgmomrnt niet hadden hehaald en dat ik de app in de gaten moest houden. Ineens om acht uur zaterdagavond staat er dat ik een half uur geleden mijn pakje thuis geleverd heb gekregen, NIET DUS, POSTNL! Vanaf zaterdagmiddag 4 uur voir zo'n groot bedrijf al geen klantenservice meer kunnen bereiken, is een schande. Pakket weg, nergens bericht waar het is, hier niet in ieder geval. En klantenservice is erbarmelijk. Ik zou anderhalve maand geleden een terugstorting krijgen voor een onterecht geretourneerd pakje, twee medewerkers zouden dat in orde hebben gemaakt: ook niet dus! Ik ga een klacht bij de politie indienen vanwege diefstal van mijn pakket door postnl, dit mag toch niet gebeuren!

Brievenbuspakje volgens T&T afgeleverd op 23 juni 2023…maar niets van dit. Gebeld naar bedrijf en 45 min in de wacht gestaan. Iiteindelijk klantenservice die verteld zou nog 5 dagen kunnen duren. Welke oplichter zet de t&t op afgeleverd?

Kansloze organisatie met een klantenservice die niet bereikbaar is. Voor de zoveelste keer vertraging bij het afleveren van pakketten. Ik laat nooit meer pakketten via postnl leveren.

In één maand zijn er in totaal ZEVEN pakketten geleverd bij een afhaalpunt ipv bij mij thuis!

Op Trustpilot geplaatst. Het is weer zover: Wachten, wachten en wachten op je pakket. Aangegeven: Pakket laten bezorgen bij een AFHAALPUNT. 17 juni om 03:45u! bericht via de PostNL app: Wordt bezorgd Vandaag: Tijdstip volgt. 18 juni: Wordt bezorgd Vandaag: Tijdstip volgt. 19 juni: Wordt bezorgd Vandaag: Tijdstip volgt. Ik ben zeer benieuwd wanneer WEL het pakketje wel wordt geleverd. Gelet op het zeer hoge percentage NEGATIEVE reviews heb ik het idee dat reviews op Trustpilot NIET door klantenservice van PostNL worden gelezen en dat klachten NIET serieus worden genomen. PostNL betekent: PostNietLezen. Advies voor PostNL: Stuur pas eenbbericht als de bezorger DAADWERKELIJK het pakketje op een afhaalpunt heeft bezorgd.

Mijn pakketten worden noet thuis bezorgd maar op de afhaalpunt afgeleverd. Ik heb bezorgkosten betaald book thuisbezorging, ik heb thuis gewacht op de bepaalde tijd, ik heb afspraak gemaakt voor een andere datum omdar ik niet thuis ben. Toch wordt pakket niet thuis bezorgd. Klantenservice telefo isch noet bereikbaar of je moet ruim één uur aan de telefoon wachtsn. Gewooweg ellende op de hoogste niveau en klantvriendelijkheid op de laatste niveau.

Post nl word met de dag slechter, voor 22:00 besteld morgen in huis. maar dan niet met Post nl, zins je voor de pakketten moet betalen word het slechter en slechter de service. Soms tot wel 4 dagen wachten of plots een bericht krijgen dat het pakket bij een ophaal locatie is gedumpt. daar betaal ik dus niet voor!

Ik heb een pakketje besteld (ongeveer 3 weken terug). Hij kwam aan bij het post.nl (maandag) hij zou ook nog die maandag binnen gekomen (ik had er geld voor betaalt zodat hij die dag nog zou komen.) en hij kwam niet en toen zou die dinsdag komen is die ook niet gekomen en toen zou die vandaag komen en is het pakketje er al weer niet en staat in de app “de bezorging is geweigerd door u het pakket gaat retour naar de afzender.” en toen werd ik zeer boos en geïrriteerd er is geen 1 bezorger aan de deur geweest! en nu zal ik wel weer 3 weken moeten wachten. Dus post.nl is het slechtste bezorging systeem ooit!

Pakket al 2 dagen niet ontvangen, ik blijf zeggen dat ik het pakket zal ontvangen en er gebeurt niets! Het is niet de eerste keer dat ik zoiets meemaak! Ook ontving ik van hen beschadigde producten in de ontvangen verpakking! Hij laat soms pakketjes achter voor de deur van het flatgebouw waar ik woon, zonder contact met iemand op te nemen of een bezorgmail te sturen!

Ongelooflijk wat een drama PostNL chauffeur staat op de hoek nog geen 75 meter van ons af en belt mij om te zeggen dat de automatische grondpaal in de weg niet naar beneden gaat onzin gaat gewoon naar beneden en je kan doorrijden even later weer telefonisch gesprek ja gaat mijn niet lukken hoor te moeilijk allemaal .doet doet en ik zeg doet en geen levering Ps bood nog aan om hem te helpen en er geen te lopen .ook nog naar hem geappt gelezen ook! Maar nee hoor maak maar nieuwe afspraak .morgen ja morgen krijgen we weer de sterren van PostNL in d e straat die niet verder komt .ze zien alle leveranciers het zelfde doen behalve PostNL .bekaf wordt je ervan dat heet post in Nederland walgelijk

Al 3 dagen word mijn pakket voor levering verschoven.Vragen ze ook nog voor een positieve recensie pffff.Bedrijf moeten ze opdoeken of iemand daar neer zetten,die het werk wel aankan.

PostNL. Dat het nog bestaat is mij een raadsel. Alle post: brief en pakket. Geen bezorging ondanks belofte. PostNL belooft te bezorgen. vaak zelfs met specifieke tijdstippen. Dit gebeurt niet. Dit geldt voor zowel brief als pakketpost. Bij klachten word je van het kluitje in het riet gestuurd. Klantenservice spreek nagenoeg geen Nederlands. Post die per ongeluk wel aankomt is beschadigd/open geweest. Vaak duidelijk zichtbaar opengemaakt. Een klantonvriendelijker bedrijf heb ik nog niet mee mogen maken. Welk bedrijf durft er überhaupt nog iets met PostNL te versturen na alle klachten die er zijn?

Absurd slechte service. Geven aan langs te zijn geweest maar zijn niet langsgeweest want ik ben gewoon thuis en nu moet ik het pakket zelf ophalen bij een punt terwijl ik heb betaald en recht heb op bezorging thuis. Dit gebeurt nu meerdere malen. Wat een k*tbedrijf en k*torganisatie, ze hebben dikke schijt aan hun klanten.

En opnieuw mijn pakket bezorgd bij een postNL punt, de bezorgers van PostNL zijn allemaal prutsers. Bedrijven moeten stoppen met PostNL gebruiken. Gaat keer op keer verkeerd.

PostNL is een zeer slecht bedrijf geworden. Ze beloven al twee dagen tussen 12.15 en 14.45 pakket te bezorgen maar er komt niets. Dit is nu al de vierde keer dat ik achter mijn pakket aan moet. Ga nu zelf alles versturen via dhl . PostNL is zeeeeer slecht bedrijf en zeker met pakketten.

Ze kloppen niet eens bij de deur en ze zetten op de app dat niemand thuis was. Niet de eerste keer dat dit gebeurd! Ik ben klaar met PostNL, jullie zijn betaald om de pakketjes te bezorgen! Doe dan

Vandaag voor de zoveelste keer bericht gehad dat ik niet thuis was, en dat mijn pakket bij een bezorgpunt afgeleverd word. Wat.niet thuis.speciaal voor het pakket zit ik thuis te wachten. Als dit 1x gebeurd, kan, geen probleem, maar dit is al de zoveelste keer. Bedankt postnl.

Zeer slechte ervaring met post nl had via track etrace aangegeven dat mijn pakket ergens anders bij een post nl punt bezorgd moest worden netjes een bevestiging gehad dat dit zal gebeuren maar de pakketbezorger heeft geprobeerd dit te bezorgen om 2045 uur bij het post nl punt maar deze sluit om 18.00 uur wat een dombo zeg hij heeft het pakket daarom maar retour gezonden naar de afzender ongelooflijk terwijl mijn telefoonummer bekend was echt ongelooflijk dom ben echt ontzettend boos hierover

Bij post.nl is een brievenbuspakje aangekomen in de eerste week van mei. Bezorgd op 10 juni! Dat is een maand te laat. Verschrikkelijk wat een slechte organisatie

Meer PostNL reviews