Ziggo reviews

1.4
Positief1%
Neutraal0%
Negatief99%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Sanne
09-10-2018

Opgelicht

Ik voel me opgelicht, internet en tv geven zoveel storingen. Vandaag ben ik er binnen een uur 12 keer uitgegooid (internet) nadat er gister nog een monteur was. Deed blijkbaar meer slecht dan goed. dat is niet fijn thuiswerken.

Manon
08-10-2018

Nooit meer

Wat is ziggo en slecht bedrijf nooit fatsoenlijke WiFi niks reageert en je betaald de hoofdprijs wat een flut bedrijf dat dit mag slaat nergens op je betaald goud geld en wat krijg je? Helemaal niks kut bedrijf grootste afrader ooit

Arnold
08-10-2018

Verschrikkelijke internet verbinding

Ziggo krijgt het niet voor elkaar om een stabiele internet verbinding te creëren. Wat een drama bedrijf de ene monteur na de ander en het blijft een bak ellende. Sbs 6 is een grote blokken bende op tv. AS vrijdag komt er weer een monteur als hij het niet voor elkaar krijgt dan rot ik op bij ziggo.

Kaya
08-10-2018

Gatverdamme!

Bij het woord Ziggo wordt ik kots misselijk. Wat een misselijkmakende oplichters. Ik ben een conrtact aangegaan voor 1 jaar. In de tussentijd heb ik ieder maand een monteur over de vloer gehad omdat er simpelweg geen internet in huis was. De deal was dat ik 6 maanden korting kreeg op mijn factuurbedrag. Normaal betaalde ik 70 euro en kreeg dus de eerste 6 maanden 50 procent korting.

Nou heeeeeel grappig toen ik belde om mijn contract stop te zetten. De manager beweerde dat als je 6 maanden korting krijgt je contact automarisch 6 maanden verlengd wordt. De achterliggende reden hiervan was dat in Nederland niks gratis is. Wat een Rotzooi organisatie. Wat een amateur manager zonder diploma die daar maar rond zwammeld en maar wat roept.

Maar goed met de verkeerde gedanst. Heb het zover gekregen dat deze pipo organisatie mijn contract verplicht moet opzeggen.

Ik wil jullie zo de grond in douwen. zo klanten wakker maken om niet in jullie grappen te trappen.

Een 1 als cijfer is zelfs te veel. waaaaardeloze gasten. geloerd op geld net hyenas.

Johan
08-10-2018

Zeer slechte afhandeling klacht

Reeds meer dan 4 weken bezig met werkend krijgen van internet. Valt steeds uit en is ook na bezoek van meerder monteurs niet op te lossen. Bellen met de helpdesk levert niets op, doorverbinden kan niet. Doorverbinden naar de klachtenafdeling is niet mogelijk, zij bellen mij terug. Wat een service. zwaar teleurstellend. Zelfs voor opzeggen kun je niet worden doorverbonden, gewoon weer opnieuw bellen en achteraan in de rij sluiten. Zeer frustrerend, thuis werken zonder internet.

Lammert
06-10-2018

Storing op TV en tv. Zeer slechte service van Ziggo.

Zeer slechte ervaring na voor de derde keer binnen 1 week storing op radio en tv van Ziggo. Terwijl ik met 100% zekerheid vertelde dat er meerdere huishoudens zonder signaal zaten gaf Ziggo aan pas woensdag 10 oktober een monteur te kunnen of willen sturen terwijl het nu 6 oktober is. Ik kap met Ziggo

Piet
05-10-2018

Bagger

Werkt niet. Gratis installatie monteur kost 200 euro. Daarna valt WiFi steeds uit. Monteur geen verstand van zaken, in plaats van WiFi versterker apart netwerk opgezet etc. Afrader!

Bram
04-10-2018

Frustratie fabriek

We zijn inmiddels een jaar bezig. 5x monteur gehad, 5x geklaag over de voorganger. De teller voor de falende diensten gaat inmiddels ver ver ver over de 100 heen. Dit is on-demand wat niet werkt, internet wat niet werkt, tv wat niet werkt, tv op de tweede kast boven die weer niet werkt etc etc etc. Maar het ligt niet aan Ziggo, het ligt nooit aan Ziggo. We sturen wel een monteur. Zucht. En de kosten, die stijgen elk jaar maar de zenders worden minder. On-demand films zijn een lachtertje, zit bijna nooit iets bij wat minder dan 10 jaar oud is. Waar betaal ik eigenlijk zo veel geld voor?

Cyriel
03-10-2018

Overal in huis perfecte wifi

Overal in huis perfecte wifi: nou niet dus, niet eens naast de router van Ziggo. 2x een monteur geweest, 2x wordt aangegeven dat het in het kastje in de wijk fout zit. Vandaag weer gebeld: nee, alles in orde in de wijk; signaal dat binnenkomt is goed. Het ligt volgens Ziggo binnen in huis, waarschijnlijk wort het signaal gestoord door iets. Kunnen alleen stappenplan sturen wat al 3x is uitgevoerd (wifi-analyse en versterker aanschaffen). Wifi-analyse is uitgevoerd en aangepast aan aanbevolen frequentie, versterker ook al aangeschaft. Helaas geen oplossing. Tja, dit is wat we vanuit Ziggo kunnen doen of we kunnen weer een monteur sturen en als blijkt dat het probleem binnenshuis veroorzaakt wordt zijn de kosten voor u meneer. Op mijn vraag wat er gedaan wordt met de 2 meldingen van de monteurs die aangaven dat het in het kastje van de wijk lag en de tussenliggende tijd tot nu dat wij Ziggo betaald hebben voor iets wat niet werkte, wordt simpel geantwoord dat er niets vastligt dat deze monteurs dit gezegd hebben. Dus dat het probleem niet bij Ziggo lag. En als ik het er niet mee eens was, moest ik maar de geschillencommissie inschakelen!

Jouke
03-10-2018

Zeer matig bedrijf

WiFi valt telkens weg en de downloadsnelheid komt niet overeen met de werkelijke snelheid. Rampzalig bedrijf

Marko
02-10-2018

Wifi is traagen de samenstellings mogelijkheden tv paketten ouderwets

Er zit een gat van 160Mbit tussen basis internet en de upgrade. 40mbit is zo traag dat je nog niet fatsoenlijk youtube kan kijken op je tv. Wifi: als het al werkt. 12mbit. zelfs instagram loopt vast op je telefoon vanwege de traagheid. (op 2 meter van de modem)

Daar komt bij dat als je muziek kanalen wilt je voor allemaal andere zenders moet betalen waar je helemaal niet op zit te wachten.

Elk jaar de prijs omhoog. maar geen vernieuwing. alles is het zelfde.

Is kijken bij de glasvezel aanbieders.

Jack
02-10-2018

Brrrrrrrr

Gewoon storing wederom, daarbij te lang in de wacht klantenservice, via via vernomen Werkzaamheden vanaf gemeld op 1 okt 11.04 duur tot17.00uur, WERKZAAMHEDEN zeg gewoon dat er een storing is. of gewoon vergeten de klant te informeren hierover. Denk het niet, normaal krijg je hierover bericht via de gewone post Trouwens ook regelmatig uitvallen van tv zenders is normaal bij ziggo.

Ine
01-10-2018

Geld afboeken voor wanprestatie

Monteur gooit alles in de war en boekt daarna 60 euro af. Klantenservice werkt alleen met protocollen, contact hebben met iemand die het oplost is streng verboden. Als de problemen niet volgens HUN boekje kunnen worden opgelost, lossen ze het stomweg NIETs op! Ik ga op zoek naar een alternatief!

Koen
01-10-2018

Slechte klantenservice en hoge prijzen

Klantenservice is erg onvriendelijk en onbewaam. Zelfs met de terugbel service krijg je nog een menu en dan nog steeds 8 minuten in de wacht staan. Ook de prijzen blijven maar omhoog gaan, helaas geen alternatief op de kabel en daar maken ze gebruik van.

Martine
01-10-2018

Weinig vernieuwend

Of de interactieve tv ligt eruit of je favoriete serie is er ineens af. Zit je lekker in een serie die je leuk vind , is ie ineens weg! Weinig verschillend aanbod misdaad of kostuumdrama. Laatste jaren steeds meer moeten betalen naast je abonnement. Geen verbetering sinds de fusie. Zeer zeker niet! Kijk zelden nog. Denk dat ik overstap. Kan beter Netflix nemen denk ik.meer keuze

Raymond
27-09-2018

Internet ligt er vandaag uit, oh ja nog een paar dagen

Tja we plegen onderhoud en zijn van vandaag tot 1 oktober offline. Volgens mij sporen ze dan niet, neem je ziggo zakelijk dat is nog slechter en een belabberde service dan standaard particulier want die was al slecht. Wanneer gaat Nederland nu eens wakker worden. de macht der grote.

Lidewij
26-09-2018

Slechte service

Slechte verbinding internet. Nu willen ze iemand naar je toesturen. Maar dan moet je van 12.00 uur/ 18.00 uur thuis zitten en wachten, ipv dat ze een tijdstip aangeven. Slechte service!

Richard
26-09-2018

Nieuwe klanten oplichten

Heb een contract van ziggo opgestuurd gekregen nadat ze me ongevraagd hebben gebeld, met de aanbieding na 3 maanden 56.95 euro voor 40m down.77 zenders 50%hd.geen aansluit enzo.

Maar op hun site adverteren ze dit abbo voor 48.50 euro. proberen ze je nu te naaien? Dalijk es ff bellen kijken of ik dezelfde man te spreken krijg. heb alles genoteerd.

Alissa
25-09-2018

Slechtste bedrijf ooit!

Echt het verschrikkelijkste bedrijf ooit. Maandelijks betalen voor 0,0 kwaliteit. Series die het telkens niet doen. Ga nooit bij ziggo.

André
25-09-2018

Service, oplossing,en slecht werken

Hallo Ik ben nu 4 maand over naar ziggo Een hele mooie aanbieding gehad. Maar nu is het 4 maand niet anders dan, uitval van wifi, en stil staand beeld van de tv of tv dat gewoon niet aan gaat. Een aantal keer een monteur gehad, en elke keer moest er een nieuwe stekker in de ziggo kast gemaakt worden die aan de weg staat. Nieuwe box gehad niets hielp. En als je de klanten service er over op belt Dan willen ze een nieuwe box of monteur sturen. Ik wil gewoon internet waar je van op aan kunt en tv kijken wanneer ik dat wil. Maar dat snappen ze bij ziggo niet.