Tweak.nl reviews

4.2
Positief25%
Neutraal10%
Negatief65%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Ina
23-11-2018

Niet bereikbaar

Wel een factuur sturen voor de aansluitingmaar niet bereikbaar zijn om een afspraak te maken om eerst de aansluiting te realiseren.

' Wij verzoeken u een ander tijdstip terug te bellen'

Jaap
23-11-2018

Te hoge verwachtingen gewekt

Tv aansluiting, tov oude kpn aansluiting

Zappen traag

Vaak flikkeringen

Twee afstandsbedieningen nodig

Kijken via app

Zappen erg traag

Heel vaak 912 melding op elke zender. Ook ned 1

Npo start werkt dan wel normaal

Kijken via app en chromecast

Ook traag maar kan dit accepteren

Spoelen niet mogelijk

Hans
22-11-2018

GA NOOIT BIJ TWEAK

WAARDELOZE bedrijf en wat een slechte service nog nooit zulke prutsers meegemaakt en weten echt NIKS van glasvezel routers en internet

Dirk Kuiken
22-11-2018

Goed geholpen door klantenservice

Tweak is van Sparql overgestapt naar Canal Digitaal. Dit verliep niet vlekkeloos. Ik kreeg een foutmelding dat ik een smartcard moet hebben. Ik heb echter een Aminobox (zonder smartcard).

Een belletje naar de klantenservice (Dave) en mijn probleem was opgelost. Het duurde wel lang voordat ik de klantenservice aan de lijn had (20 minuten wachten) maar toen werd ik wel heel goed geholpen. Probleem opgelost.

Marien
21-11-2018

Service

Mijn ervaring met de servicedesk is niet goed. Wanneer je belt met het 0900 nummer krijg je eerst een bericht dat het druk is en dat er weinig mensen zijn. Stuur een email dat is sneller. Maar drie dagen geleden een email gestuurd en nog steeds geen reactie. dus hang ik nu pas 20 minuten te wachten aan de telefoon, om te vragen waarom mijn probleem niet behandeld word.

IM
20-11-2018

Klanten service is dramatisch

Klantenservice communiceert niet. Op terubelverzoeken wordt niet gereageerd. Wachttijd aan de telefoon varieert van een kwartier tot een half uur. Voor storingen is er in het weekend geen monteur en door de week is de monteur druk. Pas na tussenkomst van Glasvezel de Wolden werd er actie ondernomen. Teleurstellend.

Wytze
19-11-2018

Problemen borg

Slechte ervaring!

Ik heb een erg slechte ervaring met Tweak. Ik nam een glasvezel abonnement af, naar tevredenheid. Toen ik verhuisde ben ik overgegaan naar een andere aanbieder. De apparatuur moest retour, hier kreeg ik ca. 14 dagen na beëindiging van het abonnement een bericht van. Geen probleem, de apparatuur was geheel intact en dus een dag later op de bus gedaan. Toen ik naar mijn € 50,- borg vroeg, werd mij verteld dat ik daar geen recht meer op heb omdat de apparatuur binnen 14 dagen retour moest. Natuurlijk heb ik contact gezocht met de helpdesk of dit nou op deze manier moest. Ik was immers tevreden, heb altijd op tijd betaald voor alles en dit zou ik erg frustrerend vinden. Na een lange wachttijd (gebruikelijk!) voor de telefonische helpdesk bleek dit toch echt mijn eigen schuld te zijn. Ergens in een productvoorwaarde in een sub artikel heeft gestaan wat de procedure was. Een paar dagen te laat kost je € 50,- en van flexibiliteit hierin is geen sprake.

Het is niet persé die € 50,-, dat kan ik wel missen. Maar de manier waarop zo'n bedrijf geld afhandig maakt zit mij erg dwars. Heel vervelend!

Frans
17-11-2018

Klanten probleem.

Ik heb geen telefoon aansluiting meer.

Klanten service niet te bereiken.

Wel een wachtlijst die op loopt.

Telefonisch via mobiele telefoon wel een melding over een storing in almere-haven, maar niet in de wijk waar ik woon.

Op de site van Tweak wordt geen storing gemeld.

Op mij mailtje ook geen reactie gehad.

Slecht gevoel overgehouden.

Christa
16-11-2018

Wel betalen , maar geen fatsoenlijk internet/wifi en tweak niet bereikbaar

Sinds de aansluiting alleen maar ellende. wel internet( maar weinig) of geen internet. 2 x iemand erbij gehaald, lijkt op dat moment weer goed, maar daarna weer ellende. alle apparaten slecht internet/wifi, zowel bekabeld als onbekabeld, sommige worden er gewoon uit gegooid. Intussen zelf al bijna proffesionel op dit gebied door alles lezen en uitzoeken. Dan probeer je te bellen en dan kun je niet geholpen worden omdat er niet genoeg mensen zijn om de telefoon te beantwoorden. stuur je een mail, krijg je antwoord terug via robot, als het spoed is kun je beter bellen.

je betaald wel duur , maar je krijgt helemaal niets.!

Cees
15-11-2018

Telefoon storing niet verholpen

Slecht bereikbaar geen deskundigen aan de telefoon, ik moet de storing zelf maar oplossen, terwijl ik hem niet veroorzaakt heb.

Danny
14-11-2018

Onprofessioneel bedrijf, verkondigd leugens

Ik heb bij deze partij een traject doorlopen voor een internet aanvraag van 43 dagen (Reggefiber had 15 dagen nodig om de eigen administratie op orde te krijgen, er lag al een glasvezelkabel maar men bleef vermelden dat de onderburen het blokkeren), zonder resultaat. Medewerkers van Tweak nemen de telefoon op en je wordt in het klanten bestand opgenomen, maar dat is wel het enige wat men doet. Verder schuift men de schuld bij Reggefiber in de schoenen, maar uiteindelijk kom ik erachter dat ze zelf de aanvraag bij Reggefiber pas op dag 42 ingediend hebben. Op dag 43 was ik enigzins geirriteerd door het feit dat zij zelf mijn contract nu kwijt waren. De eerste had ik geweigerd omdat hun eigen systeem de "." uit je e-mail adres haalt, hierdoor heb ik destijds een dag later direct in de ochtend gebeld en men stuurde mij een link toe waar ik opnieuw digitaal kon ondertekenen. Op dag 42 zegt men dat ik nooit getekend heb, om vervolgens later erachter te komen dat zij dit wel in bezit hebben.

Na deze problematische start werd me verteld dat de levering nu minimaal naar 50 dagen gaat, dit heb ik hen ook laten weten en men begon mijzelf direct de schuld in de schoenen te schuiven dat hun eigen administratie niet op orde is? Dit heb ik niet geaccepteerd, de reactie van de medewerker hierin was dat hij het een goed idee vond om continu door mij heen te praten en uiteindelijk maar de verbinding te verbreken. In de avond kreeg ik een factuur toegestuurd.

In het gehele traject heb ik zelf steeds Reggefiber en Tweak moeten aansturen dat er niets werd ondernomen, hierop wordt verteld dat men het uitzoekt en beloofd je terug te bellen. Dit doet men NIET!

Al met al is het hele traject zeer onprofessioneel en met leugens verlopen, hierop heb ik besloten geen zaken meer met deze provider te willen doen, als het voortraject al zo slecht gaat, heb ik zeker geen vertrouwen in de toekomst.

Jan
10-11-2018

Slecht contact met helpdesk

Heb besloten voor tweak te kiezen , kreeg ik een mail dat ik dit moest bevestigen maar kon dit niet via de link doen. Contact met helpdesk kreeg ik niet. Heb toen een mail gestuurd. Kreeg antwoord van de mail robot met een nummer en moest via helpdesk contact opnemen. Cirkeltje weer rond. Hoop dat als ik aangesloten ben het beter gaat. Groet lid glasvezel de wolden

Ronald
09-11-2018

Werkt perfect

Snelle glasvezelverbinding, nette klantenservice. In 6 maanden geen problemen gehad met de verbinding

Ivo
05-11-2018

Tweak, doet wat ze zeggen: snel!

De Tweak internetprovider levert waar ze voor staan. Hoewel over Wi-Fi de 1000Mbit natuurlijk niet echt gehaald wordt, is de dienst fenomenaal snel. Je merkt de bottleneck bij producten en diensten zoals Netflix, Google Chromecast. Internet is dus haast geen probleem meer. Behalve soms de Wi-Fi dekking door je huis, deze heeft, vanzelfsprekend, invloed op de snelheid. Dit zou een additionele toevoeging kunnen zijn. Qua bedrijf voelen ze nog iets kleiner aan, niet alle facetten zijn af (mijn Tweak bijv.). Echter heeft dit geen invloed op de dienst en de service. Aanrader.

Dennis
01-11-2018

Prima provider met uitmuntend internet

Ja sparqlis niet altijd even super maar aangezien het voor mij een bij dienst is heb ik totaal niks te klagen. Echter welke provider kan nou zo een geweldig stabiele internet verbinding van 1000/1000 leveren? En de mensen die klagen over WiFi, die hebben er gewoon te weinig kaas van gegeten om dit soort problemen gewoon op te lossen.

Hans
22-10-2018

Snel en betrouwbaar.

Ik ben super tevreden over hen, de service is goed en hun internet snelheid eveneens.

Hoezo
25-09-2018

Geen mening

Na het lezen van de voorwaarden van deze ervaringensite besloten om toch maar geen mening te plaatsen.

Dryw
24-09-2018

Snelle en stabiele verbinding tegen een zeer scherpe prijs

Vergeleken met andere providers een stabielere en snellere verbinding voor een veel aantrekkelijker prijs. Tweak laat zien dat het ook anders kan, in deze tijd waar je veelal de hoofdprijs betaald voor een snelheid die past bij deze moderne tijd.

Paul
20-09-2018

Tweak is Top!

Tweak is een zeer fijne provider. Bijna nooit problemen, en als er iets is zijn ze daar erg open over (zie @TweakNL op twitter voor meldingen). Ze leveren een goede dienst voor niet veel geld, en doen echt hun best om klanten tevreden te houden.

De enige reden waarom ze van mij geen 10 krijgen is omdat ze nog geen "native IPv6" aanbieden (het is 2018!). Voor veel gebruikers is dat een oninteressant detail, zij zouden dus zeker voor Tweak moeten kiezen als het mogelijk is!

Pieter
29-08-2018

Kom bij ons!

Wil je gek worden van tv die niet werkt? Gefrustreerd raken door een helpdesk die ja en amen zegt, maar nooit iets regeld? Opgelicht worden waar je bij staat, door nooit je borg meer terug te krijgen? Kom bij ons!