5.9van de 10

ZLM30 ervaringen

Aanbevolen17
Neutraal0
Afgeraden13
Filter

reviews

Ludwig
14-04-2021

Geweldige klantvriendelijke verzekering

Onlangs 2 schades gemeld bij ZLM , en binnen een week werd onze melding bevestigd én terugbetaald. zelfs een nacalculatie is binnen 24 uur zonder pardon nabetaald.
ook telefonisch goede begeleiding die zowel servicegericht als klantvriendelijk was.
mijn complimenten.

Anoniem
15-12-2020

Nooit problemen

Nu een paar keer schade moeten verhalen op de reisverzekering en inboedel en altijd netjes geholpen.

Alles ondergebracht bij ZLM voor een dikke pakketkorting.
De verhalen die hier staan over niet accepteren van autoverzekering of de schadevrije jaren niet mee te nemen zijn natuurlijk maar het halve verhaal ;-)

Carla
12-10-2020

Zeer tevreden met mijn verzekeringen bij ZLM

Wij zijn al jaren verzekerd bij de ZLM en naar volle tevredenheid. Twee keer waterschade gemeld en aan het begin van dit jaar de voorkamer ruit met een grote barst. Alle keren snel en prima geregeld. Goed contact over zowel de telefoon als email. Ik ben blij met de ZLM en stap zeker niet meer over naar een andere verzekeraar. Een keer per jaar krijg je zelfs geld terug dmv een pakketkorting in Mei en nu in Okt onverwachts nog eens een bedrag vanwege een hoge jaarwinst (die word verdeeld onder de leden). Waar gebeurd dat nu nog?! Dat vind ik een mooi gebaar.

Peter
02-10-2020

Een geweldig goede en accurate verzekeringsmaatschappij

Wij zijn al jaren klant met al onze verzekeringen bij de ZLM en nog steeds zeer tevreden over de goede service en afhandelingen van schade.
Kortom, ZLM maakt waar wat ze beloven.

Peter en Miriam van de Vijfeijke

Joris
15-07-2020

Slechte organisatie

De medewerkers bakken er niets van. Als antwoord krijg je dan: ja, zo doen wij dat en het moet van de baas. Weet je wat wij hebben gedaan? Alle verzekeringen per direct beëindigd. Hallo, OHRA, dag ZLM.

Nadine
24-06-2020

Snel en goed geregeld

Na een autodiefstal heeft ZLM zeer snel en adequaat gehandeld. Ze waren zeer coulant met de vergoeding voor de vervanging van de sloten (sleutels lagen in de auto) terwijl dit feitelijk niet binnen autodiefstal wordt gedekt. Het contact was zeer professioneel en vriendelijk. En het geld stond binnen 2 weken op onze rekening. Zeker een aanrader, ben ooit vanwege kostenbesparing overgestapt. In dit geval dus goed en niet duur!

Stan
27-05-2020

Schade afhandeling wordt niet geregeld

Mijn vriendin was betrokken bij een kettingbotsing.
Zij was de eerste auto, achterop haar is een Fiat gebotst en daarop een bestelwagen. De schade is drie maanden geleden. Als reactie van ZLM kreeg ze de vraag hoeveel klappen ze heeft gevoeld. Dat is één. Ze willen de schade verhalen op bestelwagen, maar die heeft zijn schade niet gemeld.
Tot op heden is mijn schade niet vergoed en wordt ik aan het lijntje gehouden. De hulp is slecht.

Kenneth
11-05-2020

Beste verzekeraar ooit

Korte lijnen, direct professioneel en persoonlijk te woord worden gestaan zonder keuze menu, kortom aanrader!

Iris
09-01-2020

Goed bereikbaar en prettig in contact!

Ik had een vraag over mijn polis en besloot even te bellen om het na te vragen. Ik verwachtte al een keuzemenu en een enorme wachtrij, maar ik werd gewoon gelijk doorverbonden met een hele vriendelijke medewerker die alle tijd nam om het gelijk even met me door te nemen. Waar vindt je tegenwoordig nog een goed bereikbaar bedrijf zonder keuzemenu en wachtrij aan de telefoon! Positief verrast!

Hoa
Hoa
19-03-2019

Waardeloos

Ik ben echt zo verbaasd hoe hun met de klanten omgaan. Wij zijn al 12 jaar trouwe klant en hebben de hele inboedel, auto enz hier lopen. In de 12 jaar hebben wij slechts 2 keer gebruik gemaakt van de schade namelijk 1 kapotte ruit en een eetkamer stoel en tafel. Vorig jaar was mijn man en ons toen 9 maanden oude zoontje aangereden door een vrachtwagen die door rood was gereden. Godzijdank leven ze nog maar de nasleep en afhandeling van ZLM hierin is echt waardeloos. Terwijl alles bekend is met foto’s politie getuige. In plaats van er voor de klant te zijn proberen ze het met een belachelijke lage afkoopsom af te kopen. Vorige week was er een heftige storm. Onze schutting en poort lag op straat. Ook hierin weer een grote teleurstelling. I.p.v. aan de telefoon instructies te geven wat voor soort foto’s ze willen hebben van de schade. hebben wij foto’s gemaakt van een totaalbeeld hoe we alles aan hebben getroffen. Na een week bellen ze pas dat de foto’s niet duidelijk zijn. net wanneer wij alles naar de stort hebben gebracht omdat de tuin voor schandaal erbij stond omdat het nu helemaal open ligt. We krijgen dus niks vergoed. Ik ben zo kwaad dat hun zo met trouwe klanten omgaan. Ik heb echt geen goed woord meer over deze belachelijke maatschappij.

Albert
18-02-2019

Alles positief

Ik ben al jaren bij ZLM. Al mijn verzekeringen heb ik bij die maatschappij lopen. Helaas heb ik in het verleden een paar keer een beroep moeten doen op schade; bij brandstichting van mijn auto heeft ZLM ALLES geregeld,zoals onder meer nieuwe bestrating van de oprit als vervanging van de garagedeur. Ik hoefde niets te doen en alles is perfect door ZLM geregeld. Ook ben ik tijdens een reis door zakkenrollers in Barcelona bestolen. De schade is tot volle tevredenheid afgehandeld. Al met al een zeer goede en betrouwbare verzekeraar.

LB
26-01-2019

Beginners zijn wel welkom

20 jaar oud, 0 schadevrije jaren, eerste auto snelle oude bolide gti stijl.
Gewoon verzekerd en geaccepteerd met wel een dure premie, maar altijd nog goedkoper dan de weinig concurrenten die jonge beginnende autobezitters wel accepteren.
Gelukkig woon ik in Brabant en ken ik de ZLM via mijn ouders.

Will
21-01-2019

Op ZLM kan ik rekenen

Alleen maar goede ervaringen. Bijv. de ZLM hielp mij, toen ik bij terugkeer van vakantie vlak voor Keulen met mijn caravan een lekke band kreeg. Ik had nota bene geen caravanverzekering bij ZLM , maar bij een andere verzekering. Die wilde mij toen niet helpen. Maar ZLM, waar ik wel een autoverzekering had, hielp ons, omdat men het veel te gevaarlijk vond om ons met caravan langs de Autobahn te laten staan.
Kort geleden moesten wij onze vakantie in Beieren met 3 dagen verlengen, omdat bij mijn vrouw de kogel van de heup uit de kom schoot. Rekening voor verlenging en bijkomende kosten op vrijdag (geen lichting) op de post gedaan. Dinsdag (eerste dag van wekelijkse postbezorging) al een mail van ZLM, dat zij alles naar Unigarant ter beoordeling hadden opgestuurd. Op vrijdag ontving ik per mail het bericht, dat de door mij opgegeven schade binnen 5 werkdagen zou worden overgeschreven. En de volgende maandag stond het geld al op onze rekening. (De hele afhandeling dus binnen 6 werkdagen)! Chapeau, ook voor Unigarant.
Verder zijn de contacten met ZLM voortreffelijk. Zeer goede bereikbaarheid,

Hans
23-10-2018

Waardeloos discrimineerde verzekeringsmaatschappij

Omdat ik in de stad woon , en mijn andere auto ergens anders heb verzekerd, begin ik op 0 schade vrije jaren en willen ze mij niet accepteren. dit kan toch niet? is toch discriminatie, je mag niet iedereen over 1 kant scheren. ik rijd al meer dan 10 jaar schade vrij. echt waardeloos!

Jan
15-09-2018

Netjes geholpen na overval

Mijn BMW was in Rome gestolen en na 1 dag weer terug gevonden. ZLM heeft mij netjes geholpen en alle bijkomende kosten vergoed. Ook krijg je een vaste schade afhandelaar die je helpt en met raad en daad bijstaat. Kortom voor mij is ZLM een uitstekende verzekerings maatschappij. Ik kan nu met 20% korting overstappen maar gezien mijn recente ervaring blijven we absoluut bij ZLM!

Fam Roomer

Paul
29-08-2018

Zeer goede en betrouwbare maatschappij

Ik zit al jaren bij ZLM en bij ieder telefonisch contact heb ik binnen 10 seconde een medewerker aan de lijn. Binnen 5 tellen doorverbonden aan een collega die mij goed en adequaat helpt. Chapeau en ga zo door!

Wim
27-08-2018

Erg slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Alles doorgenomen met adviseur.Alle verzekeringen zouden ondergebracht worden, in totaal 7 stuks. Op het kantoor kon ineens niets meer!

Wim van Rhijn

Ano
02-07-2018

Waardeloze partij.

Doe me 1 lol en neem hier aub geen verzekering! Ik probeerde een auto verzekering af te sluiten. Omdat mijn schadevrije jaren niet geaccepteerd worden (deze zijn ouder dan 2 jaar, want ik diverse jaren geen auto gehad). moest ik op 0 beginnen. Dat zou nog kunnen maar toen kwam de klapper, omdat ik in de stad woon waar ik woon werd ik niet geaccepteerd om een verzekering af te sluiten! Iemand met 0 schadevrije jaren wordt dan niet geaccepteerd. Dit betekend voor mensen zoals ik of beginners, dat zij onmogelijk een verzekering kunnen afsluiten bij deze partij.

Gelukkig zijn er wel gewoon normale verzekeringsmaatschappijen die het gewoon accepteren dat je in een stad woont.

Gerrie
Gerrie
13-04-2018

Zeer slechte advokaten

Advokaten kunnen geen getuigenverklaringen lezen. Dit moet je zelf doen en als je dan aangeeft dat er tegenstrijdigheden in staan, doen ze er niets mee. Nemen geen kontakt hierover op met de tegenpartij. Krijg een smoesje dat zij denken dat je daar bij de tegenpartij geen kans meemaakt. Laten ze maanden hierover wachten als afschriften vraagt van de correspondentie. met de tegenpartij krijg je 3 emails die van maanden terug zijn voordat de tegenstrijdigheden door ons zelf zijn ontdekt. Vervolgens willen ze proberen de helft van de schade alsnog te verhalen. Dit na bijna een half jaar maar de helft kan ik dan ook meteen terug aan de verzekering betalen want ik ga wel in mijn no-claim er op achteruit zeggen ze. Verder doen ze niets. Slechte advokaten hebben ze daar doen gewoon niets. ben gelijk weggegaan bij de verzekering.

Fenne
03-04-2018

Discriminatie

De site staat bom vol met mooie verhaaltjes. Bel je op om een verzekering af te sluiten vertellen ze dat ze geen verzekeringen afsluiten voor mensen met 0 schadevrije jaren. Echt een service! Hopelijk sluit niemand een verzekering meer bij hun af

Meer ZLM reviews
Welk cijfer geef jij ZLM?
12345
67
8910

AfradenAanraden