Tweak.nl reviews

4.1
Positief23%
Neutraal10%
Negatief67%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid
Hans
28-12-2023

Erg slecht nu. Heb geen afstandbediening en jullie onbereikbaar. Graag olossing. Duurt te lan. Stuur hele zooi op voor ou en nieuw. Ik betaal en stuur spullen terug. Geen doen zou. Geen zenders. Hebvkids ja. En snel anders stap ik over.

Yvonne
28-12-2023

Wij zijn boos en teleurgesteld in tweak. Wij hebben inmiddels al 8 dagen geen internet. Zakelijk kunnen wij nu niets. Regelmatig contact gehad. Het is doorgegeven aan Spie.

Men zegt dat ze er dan niets meer mee kunnen. Vreemd als het om zo'n groot bedrijf gaat. Wij zijn afhankelijk dat weten wij heel goed. Daarom proberen wij beleefd en professioneel te blijven. Maar als wij onze klanten op deze manier behandelen en laten wachten houden we er niet veel meer over.

Thessa
26-12-2023

Tweede kerstdag oké maar er is om 17.00 niemand bereikbaar. Dus een avond zonder internet/tv zijn vaak slecht bereikbaar.

LC
12-12-2023

Moeilijk contact te leggen ,pas na weken doorzeuren resultaat

John
11-12-2023

Ik werd aangesloten op tweaker prefect lopende glasvezel verbinding alle jammer dat de nieuwe provider niet de zelfde modems gebruiken had zelf een fritz repeater 3000 gekocht die ik nu in de vuils bak kan gooien na een jaartje gebruik

Fvdm
01-12-2023

Voor een lange tijd klant van tweak. Nu moest ik overstappen want tweak stop ermee. Vanwege een fout tussen odido en tweak, stop mijn glasvezel te werken, want de lijn ging over. Ik belde wel tweak en vertellen hun van de probleem. De antwoord was dat tweak hieraan niks kan doen. Ik betalen nog lekker door voor een service die ik niet kan gebruiken. Voor iedereen die moet "overstappen" let wel, problemen die jij ondervinden, ga tweak niks aan doen en jij betaal lekker door.

Ik had veel beter verwachten van tweak. Helaas.

Malou
30-11-2023

Blijven bedragen afschrijven en zelfs na contact medewerker en advies bedrag te storneren incasseren ze opnieuw. Sturen wel emails met incasso, maar reageren niet op emails als je aangeeft dit in overleg met medewerker te hebben gedaan. Diverse afdelingen communiceren niet met elkaar!

Alie
29-11-2023

Altijd te speken hebben mij altijd goed en snel geholpen

Thieu
13-11-2023

Snel internet en goede tv-ontvangst zonder problemen.

met aon-aansluiting.

wordt nu overgenomen door odido met pon-aansluiting.

(samen met de buren op 1 draadje). Jammer.

Bert
09-11-2023

Snel en ononderbroken glasvezel-internet.

Snelle reacties op vragen.

Geen 10 maar een 9 omdat ze te snel stoppen en ik dus moet overstappen naar een voor mij onbekende provider.

Bert

Jeannette
05-11-2023

Na aanvraag van een abonnement in mei complete stilte. Na 2 maand gebeld hoe het er voor stond. Uitleg gekregen. Daarna opnieuw complete stilte. Tot in oktober een factuur binnen kwam. Op de factuur stond ingangsdatum in juli. Heel vreemd, geen enkele communicatie. Ook een mail over de overgang naar Odido heb ik nooit ontvangen. Ok hoorde dit van andere Tweak gebruikers.

Eltjo
03-11-2023

Uitgebreid pakket voor een goede prijs. Altijd goed gevonden. Echter wordt odido en de pakketten hiervan passen niet bij mij.

Frits
31-10-2023

Zeer goed altijd verbonden

Berend
19-10-2023

Bij het eerste contact , telefonisch werd aangeboden om nieuwe ontvangers op te sturen , dit leek mij niet goed toe omdat ze alle drie de ontvangers geen signaal konden ontvangen, later werd wel aangegeven dat er toch een grote storing was in in Drenthe en Overijsel, toen was de communicatie wel goed via internet.

Edwin
17-10-2023

Vragen stellen aan de gebruiker of de test wel juist is uitgevoerd terwijl er een bekende storing is.

Piet
10-10-2023

Was een leuke en goede provider totdat ze de boel verkochten aan de grote odido.

Nu zoeken naar een andere

Albert jan
10-10-2023

11 maanden contract getekend voor aan sluiten van internet en nog steeds geen verbinding. Aansluiting zit al 11 maanden binnen en tweak wil nog steeds niet komen. Reden er is nog geen aansluiting in de wijk. Leugen beide buren hebben al internet van Ziggo glasvezel. Maar eigenaar efiber is (was) ook eigenaar van tweak. Maar ze laten je lekker in de stront zakken. Ben nu nog steeds bij kpn 35 jaar al en nog nooit slecht geweest . Alle eer van kpn.

Moet nu €70 betalen om dat ik nog een contract heb getekend bij tweak.Gemeen spel dus moet nu nog steeds al die maanden bij kpn blijven.

Wolf
07-10-2023

Ik ontvang een juichende mail dat Tweak en Odido samengaan, en dat we een speciale aanbieding voor upgraden van het afgesproken contract krijgen. Het is me niet duidelijk wat ik moet doen als ik niet wíl upgraden maar het huidige contract wil houden. Als ik verduidelijking vraag blijkt Tweak gewoon te moeten stoppen en vragen ze me een contract elders af te sluiten. Waar ik bij Tweak een 1Gig abonnement had, krijg ik bij Odido voor dat geld 100 Mb. Daar valt weinig om te juichen.

Han
04-10-2023

Ik krijg het idee dat het probleem, niet wordt opgelost.

Daarnaast word ik naar Canada digitaal doorgestuurd, die me dan vertellen dat ik bij Tweak moet zijn, die MIJ dan weer vertelle het op te zullen nemen met vanaf digitaal.

Kortom van het kastje naar de muur en geen vooruitgang

Dick
04-10-2023

Komen hun afspraken totaal niet na. extra factuur gestuurd voor kabel trekken terwijl dit inclusief was bij het binnenbrengen. Vervolgens diverse malen zelf gebeld en er werd van alles beloofd maar realiseren ho maar. Ik kan hier nog een heel verhaal van maken maar mijn tijd is ook geld dus mijn korte advies ga niet in zee met tweak