Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Danny
14-12-2018

Premie volledig teruggestort!

Ik had mijn motor verzekerd bij Centraal Beheer. De motor heb ik verkocht in juli 2017. Ik ben zelf vergeten om de verzekering op te zeggen. Nu, december 2018, zag ik dat ik nog steeds maandelijks betaalde. Dom, dom, dom. Ik belde direct Centraal Beheer en verwachtte alleen mijn verzekering op te zeggen. De dame aan de lijn gaf echter direct en zonder enige kritische noot aan dat ik mijn vrijwaringsbewijs moest tonen. Hierop zouden ze dan mijn premie terugstorten. Ik had hier totaal niet op gerekend. En wat bleek: drie dagen nadat ik mijn vrijwaringsbewijs had gemaild stortten ze mijn volledig teveel betaalde premie terug (t/m juli 2017 dus!). Grote klasse!

Evert
Evert
24-07-2017

Val schaden verleden & diefstal in het heden

Ik ben ik het verleden gevallen met de motor op een rotonde in Zaltbommel, toen mijn huidige woonplaats. Er waren in opdracht van de gemeente Platanen (bomen) verplaatst via de rotonde waar ik elke dag over reed richting de snelweg. Ik was rechtsbijstand verzekerd! Ik gleed dus de morgen na de verplaatsing van de bomen uit over zand, ze hadden de weg niet schoongemaakt. Gemeente en Bedrijf speelde onder een hoedje, en CBA liet niets van zich horen, ze hadden de rechtsbijstand niet ingezet. Dus ik was 8000 gulden armer, kreeg er nog 2000 voor terug. Een aantal jaar terug had ik ze eens aan de lijn (CBA) en toen vroegen ze zich af waarom rechtsbijstand nooit was ingezet! Goeie vraag! Maar schoot en schiet er geen reet mee op. En nu onlangs is mijn motor gestolen, kom ik er achter dat er iets niet goed is gegaan in de oren van de dame die ik vertelde dat ik WEL diefstal wilde, de rest kon mij niet deren, want het was een gewilde motor. Dus niet met diefstal omgezet de polis, enkel WA. Ze zouden mij later nog terug bellen, ik zit er inmiddels 3 weken later nog op te wachten.

Christian Buijsse
30-11-2014

Brandhout

Centraal Beheer is met 1 woord te omschrijven: brandhout!

Ik heb nog nooit zo'n waardeloze verzekering gehad als deze. Dit bedrijf komt haar afspraken niet na, als ze je beloven terug te bellen gebeurd dat in 50% van de gevallen gewoon niet. De reden dat ik ben overgestapt is dat mijn premie dusdanig verhoogd was terwijl ik volgens independer en de rekenmodule op de Centraal beheer site ruim 30 euro minder zou moeten betalen. Inmiddels 6 telefoontjes verder, 120 belminuten verspild is het gewoon nog niet geregeld. Rekenen kunnen ze daar ook niet. De laatste keer heb ik het ze maar voorgedaan hoe het wel moet. Wat ik in 10 seconden uit reken doen ze daar een half uur over en dan moet je ze er nog 3 keer op attenderen dat het niet klopt. na 6 telefoontjes zou je verwachten dat het wel een keer geregeld is, krijg je vervolgens een brief dat je nog geld verschuldigd bent, terwijl alles nu op de juiste manier verrekend is. Ik kan er achter aan blijven bellen, maar dat is zonde van mijn tijd en energie. Zijn jullie nu echt zo achterlijk dat jullie nog niet eens de premie op de juiste manier kunnen uitrekenen? echt treurig gesteld. Nee voor mij nooit geen Centraal beheer meer, zoals ik al eerder vermeld heb, brandhout! Ik kan mensen alleen maar afraden om in ieder geval geen autoverzekering bij dit bedrijf af te sluiten. Dat ze niet de goedkoopste zijn maakt me niet uit, maar dan mag je op zijn minst een goede service verwachten en medewerkers die in ieder geval een beetje kunnen hoofdrekenen!