Tweak.nl reviews

4.3
Positief27%
Neutraal9%
Negatief64%
Laatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Recente Tweak.nl ervaringen

Marc
11-04-2024

Ooit was de service van Tweak geweldig. Maar nu Tweak is overgenomen door Odido is het vrijwel onmogelijk om, na overstap naar andere provider, de oude apparatuur van Tweak nog te retourneren en de betaalde borg terug te krijgen. Waardeloos.

Roel
01-04-2024

Afwikkeling

overgang naar odido is een zooitje.

odido levert niet op mijn adres maar neemt wel mijjn tweak over.

geen goed idee.

daarnacalleen maar miscommunicatiecmet tweakmodido en nieuwe provider

Henk
01-04-2024

Menwas erg traag met het opsturen van het verpakkingsmateriaal van de terug te zenden router en ook de financiële afwikkeling is nog steeds niet afgerond. Wel reageert men positief op aansporingen via mails etc.

Bertus
25-03-2024

Nóóit problemen gehad.

Lies
22-03-2024

Beetje lastig. Ikben tot nu toe tevreden over tweak. Zij gaannu overin odido. Daar heb ik vragen over, die echt makkelijker zijn kort te sluiten per telefoon. Moest een half uur wachten. Wachten vind ik niet erg, ik ga gewoon wat anders doen. Maar dat is niet mogelijk, want je krijgt zo n irritant deuntje te horen enook nog van slechte geluidskwaliteit. Niet om aan te horen.

Na een half uur heb ik de hoorn er op gegooid. Enben alsnog een ail gaan schrijven

Heel erg irritant

Mit
12-03-2024

Liegen over opzeggen, en geven te weinig geld terug

Jacob
09-03-2024

Nemen storingen niet serieus.

Joke
23-02-2024

De jaren dat ik bij Tweak met internet, wifi en radio ben geweest, is goed bevallen. We hebben geen problemen gehad met het bovenstaande en Tweak was altijd bereikbaar als we een vraag hadden.

Pedro
19-02-2024

Fijn bedrijf, doen wat ze moeten doen goede snelle internetverbinding leveren die stabiel blijft.

Meedenkende medewerkers die met praktische oplossingen komen aan de telefoon. Jammer dat jullie gestopt zijn.

Ik hoop dat odido met name wat leert van jullie toon in de communicatie. Leuk dat een bedrijf wordt over genomen maar zorg dan dat huidige gebruikers hun contract mogen uitzitten onder de zelfde voorwaarde. En niet eenzigig opzeggen en dan mededelen "we gaan het aanpassen op een manier die voor ons makkelijker is."

Ton
01-02-2024

Personen met een jaarabonnement, die niet naar ODIDO overstappen en dus gesommeerd worden om een andere provider te zoeken, voordat het signaal uitgeschakeld wordt (gemeld in meerdere berichten van Tweak vanaf augustus 2023, dat dit begin 2024 zal gebeuren), worden na hun overstap beschouwd als personen, die vrijwillige op eigen initiatief het contract hebben beëindigd met alle financiële gevolgen van dien. Een dikke "10" voor "internetkwalitiet" in het verleden wordt een vette "0" in "oud-klantbehandeling".

Peter
24-01-2024

Na jaren lang tevreden bij Tweak gezeten te hebben zijn we overgestapt naar KPN i.v.m. de overgang naar ODIDO.

ook hier ( zoals hieronder ook al meerdere malen beschreven)

blijven bedragen afschrijven en zelfs na contact medewerker en advies bedrag te storneren incasseren ze opnieuw.

Wel emails met incasso, maar reageren niet op emails als je aangeeft dit in overleg met medewerker te hebben gedaan.

Jammer dat zo'n mooi bedrijf zo een puinhoop maakt.

Henk
19-01-2024

De verbinding was altijd best goed , nu met het overgaan lijkt het wel mafia wel een jaar vooruit laten betalen maar verder geen info!

Ik zou zeggen pas op voor odido!

Johan
18-01-2024

Altijd een geweldige verbinding en service gehad! Jammer dat het voorbij is!

Martin
16-01-2024

Bagger bedrijf. Ellende begon al bij aansluiten en nu bij gedwongen overstap krijg je je voorschot van 7 maanden en borg niet terug! Oplichters dit onderdeel van Odido

Huub
16-01-2024

Nog snel dik 400 euro van je rekening afschrijven en binnen 2 weken 'n email ontvangen dat ze over zijn gegaan naar Odido.

Nu dik 2 maanden geleden maar nog steeds m'n geld niet terug gekregen.

Hendricus
10-01-2024

Sinds 4 december 2023 is mijn contract beëindigd i.v.m. de overstap naar Odido. Tweak krijgt het maar niet voor elkaar om hun financiële administratie op orde te krijgen. In december al meerdere telefoontjes er aan gewaagd en alles zou nu goed moeten zijn. Januari 2024 weer een nieuwe factuur en het circus begint opnieuw.

Hans
28-12-2023

Erg slecht nu. Heb geen afstandbediening en jullie onbereikbaar. Graag olossing. Duurt te lan. Stuur hele zooi op voor ou en nieuw. Ik betaal en stuur spullen terug. Geen doen zou. Geen zenders. Hebvkids ja. En snel anders stap ik over.

Yvonne
28-12-2023

Wij zijn boos en teleurgesteld in tweak. Wij hebben inmiddels al 8 dagen geen internet. Zakelijk kunnen wij nu niets. Regelmatig contact gehad. Het is doorgegeven aan Spie.

Men zegt dat ze er dan niets meer mee kunnen. Vreemd als het om zo'n groot bedrijf gaat. Wij zijn afhankelijk dat weten wij heel goed. Daarom proberen wij beleefd en professioneel te blijven. Maar als wij onze klanten op deze manier behandelen en laten wachten houden we er niet veel meer over.

Thessa
26-12-2023

Tweede kerstdag oké maar er is om 17.00 niemand bereikbaar. Dus een avond zonder internet/tv zijn vaak slecht bereikbaar.

LC
12-12-2023

Moeilijk contact te leggen ,pas na weken doorzeuren resultaat

Meer Tweak.nl reviews