Ziggo reviews

1.7
Positief3%
Neutraal2%
Negatief95%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Lia
24-04-2017

Ziggo co

Ziggo co door heel Nederland Heel veel zenders kun je niet ontvangen op ipad

Taco
24-04-2017

Belachelijk slechte service

Defecte Horizon Box al na een paar maanden. Vandaag (maandag) monteur met een nieuwe Horizon Box. Hij vind dat de installatie erg traag gaat (was dat niet een voorteken?) Hij besluit dat hij vertrekt voordat de installatie voltooid is (tegen het Ziggo beleid in). Telefonisch contact met Ziggo omdat de installatie blokkeert. Dan blijkt dat er pas vrijdag (na 4 dagen) weer een monteur kan komen. Hoezo? De monteur die vanmorgen is vetrokken kan toch gewoon terug komen om zijn werk af te maken? Nee dat is niet mogelijk. Ziggo wil niet flexibel en klantvriendelijk zijn. Aangedrongen om een leidinggevende te spreken. Ook dat was niet mogelijk. Toch maar opzeggen?

Ad
Deze klacht is opgelost
24-04-2017

Overstappen naar ander abonnement van ziggo

Wilde overstappen naar abonnenment max van ziggo, maar nu ik hier de drama's lees over de horizon mediabox pas ik toch effe. Nu kijk ik probleemloos met mijn humax 5200C.

Rein
24-04-2017

Slecht internet

Overgestapt naar horizon alles in 1, moet sneller internet zijn. nu valt het internet regelmatig uit, wel volledig wifi signaal

Ronald
Ronald
24-04-2017

Van particulier naar zakelijk

Volgens verkoper zou het een eenvoudige administratieve omzetting zijn van particulier naar zakelijk. In december 2016 zou dit plaatsvinden. Het in nu eind april 2017 en nog steeds geen fatsoenlijk werkend systeem. Heb je alles eindelijk draaien dan an 2 weken opeens geen digitale tv meer. Groot gehannes met apparatuur. Inmiddels 7 mediaboxen gehad en (weer teruggestuurd). Ook veel fouten in facturering. Belkosten worden in rekening gebracht terwijl die met een volop bundel zijn afgekocht. Ziggo erkend alle problemen en fouten en noemen het zelf 'COLLECTIEF FALEN’ Abonnement is inmiddels beëindigd echter krijg nog steeds rekeningen met abonnementskosten. Echt wat een drama, ooit heeft alles naar tevredenheid gewerkt echter sinds die stompzinnige omzetting van particulier naar zakelijk gaat alles mis.

Leon
Leon
24-04-2017

Slechte service, slecht product.

Na vele problemen met de Horizonbox, vastlopend beeld,wegvallend geluid,herstarten. Werkte het na een perfecte verhuizing zaterdag tot mijn verbazing allemaal zonder probleem in 1 maal echter kwam vanmorgen de grote desillusie.Alle verbinding weg geen tv geen internet.En nu komt het.Durft de klantenservice gewoon met droge ogen te vertellen dat zij na 4 dagen de eerste monteur kunnen sturen. Ik ga toch KPN maar eens bellen en kijken of ze je daar liever als klant hebben.Jammer na 20 jaar abonnement.

Daan
23-04-2017

Gamen niet mogelijk

Ik ben op dit moment de enige wifi gebruiker, ik probeer een potje call of duty te spelen, maar het internet is zo verschrikkelijk slecht dat ik telkens disconnect. Ik heb de router al op nieuw opgestart en ontelbare keren opnieuw verbonden maar het werkt nog steeds voor geen meter. Nooit doen dus als je een beetje wilt gamen!

Hc
23-04-2017

Ziggo zakt steeds verder weg

Ik ben al jaren klant bij Ziggo en tot voor kort was ik erg tevreden. Ik merk de laatste tijd dat Ziggo niet goed meegaat in de ontwikelingen. Snelheid die beloofd is wordt bij lange niet gehaald, oude routers en onstabiel internet en tv-data. Jammer, dat het zo moet.

Paul
22-04-2017

Knudde service

Heb sinds 1 week horizon go , internet en telefoon zijn ok maar nog steeds geen tv, zelfs niet naar drie keer bellen . Krijg iedere keer het zelfde antwoord , geduld aub .Dat hebben ze zelf niet want de rekening willen ze op tijd betaald hebben . Conclusie een verdomd slechte service .

Bart
22-04-2017

Geen tv voor 1 week en intenet belabert

Al een week in de weer voor instabiel internet en moeilijk op te starten horizon (maar deed het altijd na 10 min wel). Met telfonische hulp ben ik verder van huis; orizon werkt niet meer en internet nog steeds instabiel. Wat denk je; ze sturen vandaag toch wel een moneur, nee hoor. 1 op komende woensdag voor de tv (dus vanaf vrijdag - woensdag geen tv; dat gaan de kids leuk vinden) en pas op vrijdag 1 monteur voor belabert internet. Nee; de monteur voor tv kan niet de nieuwe modem instaleren voor internet.

Ook moet ik 2x 5 uur vrijneme; want ja ze komen tussen 8;00 -13:00 pfff. Als ze om 13:00 uur komen is de hele werkdag kapot. Oh ja; wellicht kan ik een vergoeding krijgen voor het niet hebben van tv; pak hem beet een 10 euro; Zout op de open wond

V.
21-04-2017

2 woorden: SLECHT, WAARDELOOS!

1 dag te laat betaald, gelijk met een spoed betaling het bedrag gemaakt ook nog bij een loket (30 min rijden van ons huis), dit ging sneller dat via IDEAL betalen gaven ze aan. Nee hoor. die dag nog steeds geen internet tv en telefonie. er achter aangebeld en ze zouden het binnen 4 uur fixen, niet gebeurd, weer gebeld, geeft eentje aan dat we niet hebben betaald, klopt niks van. later weer gebeld, geeft een ander aan dat er een storing is. later weer gebeld, zegt weer een ander dat alles het gewoon moet doen. weer gebeld, zegt iemand anders dat het ligt omdat pasen ertussen zat. paar dagen erna, hadden wij wel wifi maar geen telefonie en tv, nu een week verder helemaal niks ook geen WIFI,, IK BEN HET ZO BEU OM ER HELETIJD ER ACHTER AAN TE GAAAN! overstappen naar een andere provider? Ziggo jullie zijn echt waardeloos, jullie weten niet eens waar het probleem echt ligt. tot nu toe hebben wij nog steeds NIKS!

Monique
Monique
21-04-2017

Zeer slechte service klantenservice en provider komt zijn beloftes niet na

Ziggo beste provider voor internet & telefonie. Nou dus niet! Liggen er weer uit voor de zoveelste keer, samen rondom met de overige bedrijven die ook ziggo zakelijk hebben ook op ons bedrijvenpark. Wat een slechte organisatie als t op de klantenservice aankomt. Via de chat of telefonisch krijg je te horen sorry dat we niets voor u kunnen betekenen er is "blokstoring" . alweer! . Het duurste zakelijke abonnement met valse beloftes genomen zoals blijkt, wederom! Zeer slechte zaak. Wordt tijd dat we teruggaan naar de vorige provider of op zoek gaan naar een andere welke wel stabiliteit en heldere service geven. Sinds vanmorgen 9u03 nog steeds niet aangesloten op t netwerk als telefonie voor de buitenwereld totaal niet bereikbaar zijn is een zeer slechte zaak waar Ziggo niets aan kan doen. Dat betekent dat wij bij de verkeerde provider zitten en gaan we zelf het maar regelen en dan zonder Ziggo! #nooitgeenziggonemen #Barendrecht #slechteprovider

Ria
21-04-2017

Ziggo, een administratieve warboel.

Ziggo presteert het om bij mijn opzegging zo'n beetje alles fout te doen waardoor : - mijn internet al tijdens mijn opzegtelefoontje uit de lucht gehaald werd, ik zat dus acuut zonder en terug aansluiten was een heel gedoe - ik een rekening van 150 euro krijg de maand na mijn opzegging - ik zelf moet bellen voor een retourdoos (en meteen daarna een herinnering krijg voor het terugsturen van de HD) - ik zelf moet vragen om de borg retour

En dat terwijl ik nu eindelijk opzeg vanwege jarenlange wanorde van eerst UPC en nu Ziggo. O.a. onjuiste informatie over abonnementbedrag, geen hulp bij niet werkend Horizon internet TV (het zal wel aan uw instellingen liggen) en lang in de wacht aan de telefoon. Onprofessioneel bedrijf, alle logistiek lijkt langs elkaar heen te gaan.

Bart
20-04-2017

Waardeloos internet

Om de haverklap storingen met internet terwijl ze alles ontkennen. Vol wifi-signaal maar geen of zeeeeeer trage connectie. Van pute armoede regelmatig maar via telefoon op 4G. Als ik kan ben ik weg. Dit moet beter kunnen voor dat geld.

Sylvia
20-04-2017

Belabberde service

Ik stapte over naar een andere abonnementsvorm waarbij ik een nieuwe Horizonbox zou krijgen. Er kwam een nieuw modem, maar geen nieuwe Horizonbox. Op mijn vraag waar de Horizonbox bleef kreeg ik als antwoord dat hij tijdelijk niet op voorraad was. Na een paar weken weer gebeld. Ik kreeg als antwoord dat in het systeem stond dat hij afgeleverd was, Nee dus. Na veel gepraat en veel bellen zou de Horizonbox alsnog gestuurd worden, maar steeds weigert een interne afdeling hem te sturen omdat in het systeem staat. (pfff). Ziggo geeft toe dat ze wel een track & trace code van het modem konden vinden, maar niet van de Horizonbox. Hoeveel bewijs dat hij nooit is gestuurd willen ze hebben@! Maar steeds dat stomme systeem waarin staat dat ik hem wel heb. Ik heb nu geëist dat de 2e lijns klachten contact met mij opneemt, want met het call center kom ik niet verder. Ook dat wordt enorm tegengehouden.

Ziggo: niet doen!

Iwan
Iwan
20-04-2017

Traage internet ziggo

Al maanden bezig met Ziggo om onze internet snelheid zo te krijgen waar we voor betalen. Veel gebeld heb een nieuwe modem gekregen werkte niet nu krijg ik vandaag nieuwe kabels ben benieuwd of dit werkt en dat het probleem is opgelost. Zo niet dan ga ik dit keer wel onze abonnement opzeggen en naar een concurrent want we betalen vergeleken met andere aanbieders best veel terwijl ziggo de garantie geeft dat de de beloofde internet snelheid gehaald word nou ik zit nog maar net op 50% van de snelheid die ik moet hebben. Dit word vervolgd.

Jan
19-04-2017

Begin niet aan Ziggo( Zakelijk)

Na over te zijn gestapt van particulier naar zakelijk van ziggo niks anders dan ellende. particulier was al bagger zakelijk zou de oplossing zijn volgens ziggo! bagger, bagger en nog eens bagger! we kunnen niet eens met zijn tweeen onze boekhouding doen via wifi. ziggo adviseerde om een aparte externe router er tussen te plaatsen. werd door hun vergoed tot € 200.- DIt is ff een tip voor alle lezers! Kleed ze maar uit! ze beloven veel maar maken het niet waar! zaterdag overgestapt naar KPN glasvezel. bij familie en zaken partners werkt dit uitstekend en bovenal stabiel! Ziggo laat zijn klanten veel betalen voor een dienst die ze niet waar kunnen maken. door ziggo gebeld gisteren ze wouden een nieuwe modem en korting geven. wat denken ze nu zelf!? Veel geld opstrijken, ik denk alleen om zaken zoals de ziggodome te kunnen betalen over de rug van de klant die met de ellende zit.

S.H
19-04-2017

Veel ergernis

Heb de laatste tijd weer veel last van Horizon Go geen beeld . Heeft een tijdje goed gegaan nu al dagen pet. Verwacht er ook niet veel goeds meer van. Bedenk je voor je voor je Ziggo in huis neemt.

Nick
19-04-2017

Nooit iets mee aan de hand

Had eerst XS4all was 3x niks, nu ziggo en er ging een wereld voor mij open. Eindelijk geen storingen meer en gwn fatsoenlijke televisie.

Ton
18-04-2017

Nieuwe klant!

Ik ben dus sinds dinsdag 11 april bezig om mijn Ziggo modem en Horizon te laten werken maar nog steeds geen succes.Elke dag bel ik op (alles is goed aangesloten) maar zij vertellen mij steeds dat het systeem blijft hangen.Wat is dit voor onzin! Dus nu op 18 april zit ik nog steeds zonder internet en TV. Ik heb een bedrijf aan huis en werk nu met de Iphone om mail op te halen en te verzenden tel uit je winst. Wat een idioot systeem hanteren ze daar. Monteur is erbij geweest en het ligt aan de back-end bij Ziggo. Heb mijn abo bij Telfort al opgezegd dus nu problemen. Wat een super slechte start. Ik houd mijn hart vast als ik alle recensies lees hier. Ben benieuwd hoe lang dit gaat duren.