9.0van de 10

Aegon Uitvaartverzekering2 ervaringen

Aanbevolen2
Neutraal0
Afgeraden0
Filter

reviews

Quincy uit Rotterdam
12-11-2009

Zonder problemen heb ik bij Aegon een uitvaartverzekering/uitvaartzorg afgesloten. Het feit dat Aegon een grote maatschappij is en dus zekerheid biedt sprak mij zeer aan. Toen ik de verzekering online ging afsluiten kon ik zelf opties kiezen die ik belangrijk vind voor de uitvaart zoals bijvoorbeeld rouwkaarten. De registratie verliep soepel een eenvoudig. Ook ging de uitvaartverzekering meteen in z'n werk. Per post ontving ik een bevestiging en alles was geregeld.

De kosten bij Aegon zijn eigenlijk zoals ze overal zijn bij grote maatschappijen. Aegon is in iedergeval niet duurder of veel goedkoper dan de rest.

Voordelen van AEGON: Mooi aanbod en eenvoudige online registratie procedure.

Nadelen van AEGON: De website van Aegon lade soms er langzaam, alhoewel dat ook aan mijn internet kan liggen maar dat weet ik niet...

Merel van Basken
27-07-2009

Een maand geleden is helaas mijn moeder Annie op 86 jarige leeftijd overleden. Ze was een prachtige vrouw die een mooi afscheidt verdiende. Daarom heb ik samen met mijn broer en zus een mooie uitvaart voor mijn moeder georganiseerd. De kosten die we voor deze bijzondere begrafenis maakten konden betalen met de uitkering van verzekeraar Aegon waar mijn moeder al jaren was verzekerd. Aegon was heel behulpzaam en we hoefde ons geen zorgen te maken over de financiële kant wat heel prettig is omdat ik me eigenlijk alleen met het afscheid van mijn moeder wou bezig houden, wat nu dus ook mogelijk was. Ik iedereen bedanken voor hun steun!

Voordelen van AEGON: Behulpzaam, en namen het financiele gedeelte uit ons handen waardoor we ons konden bezig houden met de afscheid. De beste begrafenisverzekering wat mij betreft! Alhoewel ik gelukkig nog geen eerdere ervaringen heb gehad met uitvaartverzekering.

Welk cijfer geef jij Aegon?
12345
67
8910

AfradenAanraden