Promovendum reviews

2.3
Positief10%
Neutraal3%
Negatief87%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Lid
Hannie
24-05-2023

Autoverzekering was telefonisch geaccepteerd, alles eerlijk verteld, twee schades in afgelopen jaar, maar was geen probleem. Email bevestiging ontvangen die we konden accepteren. Volgende dag werden we gebeld dat het toch geweigerd werd vanwege die twee (kleine) schades! Daardoor hebben we dus anderhalve dag ook nog onverzekerd gereden! Andere verzekering accepteerde ons wel, de Ohra!

Vedat
16-03-2023

Ik ben al enkele jaren bij deze verzekering, mensen let op als je wat hebt aan vragen en tegoeden van de verzekering zijn ze niet thuis en ze neme niet eens de moeite om contact met je nemen ze doen alles om overall onder uit tekomen.

Dus trap er niet in en ze zijn zeker niet de goedkoopste.

Ik heb nog geld van ze tegoed maar je moet om bedelen en ik stop met ze .

Ik ga een andere verzekering maatschappij nemen die wel de afgesproken bedrag in een keer overmaken op je rekening.

Mensen let op dit is geen verzekering maatschappij, maar oplichters.

Arie
06-12-2022

Begin er niet aan, nee, geen promovendum. Betaal gewoon iets meer met betere service. Na bijna 3 maanden stop ik er mee. Promovendum heeft mij meer dan 10k gekost. Vergoeden nee dat doen ze niet blijven gewoon zoeken totdat ze iets gevonden om je claim af te wijzen. Regels kennen ze niet ze hebben hun eigen regels. Pechhulp als je ze nodig hebt neem alles op. Pechhulp sloopte mijn auto en ontkende alled ruim 7k schade vergoed niets. Promovendum leid tot diepe teleurstelling. Verbond van verzekeraars zegt Begin er niet aan. Van mijn krijgen ze een 1 voor de moeite waarbij ik me meteen afvraag welke moeite?

Greenie
04-12-2022

Walgelijke reclames vooral het zinnetje: promoventum voor hoger opgeleiden, dus mensen die dat niet zijn kunnen het bekijken? Walgelijke recleme insteek dus!

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Jos
07-06-2022

Na drie jaar een redelijke premie te hebben betaald nu een nieuwe premie voor het komende verzekeringsjaar. Verhoging? 27,3%! Dus als bestaande klant betaal je de 25% korting van nieuwe klanten. Ik bedank daarvoor!

Paul
23-05-2022

Wij doen in de vakantie wel eens aan huizenruil(geen commerciele Airbnb of zo maar “gesloten beurs”) en vroegen ons af of Promovendum dat ook verzekert. Daarnaast een vraag of onze zoons die niet meer thuis wonen ook verzekerd waren als zij in onze auto rijden.

Ons werd op zeer lompe wijze verteld dat alle verzekeringen per direct zouden worden beeindigd.

Oh ja, we voldoen itt deze oplichters echt aan meer dan 5 vinkjes ✅

Soeredj
28-04-2022

Korte versie: Niet nakomen afspraken, niet terugbellen, geen gevoel van verantwoordelijkheid en ronduit slechte service.

Sander
13-04-2022

Ze lokken je met reclame over een 25% goedkopere verzekering, maar wijzen vervolgens je aanvraag, omdat je in de laatste 3 jaar een ruitschade en onderdelen voor een fietsendrager hebt geclaimd en een kleine botsing bij het uitrijden van een oprit.

Geen redenen waarvoor je een verzekering zou moeten weigeren als verzekeringsmaatschappij.

Heb de overstap van de rest van mijn verzekeringen naar promovendum maar stopgezet.

JAJ
22-02-2022

Een bedrijf dat klanten lokt met 25%. Je premie kan met 25% omlaag tot dat je hier om komt. U bent verzekerd bij Nat Acedemic. Tja dan bent u uitgesloten. O ja we verhogen dit jaar U verzekering met ruim 20% fijn he, ja u kunt overstappen naar promovendum maar Nat Academic en wij hanteren voor bestaande klanten dezelfde premies en woeker verhogingen ruim 20%.

Wat een vertrouwen in een dergelijk bedrijf, stel dat ze je onverhoopt een schade bedrag moeten uitkeren, dan komt er geen 20% bij misschien wel minder.

Ga niet in zee met Promovendum of Nat Academic dit zijn sjoemelaars. Je iets beloven maar niet nakomen.

U bent gewaarschuwd, trap er niet in nog voor verzekeringen of andere producten.

Promovendum lijkt een beetje op promovendus, hij die (nog) gepromoveerd moet worden. In vergelijk Promovendum moet nog op een hoger level komen

Elke
05-02-2022

Promovendum heeft hun financiële administratie niet op orde. In mijn geval hadden ze een fout gemaakt waardoor zij blijkbaar een te hoog bedrag aan mij hadden teruggestort. In plaats van contact met mij op te nemen, hebben ze zonder communicatie dat verschil van rekening geïncasseerd. Ik had geen idee waarom, dus liet het storneren. En vervolgens kreeg ik aanmaningen, stuurde ik ook daar weer reacties op en probeerde ik contact te krijgen. Maar helemaal niks! Uiteindelijk 1 hele warrige mail van hun administratie gekregen. Daar stelde ik vragen over en… weer nooit meer een reactie gehad.

Eerder was ik all risk verzekerd voor mijn auto en was er iemand bij mij achterop gereden, verzekering tegenpartij deed moeilijk dus promovendum moest de schade gaan verhalen. Een supermakkelijke casus - heeft hen meer dan een half jaar gekost! Toen ik aangaf dat het mooi was geweest en ik de gang naar de rechtbank ging maken, kwam er pas actie.

Malik
14-10-2021

De afspraken die zijn gemaakt worden niet nagekomen. Na 2 weken proberen eindelijk contact gehad en de vraag kunnen stellen. Er zou terugkoppeling komen na 10 werkdagen. Nu wederom geen gehoor en niet bereikbaar ter verantwoording.

Onmogelijk contact dus.

Nu weer ellendig lang bezig om iemand te spreken. Niet een "terugbelverzoek" maar gewoon iemand die daadwerkelijk iets kan betekenen.

Bespaar jezelf de hoofdpijn en sluit je verzekering elders af.

Tenzij je natuurlijk de tijd hebt en het leuk vind om voor elk contact een dagje vrij te plannen.

Christiaan
10-09-2021

Restitutie wordt keer op keer niet teruggestort

Afgelopen juli, heb ik m.i.v. 20 augustus 2021 mijn inboedelverzekering opgezegd; Ik betaal de premie per jaar en heb nog recht op een restitutie. Tot op heden heb ik het geld niet ontvangen!

Ik wacht dus al zes weken op mijn geld;

In verband hiermee begin deze week gebeld en toen was er (net als vandaag) een wachtrij van meer dan 10 minuten. Dus maar een contactformulier ingevuld. Er zou binnen 5 werkdagen op worden gereageerd. wat niet gebeurt is.

Telefonisch zijn ze niet bereikbaar (vanochtend gebeld, vanmiddag gebeld, dan krijg je uiteindelijk alleen iemand aan de telefoon die een terugbelverzoek kan maken maar meer ook niet. En geen garantie of je vandaag of misschien aan het eind van de volgende week wordt gebeld.

Promovendum voor mensen met een hoge opleiding? Vraag me wel af wat het niveau van de medewerkers is!

Dikke afrader want zij hebben hun administratie absoluut niet op orde!

Hennes
26-08-2021
Deze klacht is opgelost

Afhandeling en communicatie (niet)

Leuk als je geen schade hebt en geen contact hoeft te zoeken. Heb waterschade door leidingbreuk in een binnenmuur. Alles toegestuurd, lekdetectie uitgevoerd, alles wordt geregeld. Eerst geen expert nodig, na offerte van reparatie wel weer een expert nodig. Uitbetalen hebben ze weinig behoefte aan zo te merken, ook al valt het binnen de verzekering. Krijg alleen te horen dat het bij de behandelaar ligt, maar die heb ik nooit gesproken en reageert ook niet op mail. Elke keer andere collega aan de lijn die het gaat aankaarten bij de behandelaar. Geld afschrijven kan natuurlijk wel altijd op tijd. Ik zou ze niet aanraden aan de hand van mijn slechte ervaringen.

Marco
25-06-2021

Promovendum verzekert niet!

Deze verzekeringsmaatschappij is erg goed in het aantrekken van nieuwe klanten door hun ontelbare reclamespotjes op de radio.

Maar:

- Zodra de verzekering is afgesloten, ontstaan de problemen door declaraties af te wijzen.

- De autoverzekering die bij het aangaan van de verzekering 25% goedkoper is dan je huidige verzekering, is binnen 18 maanden een stuk duurder dan de verzekering die je had voor Promovendum.

- Alle positieve reacties die je op internet kunt vinden zijn op uitnodiging van Promovendum

Kortom:

Deze maatschappij zal je in je hemd laten staan zodra je ze nodig hebt.

Pas alstublieft op met het afsluiten van verzekeringen bij deze 'maatschappij'.

U bent gewaarschuwd!

Inge
17-06-2021

Slechte verzekering

Ze zijn bureaucratisch, allemaal kleine lettertjes en keren niks uit. Heel veel spijt dat ik mijn zorgverzekering bij ze heb afgesloten!

Fred
15-04-2021

Maken alleen onbetrouwbare reclame voor goedkope autoverzekeringen

Na diverse telefoontjes en mailtjes mijnerzijds geeft Promovendum niet thuis.

Absolute afrader!

Rianne Tineke
15-02-2021

Declaraties worden afgewezen

Ook ik betaal al jaren iedere maand premie bij promovendum. Maar als het op uitbetalen aankomt, dan wordt het een stuk lastiger. Betaal nu 175 euro per maand premie (per persoon) maar nu ik een paar podologische zooltjes declareer van 70 euro, wordt dit niet uitbetaald want bij een podoloog mag niet, dit moet een podotherapeut zijn. Als je een nieuwe verzekering zoekt vergelijk je bijv ook voetzorg. IN de grote lijnen komt Promovendum dan beter uit de bus, maar als je komt declareren blijkt uit de kleine lettertjes dat je niet in aanmerking komt voor vergoeding. En dingen uit coulance (bijv 70% vergoeden) doen ze al helemaal niet aan. Jammer dit.

Kelly
10-02-2021

Super slecht

Alles leek goed te gaan, ik had veel schadevrije jaren opgebouwd dus per maand betaalde ik een goede prijs. Tot het een keer mis ging, ik was in een aanrijding waar het mijn schuld was, ok prima, ik neem mijn verantwoordelijkheid en wil wel de schade van de tegenpartij betalen. Van te voren promovendum gewaarschuwd dat de auto een andere schade had die niet veroorzaakt was door mij, foto's opgestuurd en alles, tegenpartij was het ook eens dat de deuk geen onderdeel was van onze aanrijding, alleen de krasjes. Vervolgens claimt de tegenpartij juist de deuk schade ook erbij en heeft promovendum hem gelijk schadeloos gesteld waardoor ik dus voor die extra schade moet gaan betalen. Na vele keren mailen willen ze niks er aan doen. Ik ben nu met advocaat bezig om dit goed te krijgen. Deze mensen zijn dus niet te vertrouwen als het een keer mis gaat.

Shir
10-02-2021

Niet betrouwbaar

Ik raad mensen af om bij Promovendum een verzekering af te sluiten. Op internet lokken ze mensen met lage kortingen maar puntje bij paaltje verplichten ze jou een jaar daar te blijven, dan heb ik het voor autoverzekering, terwijl bij andere verzekering maar een een maand opzegtermijn maar hanteren.

Het zijn echte boeven. Ze kunnen mensen helemaal kaal plunderen alsof het geld op je rug groeit. Ik zou nooit en niemand deze verzekering aanraden, wil niet eens hierover praten met iemand, daar zou ik zelf diep voor schamen. Mensen ik raad jullie dit z ten zeerste af, kijk bij Hema verzekeringen of bij andere maatschappijen die 100 procent betrouwbaarder zijn dan Promovendum.

Jeroen
22-01-2021

Lage premie, lage service

De klantenservice is een drama. Geen reactie, lange wachttijden, niet beloven wat ze zeggen. Kortom: het serviceniveau is diep bedroevend.

Meer Promovendum reviews