2 jaar te vrede klant bij Tele2 geweest tot ik voor het omzetten van 2 abonnementen terecht kwam bij de service afdeling. Ik moest 1 abonnement opzeggen daar ik voor mijn I-pad alleen data only wilden. Dit heeft dik 3 maanden geduurd er er actie werd ondernomen bij Tele2. 13-10-2017 hebben ze maar beide abonnementen afgesloten. Nu ben ik al 14 dagen afgesloten met beide nummers dus ook die van mijn zakelijke telefoon met allen ongemakken en onbereikbaarheid als gevolg. Bij de zakelijke service afdeling van Tele2 kom ik geen steek verder daar ik nu gedwongen ben om bij een andere provider abonnementen moet aanvragen met als gevolg dat ik mijn zakelijk telefoonnummer kwijt ben. Ik heb het helemaal gehad met Tele2 maar zoals deze afdeling op alles reageert doet het ze dat niet veel.
Tijdens mijn verblijf in Spanje in september en oktober 2017 wilde ik gebruik maken van mijn databundel. Dat bleek praktisch onmogelijk! Ik had de keuze uit slechts 2 providers. Bij 2 anderen stond; Niet toegestaan. De 2 providers waaruit ik kon kiezen hadden een 3G netwerk. Ik heb ze beiden geprobeerd en de snelheid was zo laag, dat ik er maar mee opgehouden ben. Zelfs een beetje surfen ging soms nauwelijks. Radio luisteren helemaal niet, laat staan YouTube gebruiken. Downloaden van mijn krant kon niet. Een groot drama!
Gelukkig had (en heb) ik ook nog een abbo van T-mobile. Hiermee kon ik kiezen uit zo’n 8 providers met zowel 3G- als 4G netwerken. Ik heb 2 providers met een 4G netwerk geprobeerd en daar ging alles als een speer!
Mijn abbo bij Tele2 heb ik daarom direct opgezegd! Goedkoop is duurkoop!
Van de week mijn vaste inetaansluting opgezegt. Ik had nog 1 maand openstaan qua betaling. Wat schets mij verbazing, zonder dat er een eindfactuur is opgestuurd laat staan van de laatste maand. Valt er 3 dagen later een incassobrief, met het verzoek tot betalen van openstaande , maar ook van de laatste factuur. Waarvan ze mij nog geeneens op de hoogte ben gesteld! Dmv een factuur op te sturen. Gelijk gebeld natuurlijk, maar je krijgt dan zo`n meisje die van niets weet. En alleen vanaf haar script op haar pc kan voorlezen.En uiteindelijk als je vraagt om een hoger bevoegd iemand, gewoon ophangt omdat ze zich gekleineerd voelde. Voor de duidelijkheid; ik heb dus niet gescholden ofzo, ik was gewoon assertief met goede aantijgingen en verwijten waar tegen ze geen verweer had!. Maandag ook gelijk mijn mobiel opzeggen zodat ik die dag een nieuwe provider gaat kiezen. Wat goed verdienmodel, 14 dagen te laat en hup, direct een incassobur. en afsluitkosten ect. Klanteservice van niets. Of te wel in het hollands; Klotebedrijf.
Ik speel regelmatig online games op m'n PC. Sinds ik Tele2 als internet heb, heb ik nooit fatsoenlijk online kunnen gamen. Altijd input lag, verbinding uitvallen, etc. Wat blijkt nou, Tele2 heeft altijd NAT-strikt (aka NAT-3) staan. Om fatsoenlijk of goed online te gamen moet het op NAT-2 of NAT-1 staan. Tele2 helpdesk kan mij (en vele andere Tele2 klanten) niet hiermee helpen. En ja ik heb ook geraadpleegd op de Tele2 forum waar gebruikers zelf met oplossingen komen, ook hielp niet. Tele2 is klassieke voorbeeld van goedkoop is duurkoop.
Met mijn aanvraag werden niet de producten geleverd die ik nodig had om mijn internet aan te sluiten. Na 2 weken wachten had ik dan internet. Echter werden deze twee weken wel doorgefactureerd. Omdat ik deze niet wilde betalen ben ik toen afgesloten. Met een belletje naar de klantenservice, was alles opgelost. Tele2 draait op voor de kosten van de 2 weken en mijn internet is gelijk weer aangesloten. Hele fijne oplossing. Fijne klantenservice. Moet zeggen dat ik echt aangenaam verrast ben.
Werking product redelijk. Alleen klantenservice nul. Foute facturen die je gecrediteerd worden en in gedeeltes terug betaald worden. Laatste factuur helemaal fout. Zeer onvriendelijke aanmaning omdat zij verkeerde factuur sturen en ik niet weer maanden op mijn teveel betaalde geld wil wachten en dus de betaling terug gehaald heb. Drama begin er niet aan er zijn zoveel betere aanbieders.
Verbinding of modem reset telkens, wat men probeert te pinnen op andere omstandigheden. Er is werkelijk niets verandert alleen de provider. Slechtste 'service' ooit. Jammer dat ik geen 0 kan geven.
Ik ben al jaren klant bij Tele2 , internet vaste tel. en digitenne, ik vraag omstreeks 26/7 wat zij voor mij hebben met mobile , krijg aanbieding interactieve TV en internet, en mobile 1e maanden 25.0 daarna 30.00 excl. mobile. Ik bekijk het aanbod , krijg mail van tele2 om retour te mailen indien accoord. Mail gestuurd dat het niet is wat ik zoek en dat ik bij het oude blijf. Ondertussen een mail , jammer dat u bij ons weggaat. Ik ga niet weg dus reageer er niet op. Ik had de operator aangeven dat ik niet verander , ik heb geen ander TV pakket genomen. Wordt op 14 aug. mijn digitenne stop gezet ik vraag waarom. krijg als antwoord u heeft de interactieve TV geannuleerd (ik heb niets geannuleerd) ik heb alleen geinformeerd of er een all in pakket is maar u heeft de stopzetting van Digitenne niet geannuleerd. Ik gebeld , iederen begreep het niet , de operator tig mailtjes naar gestuurd hoe zij erbij kwam om digitenne af te sluiten terwijl ik niets anders heb gekozen. Digitenne wordt niet meer aangeboden aan nieuwe klanten , dus ik krijg het niet terug, Ik ben geen nieuwe klant en er zijn nog genoeg mensen bij Tele2 met digitenne en lijkt het mij anno 2017 de digitale makkelijk om het weer te herstellen. Ik heb nu dus alleen Ned. 1-2 en 3. Tele2 bied het packet als troost het pakket aan wat ik niet wilde en wordt dan pas over 2 weken bezorgd. Klachten op de site komen niet aan of de mailbox is vol, vind je een klachtenformulier op het internet , moet je je klantnummer erbij zetten o.k. , krijg je de melding klantnr. bestaat niet , nee je moet err B000 voorzetten weet nieman , moet je eerst bellen hoe dat zit en dan krijg een bericht terug dat je binnen 30 DAGEN teruggebeld wordt. Tele2 bedank , denken goed mee. elk ruimdenkend mens weet dat je pas je TV stopzet als je wat anders heb., Tele2 denkt niet logisch , of de operator weet niet dat Digitenne een TV pakket is waar ik nog voor betaal.
Eindelijk werkt het met extra losse kabels door het huis want de verbindingsets, die je bij Ziggo niet nodig hebt, werken niet. Mijn contract moet toch per direct beëindigd kunnen worden omdat Tele2 in gebreke blijft.
Ik was bij KPN en ben overgestapt naar TELE2 omdat ik dacht goedkoper uit te zijn maar daar ben ik op terug gekomen als je kijkt wat je krijgt zijn ze duurder dan dan KPN je krijgt maar een ontvanger waar je niet mee kunt opnemen veel minder zenders enzovoort dus achteraf had ik gewoon bij mijn oude provider moeten blijven
Raad Tele2 ten strengste af. Ik wou de rekeningnummer van prive naar zakelijk omzetten, echter lukte dit online niet. Vervolgens de rekening terug gestorneerd. Later het rekeningnummer aangepast. Echter is dit in korte tijd naar de incassobureau gestuurd. Terwijl de nieuwe maand was afgeschreven. Geblokkeerd en incasso als eindresultaat. Slechte contact met de klant. Er had ten alle tijden door mij betaald kunnen worden. Echter de zaak zo snel doorsturen naar de incasso bureau, zo werkt het intern bij ons in ieder geval niet. Zal nooit meer een dienst van Tele2 afnemen. Gegroet
De brief die ik heb verstuurd, vat mijn probleem samen.
Geachte mevrouw, mijnheer ,
Bij deze wil ik het volgende onder uw aandacht brengen. Op 2 maart kreeg ik een rekening van u van 48 euro van een factuur van 15 juli 2016. Erg vreemd omdat alles automatisch van mijn rekening afgeschreven wordt. Ik heb daarover een keer of 12 gebeld. Ik kreeg elke keer een ander advies. De vierde keer kreeg ik te horen, dat er niet 48 maar 24,52 open stond. Ik heb dat dezelfde dag betaald, ook al was ik het niet eens met dat bedrag. Vervolgens werd ik 5 dagen afgesloten, geheel ten onrechte. Ik kon pas op maandag 6 maart bellen met de klantenservice en de medewerker raadde mij aan om de 48 euro [ die ik terug zou krijgen ] te betalen omdat het heraansluiten anders wel 10 dagen langer kon duren. Bedrag overgemaakt en vervolgens kreeg ik een tijd later een incassobureau op mijn dak. Nogmaals, geheel ten onrechte ! In totaal heb ik ongeveer 10 uur gebeld met Tele2 en met het incassobureau. Iedereen gaf mij gelijk maar meldde, er niets aan te kunnen doen.
Uiteindelijk kreeg ik ruim een week geleden, een kort onduidelijk berichtje op mijn mobiel, dat het verrekend gaat worden. Samengevat, veel overlast, irritatie en 10 uur! telefonisch contact kun je niet afdoen met een berichtje op mijn mobiel. Ronduit schandalig!
Geen excuses, geen financiële tegemoetkoming. Als dit de manier is waarop Tele2 met een klant van 15+ jaren omgaat, kan ik u mededelen, dat ik de publiciteit ga zoeken en als ons contract afgelopen is bent u deze, tot voor kort zeer tevreden klant kwijt.
In afwachting van uw reactie,
S.Droog
Dit is het antwoord dat ik kreeg van Tele2.
Beste meneer Droog,
We hebben je brief ontvangen en willen je graag hierover informeren. Mijn excuses voor het feit dat de oplossing zo aan je medegedeeld wordt. Helaas kan ik daar nu niets meer aan doen. Om verdere fouten te voorkomen wil ik je vragen om een bedrag van 2.48 over te maken naar ons rekeningnummer onder vermelding van factuur NL1705357888. Deze 2.48 zijn terug gestort. De heraansluitkosten die we hebben vergoed, worden op de volgende factuur in mindering gebracht. Daarnaast ga ik nog 5 euro aan klantenservice kosten voor je vergoeden. Die gaan dan verrekend worden in de factuur die gaat over de maand mei.
Hopende dat alles zo naar wens is opgelost verblijf ik met vriendelijke groet, Tineke
Klantenservice Tele2
Dit antwoord is van een week geleden! En vandaag kreeg ik al een aanmaning voor de 2,48 euro. Als jij Tele2 moet betalen, wordt er niets verrekend maar als je van Tele2 geld tegoed wordt het verrekend! Het lijkt mij, dat Tele2 erg veel moeite doet om een klant van meer dan 15 jaar kwijt te raken. Tele2 stuurt een incasso bedrijf op mij af, 12 april maar heeft niet de moeite genomen om dat recht te zetten!
Neem geen tele2 als je een stressvr leven wil. Als er wat fout gaat raak je verstrikt in de medewerkers van t callcenter die niks kunnen. Ze maken beloftes die ze niet nakomen. Elke laag van t bedrijf geeft andere informatie. Op deze manier ben je maanden bezig om iets kleins op te lossen. Een heel vaag bedrijf dus. Systemen werken niet word er gezegd waardoor je maanden zelf overal achteraan moet. Irritanter als dit wordt het niet.! U bent gewaarschuwd.
Vanaf 1999 klant bij Tele 2 maar een steeds verder teruglopende internet snelheid waarbij de t.v. Enkel maar stilstaand beeld te zien gaf ,een niet te bereiken helpdesk dit bedrijf eruit gegooid de laatste nota zou 4 dagen abonnementsgeld moeten zijn maar nee een volledige maand werd in rekening gebracht het teveel betaalde kon ik terug vorderen middels een te downloaden formulier maar de ervaring van terug betalen is dat mijn dochter/schoonzoon wel 11 maanden en vele telefoontjes kreeg retour gestort. Hoe is het mogelijk dat dit bedrijf niet bij machten is om een juiste nota te produceren en zich verschuilen met de nergens opslaande kreet automatische incasso kortom volkomen debiel. Ik raad een ieder aan zo spoedig mogelijk over te stappen en voor wie aan hetzoeken is dit bedrijf zeer zeker niet te kiezen.
Na een bijna een jaar een compleet pakket te hebben gehad van tele2 sloot tele2 mij ineens af omdat ik een maand te laat had betaald. Uiteindelijk een week zonder televisie en internet gezeten, en natuurlijk maar liefst €70 incasso en heraansluitkosten. En dit allemaal om een bedrag van €44 Tenslotte komt Tele2 ineens met een eenmalige verhoging van maandbedrag omdat ze ineens een andere manier van berekenen hadden bedacht. Dit word zonder duidelijke uitleg aan je opgedrongen. Ik heb inmiddels mijn abonnement afgezegd en toch presteert tele2 om mij weer een week voor de officiële beëindiging af te sluiten van het internet en televisie. En natuurlijk is het restbedrag meteen weer via een incasso gestuurd. Blijkbaar werkt Tele2 graag samen met een incasso als verdienmodel voor beide? Who knows.
Ik ben al enige jaren abonnee bij Tele2. Ik had tot dusver steeds tv en internet ( geen telefoon via tele2 ) en dat werkte naar tevredenheid.geen enkele klacht mijnerzijds. Nu heb ik mijn tv abonnement opgezegd ( waarom?. omdat er geen mallemoer meer op tv is dat mij nog boeien kan.daarom dus!) In afwachting van de dingen die komen gaan, heb ik de tv alvast volledig afgekoppeld, want ik kijk er toch nooit meer naar. Sinds die tijd valt regelmatig mijn internetverbinding weg als ik op mijn computer bezig ben. Erg ergerlijk en beslist onacceptabel, maar wat doe je eraan? Gezien de ervaringen van iedereen hier met de ver beneden gemiddelde intelligentie binnen het tele2 callcenter, waar steeds wisselende studentjes ongeïnteresseerd een zakcentje zitten bij te verdienen, doe ik niet eens een poging om ze nog te bellen. Ik schrijf ze direct aan. Dat kan voor iedereen die het interesseert via dit adres: Tele2 postbus 22697 1100DD Amsterdam.
DAT komt wel op het juiste adres terecht en wellicht als we met z `n allen dat adres gaan bestoken met onze klachten, dat er dan eindelijk eens iemand achter de helpdesk geplaatst wordt die eerst een terdege opleiding heeft gehad om met alle problemen accuraat om te gaan, zodat betalende klanten niet langer van het kastje naar de muur en weer terug gestuurd worden.
Krijg je een nieuw modem, krijg je er twee. Bestel je 2 retourdozen, krijg je er weer twee. Nu heb ik er dus VIER.
Dit heet kwistig met TELE2.
Abbonoment met telefoon gekocht na een jaar telefoon stuk vevolgens een regeling weten te treffen abonement Op te zeggen en de telefoon afbetalen en een andere telefoon en abbonement genomen alles stond genoteerd (zij men) dus een nieuw abonement gekregen met andere telefoon van afspraken wisten ze toen ineens niks en ik moest nog even 27 euro extra aansluitkosten dr bij vervolgens met 2 abbonementen opgescheept wanneer je opbelt word je van het kastje naar de muur gestuurd zulke organizaties moeten opgedoekt worden
Had eerst van UPC internet + bellen.mijn god .wat een elende echt om de 14 dagen had ik een probleem dan was mijn up weer niet goed en soms had ik gewoon geen internet, ja ja je raad het al algeme storing haha.ooo wat erg zijn die lui, ben er toen mee gestopt, had er schoon genoeg van, heb alleen nog HD tv van UPC/Ziggo genomen de rest hoef ik niet meer van hun . zit nu al bijna 2 jaar bij tele2 internet plus bellen . in die tijd geen storing meer gehad goede douw + up en altijd vaste telefoon,wat dat betreft toppie Tele2 !
Sinds 2 1/2 jaar heb ik internet en tv van Tele2. En eigenlijk heb ik altijd klachten gehad. De internetverbinding is zeer slecht en de klantenservice zo mogelijk nog slechter. Ik moet al ruim een jaar dagelijks het modem resetten om weer enigszins verbinding te krijgen met het modem via wifi. Ruim een jaar geleden zelfs een defect modem gehad en meer dan een week zonder tv en internet gezeten. Volgens Tele2 lag dat aan de aansluiting vanuit mijn muur; totdat r een monteur langs kwam van kpn (die de verbinding tot aan mijn muur regelen). uiteraard bleek het gewoon aan een kapot modem te liggen. Hier had ik dus kpn voor nodig aangezien Tele2 weigerde een monteur te sturen. Ook de klachten over de slechte verbinding wordt niks mee gedaan. Ik moest een aantal testjes doen waar inderdaad uit bleek dat de wifiverbinding zeer slecht was. Maar dat lag waarschijnlijk weer aan storende objecten. toch vreemd dat dit enkel het geval is bij de wifi van Tele2 en ik nooit problemen had bij andere providers. Red jezelf, kies geen Tele2 maar aub een andere provider.