Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

John
John
01-07-2019

Unive geen aanrader voor uw autoverzekering

Negatief inzake het aantal opgebouwde schade vrije jaren bij het overstappen van mijn oude all-risk verzekering naar Unive.

Rob
28-06-2019

Werkt alleen maar vertragend en verwarrend.

Had een autoschade veroorzaakt door vallende tak van een boom, die slecht onderhouden was (aantoonbaar volgens de interne stukken van de gemeente). Na alles 3 keer opnieuw opgestuurd de hebben naar de juridisch medewerker, talloze berichtjes mijnerzijds met betrekking tot enige informatie over de voortgang, geen inzage in de correspondentie naar de gemeente, tot slot wel een zeer korte brief die naar de gemeente was gestuurd

met verzoek tot betaling en als bijlage/onderbouwing één foto van de schade van mijn auto.Dat neemt niemand serieus. Kortom, waardeloos, ik zou het zelf veel beter kunnen.Ik dacht dat dit een incident was maar nu ik de overige ervaringen hier lees, begrijp ik dat het van structurele aard is en dat we nog heel lang mogen wachten voordat de bezem door die afdeling daar gaat. Ik ben voor het overige tevreden over Univé maar dat de leiding daar het daar maar laat lopen, is voor mij onbegrijpelijk en onverteerbaar. Gauw een andere bijstandsverzekering zoeken, dan maar zonder pakketkorting.

Martin
25-06-2019

Prima bij het aangaan van een nieuwe autoverzekering vorig jaar!

Goed, netjes, snel

Arjan
03-06-2019

Unive, daar plukt u de vruchten van.

Het is maar hoe je de titel opvat. In het geval autoverzekering is het een schunnig bedrijf! Bij All Risk verliest u het zeggenschap over uw eigen auto bij schade. Unive bepaalt waar de auto gerepareerd wordt, leenauto's zijn vaak niet of onvoldoende beschikbaar door de te grote toestroom bij de schade herstellers.Het werk wordt veel te vlug en goedkoop verricht, waardoor de auto uiteindelijk verminkt uit het schade herstel terug komt.

Kortom een zeer dominant bedrijf met een dubbelzinnig karakter.

Jacko
20-04-2019

Premieverhoging autoverzekering

Vandaag heb ik mijn halfjaarlijkse nota weer ontvangen van Unive. De premie voor onze beide auto's zijn weer verhoogd. Vorig jaar was er ook al een stijging doorgevoerd op mijn auto van ongeveer 23% maar dit jaar is de stijging maar liefst 26% voor mijn auto. Dat is niet alleen heel stevig (…) maar ook heel vreemd omdat de premie van de auto van mijn vrouw maar 4% is gestegen. Een belletje naar Unive leverde geen bevredigend antwoord op. Er wordt gekeken naar de auto, de brandstof, het aantal km per jaar e.d. Dat wil ik best geloven maar daar is de basispremie al op gebaseerd, toch? Er kan dan toch naar rato worden verhoogd? (nee, ik bedoel niet dat de andere auto ook maar 26% moet stijgen.) Er wordt dus gekeken naar de doelgroep die de meeste schade claimt. Heel wrang voor mij omdat op de polis 34 schadevrije jaren staan vermeld. Daar wordt dan waarschijnlijk niet naar gekeken (polis van de auto van mijn vrouw: 17 jaren). Volgens een bijlage bij de nota is de verhoging ontstaan door aangepaste polisvoorwaarden, gewijzigde dekking, en de hoogte van het uitgekeerde bedrag van autoschadevergoedingen aan Unive-verzekerden.

Met die informatie van Unive zullen we het dan mee moeten doen.

Leo
15-02-2019

Perfect geholpen door unive

28 jaar verzekerd bij Unive. Mijn auto all risk verzekerd bij Unive. Veroorzaak een ongeluk waarbij mijn auto total loss is. Unive zorgt dat ik met een taxi naar huis kan, zorgt dat het wrak terugkomt naar mijn woonplaats; handelt de schade af en in de tussentijd krijg ik een leenauto; betaalt mij binnen twee weken een uitstekende dagwaarde voor mijn auto; betaalt binnen twee weken de tegenpartij een uitstekend bedrag voor hun auto; mijn premie wordt niet hoger; en helpt mij tenslotte herinneren om de verzekering voor de schadeauto af te melden. Jongens, ben ik de koning? Een 10 voor Unive!

Fausto
15-02-2019

Meest slechte afhandeling ooit

Ik had schade veroorzaakt door het opslaan van de auto deur. De auto die ik geraakt heb is 21 jaar oud en werd mij verteld dat de expert van de tegen partij de schade op 1030 euro had vastgesteld. Ben nooit ingelicht wat het schade bedrag zou worden en kreeg zomaar een mail met het bericht dat het bedrag volledig aan de tegen partij was uitgekeerd zonder mij daar van in te lichten. Daarnaast is er nooit een 2de expertise uitgevoerd door Unive en hebben de schade klakkeloos aangenomen. Tis toch heel raar dat een auto die nog geen 1500 waard is een en een deur laat herstellen voor meer dan 1000 euro. Dus mijn premie gaat nu bijna met 100% omhoog of ik heb de keuze zelf deze schade te betalen zodat ik mijn schadevrije jaren kon behouden. Pure oplichting wat een ongelooflijk slecht bedrijf. Ik ga met dit verhaal naar Radar want dit is in mijn optiek onacceptabel. Word vervolgd!

Herman
10-02-2019

Overstap autoverzekering

Na prettig met een geduldig vriendelijke medewerker overgestapt met 2 autos .Ik heb 19 schadevrije jaren opgegeven maar her zijn er 21 volgens huidige tussenpersoon. Op zaterdag mail ontvangen dat ik bij de royement test schade heb gehad en hun geen inzage hadden. Nu 0 procent korting en dubbel betalen voor 2 auto s. Helaas geen reviews gelezen over Univé Maandag direct wegwezen bij Unive!

Leon
24-01-2019

Sluipend de premie verhoogd met 20% van autoverzekering

Na een telefonische vraag om heldering bij Unive wat de reden kan zijn dat de autoverzekering met iets meer dan 20% van 2018 naar 2019 is verhoogd?komt als antwoord om de schadelast van Unive te compenseren. Genoeg reden om overstappen. Dit gebeurde sluipend, want er is bij ons geen enkel schrijven bekend van deze exorbitante prijsverhoging.

P.
14-12-2018

Slechte service op autoverzekering

Na buiten mijn schuld door iemand anders (!) te zijn aangeraden, contact opgenomen met de autoverzekering van Unive. Totaal geen hulp bij het ophalen van de auto. We hadden veel bagage bij ons van vakantie, maar er werd geen vervangend vervoer geregeld. Uiteindelijk zelf op eigen kosten een auto moeten huren. Ben naar andere verzekering gegaan.

As
05-12-2018

Schadevrije jaren door unive aan ander gegeven

Na een slechte ervaring eerder ( ca 5 jaar geleden) waarbij op basis van naam en geboorte datum een schade van een ander op mijn naam kwam nu een nieuwe variant

Een andere verzekeraar had schadevrije jaren in het gezamenlijk systeem gezet. Unive heeft die ongeveer een week later uit dat systeem gekoppeld aan een andere persoon met dezelfde naam en geboorte datum. Ik kwam daar pas na ongeveer een jaar achter

Er gaan 2 dingen fout. Blijkbaar is het systeem van Unive nog net zo slecht als 5 jaar geleden. Het ergste is echter dat er geen enkele excuse vanaf kan. Er werd zelfs gezegd dat de andere verzekeraar wel iets fout zou hebben gedaan terwijl de eerdere ervaring en uit haar kennis over het Roydata systeem ik een andere conclusie trek.

Paolo
22-08-2018

Univé Sucks

In mijn casus . lijkt het als of zij gebruik willen maken van valse getuigenissen, maar een forensisch autoschade expert inschakelen om aan de hand van sporen de waarheid naar boven te halen is blijkbaar niet hun ding.

Pas op voor dit en vraag naar een forensisch schade expert wanneer je te maken hebt met univé als tegenpartij . Want ze proberen op allerlei manieren om onderuit te komen want mijn casus spreekt hier over boekdelen

Dzora
29-05-2018

Unive daar plukt u de ROTTE vruchten van

5 manden geleden kreeg ik een ongeluk. Van unive moest ik de schade bij een aangesloten bedrijf te laten herstellen , Dat heeft mij drie keer zo veel gekost reparatie was een ramp overal spuitnevel.Nu ben ik al 5 manden mee bezig en einde is niet in zicht. Hersenloze en machteloze medewerkers en directie of een manager die iets kan doen kan je ook niet bereiken.Het lijkt alsof zij alles mogen en wij alleen maar gehoorzamen .Slaven zijn wij voor al die verzekeraars enz.

Kim
26-05-2018

Zo slecht dit

Ik wilde een auto verzekering afsluiten voor mijn auto , eitje zou je denken. Nou niet bij Univé.

Klantenservice gebeld , keuze menu gedaan , om vervolgens in gesprek toon te krijgen (x5) en dan word de verbinding verbroken.

Dit nog een x of 6 gedaan maar steeds hetzelfde. Vervolgens ga ik in de live chat , zegt de dame in kwestie dat het druk is : ik mijn vraag uitleggen en na 35 minuten nog geen antwoord. Live chat afgesloten en opnieuw geopent want dan krijg je wel meteen een medewerker aan de andere kant : probleem uitgelegd en verteld dat ik Univé telefonisch niet kan bereiken , als antwoord : “nu zijn we telefonisch wel goed bereikbaar”.

Ik denk mooi! Dan probeer ik het nog eens , zelfde verhaal opnieuw x2. Toen heb ik het maar opgegeven. Misschien maar goed ook , stel er was echt nood dan waren ze dus niet bereikbaar geweest.

Ik per mail een klacht ingediend waarop ik antwoord kreeg met het verzoek te bellen naar Univé. Afgelopen week het bericht dat ze de klacht gingen sluiten want ik had niet gebeld.

Wel nog een antwoord gestuurd maar niks meer van gehoord. Wel nog een mail terug gestuurd Gek he dat ik niet nog een keer bel , na 2.5 uur geprobeerd te hebben . om vervolgens niemand aan de lijn te krijgen! Heb ze verteld dat ik er niks mee verlies ik heb de verzekering elders afgesloten waar ze wel beloftes na komen en waar je gewoon iemand aan de telefoon kan krijgen die je keurig helpt! Het is hun verlies dat er waarschijnlijk meer mensen zijn die precies om deze reden geen verzekering bij Univé afsluiten.

Daar kan Univé nog wat van leren!

Mir
Mir
20-04-2018

Zetten schadevrije jaren niet in roy-data

Reeds langer dan 20 jaar klant bij Unive. Nu na een scheiding wil Unive de schadevrije jaren niet in roy-data zetten. Ondank getekend verzoek.

Ben je zo lang klant en nog steeds en ze laten je zo in de kou staan.

Unive weg ermee!

Janine
Janine
14-03-2018

Premie verhoogd 100%

Na een kleine schade waar ik alleen een lamp stuk had en de tegenpartij een kleine deuk werd mijn premie verhoogd van 55 euro naar 112. Absurd! De volgende keer denk ik wel een keer na voordat ik het ''op de juiste manier'' ga afhandelen.

Marian
21-01-2018

Schade vrije jaren auto.

Kijk goed uit bij Unive. Als je een poosje geen auto hebt maar in de tussentijd bijvoorbeeld een brommer of scooter dan zetten ze je schadevrije auto jaren zonder overleg op je brommer of scooter. Je bent ze dus voor de auto kwijt.

Mark
08-12-2017

Onbeschoft te woord gestaan naar klacht

Ik hen onlangs een autoverzekering afgesloten bij unive. Hierbij is foute informatie aan mij doorgegeven waardoor ik recent een flinke naverrekening ontving. Klacht ingediend hierover. Reactie van Unive dat ik deze moet betalen anders wordt de verzekering stop gezet. Compensatie gevraagd, reactie unive is dat zij geen filantropische instelling zijn en als het mij niet aanstaat dat ik dan maar moet weggaan als klant. Lijkt helemaal nergens op, onbeschofte respectloze reactie.

Sander
07-12-2017

Schade aan voorruit

Door een steentje is er een barst in de voorruit van mijn auto gekomen. Daar ben ik voor verzekerd bij unive. Alleen ik moest naar de kwik fit om een ruit te vervangen. Ik ga altijd naar mijn vw dealer dus altijd originele onderdelen. En dan naar z'n . Bedrijf om aan mijn auto te laten sleutelen? dacht het niet!. Dan maar zelf de kosten opdragen van 600,- Ik heb zelf een voorstel gedaan dat ik 200 euro meebetaal aan de reparatie. Maar de klantenservice is heel stug hier in. Toen ik vertelde dat in naar een andere verzekeringmaatschappij ga kijken. Was het geen probleem u kunt zo bij ons opzeggen. Met andere woorden, na een aantal jaren klant zonder iets te claimen hebben we je graag niet meer als klant. Dus advies zoek een andere, maar geen unive!

Kelly
15-11-2017

Unive doet werkelijk NIKS voor je! GEEN aanrader

Ongeluk gehad in Duitsland, man reed vol achteruit in mijn nieuwe auto. Camerabeelden zijn 2 weken door het tanks!ation beschikbaar gesteld. 2 getuigen tegen de man die het ongeluk veroorzaakte. Unive doet werkelijk niks, gaven aan dat we mooi zelf de schade mogen betalen ook al is het niet onze schuld. Werd ook nog eens zeer onprofessioneel en respectloos behandeld aan de telefoon! "Want als klant moet je je mond houden en leren luisteren" werd er letterlijk gezegd! Ongelofelijk, nog nooit zo'n bedrijf meegemaakt! AANRADER: WORD GEEN KLANT!