1.0van de 10

Ohra Aansprakelijk3 ervaringen

Aanbevolen0
Neutraal0
Afgeraden3
Filter

reviews

M.Dierks
18-03-2015

Teleurstellend

Na 26 jaar 5 verzekeringen bij ohra hadden we het laatste jaar 2x schade. Beiden keren krijgen we niks vergoed volgens ohra. Niet via inboedelverzekering en niet via wa verzekering. Schandalig. Ene keer praten ze over dat schade niet gedekt wordt uit onroerend verzekering omdat er geen braakschade is en als je dat de schade aan ander wil vergoed krijgen vanuit wa verzekering is het ineens geen schade omdat het veroorzaakt is door inbraak. Hoe gek kun je het maken. Eerste persoon vd ohra geeft aan dat ze een coulance bedrag willen vergoeden. 2 weken later geeft persson 2 aan dat dit niet vergoed gaat worden en zegt u wordt teruggebeld vandaag......Nee dus. We stoppen met deze verzekeringen dit snapt u wel. 26 jaar geen schade en dan dit. Teleurstellend. Boos en gefrustreert.

Stan
15-11-2013

Afsluiten gaat prima, geld innen ook. Uitbetalen als het moet, nee dat gaat niet. Men verzint van alles om eronderuit te komen. Zelfs leugens. Nooit meer deze zwendelaars!

Ik
08-11-2013

Aansprakelijkheidsverzekering afgesloten bij Ohra, zijn huisdieren mee verzekerd? Ja hoor meneer volledig mee verzekerd voor schade welke worden aangebracht door je huisdier aan derde. Prima!

Tot het er op aan komt, bank van mijn broer. Had de kat ingehangen bank stuk. Nog nooit had ze dat eerder gedaan in die jaren dat we haar hadden. Zegt de verzekering doodleuk. Wij keren niet uit. Zijn omstandigheden die aan mij kunnen worden toegerekend. (artikel 6:101 Burgerlijk Wetboek)..... Valt je mond van open. Dit is al een 2e slechte ervaring met Ohra. Ik ga hem opzeggen. Wat een afzetters.

Welk cijfer geef jij Ohra?
12345
67
8910

AfradenAanraden