Ziggo reviews

1.4
Positief1%
Neutraal0%
Negatief99%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Martinus
21-02-2020

Schoften

Maken me uit voor leugenaar en komen keer op keer beloftes niet na.

Helaas is er geen alternatieve kabelinternetaanbieder dus zit ik vast aan dit klote bedrijf. Als het ff kan echt nooit meer Ziggo! Bloed halen ze onder mn nagels vandaan.

Keetje
21-02-2020

Elke 2 maanden duurder, hoe kan dit?

Wij zijn begonnen bij Ziggo met het betalen van 34,95 dit was een actie, na 3 maanden zouden we voor bellen, tv & internet overgaan naar 40,- p mnd. Voor ons prima. Vervolgens krijgen we na die 3 eerste maanden, een maand erna later ineens een verhoging, we betalen nu 58 per maand. Nog geen idee waar dit aan ligt, mn vriend dacht misschien de extra kosten per telefoon, maar zoveel bellen wij niet dus wel vreemd dat er bijna 20 euro bovenop komt. Maar ik heb een hekel aan hun klantenservice dus nooit gebeld. Maar deze maand heb ik het HELEMAAL gehad met Ziggo. Ik krijg deze maand een factuur, we moeten nu 78 euro per maand betalen. Terwijl we deze maand evenveel hebben gebeld als vorige maand. Hoe KAN DIT? zonder communicatie zomaar dit soort kosten omhoog gooien? Echt geen klasse. mensen lokken met kortingen en vervolgens steeds maar omhoog gaan, hoe integer ben je dan?! Meer mensen hier last van?

Johan
21-02-2020

Zeer goede WiFi

We hebben een nieuwe WiFi box, de Connectbox ontvangen en geïnstalleerd. Voorheen haalden we snelheden van 30 mbps, nu halen we de abonnementsnelheid van 250 mbps.

Kiki
20-02-2020

Belachelijke blokkades

Sind 1 jan. is ons mailaccount al 8 keer geblokkeerd, omdat we zouden zijn gehackt! Die 8e keer was vanmiddag, moet nu dus voor de 8e keer ook de wachtwoorden weer veranderen! Heb hier al tig keer over gebeld, ene Sheila zou tussen 15:00 en 15:30 terugbellen, niet dus. De ene zegt dat het phishing is, niet dus, ze kunnen niet eens zien welke mails ze ZELF sturen! Heeft ons E55,- gekost om de pc te screenen, geen virus te vinden en Ziggo vergoedt niets, mag zelfs geen klacht indienen! Ben WOEDEND! Hoe kan zo'n groot, bekend bedrijf zó TOTAAL INCAPABEL zijn!?

Nick
20-02-2020

Onbeschoft verkoop

Vandaag gebeld door een medewerker die mij 1 vraag wilde stellen: of ik geïnteresseerd ben in een goedkoop internet en tv aanbod. Ik heb hem netjes beantwoord dat ik geen interesse had. Vervolgens gaat meneer onbeschoft/lomp doen en vragen waarom niet.

Goed bezig Ziggo, zo verkoop je je diensten.

Lode
19-02-2020

Klantenservice

Na vijf keer contact te hebben gezocht, eindelijk een fatsoenlijke medewerker aan de lijn gekregen. Eerste vijf keer werd of beloofd dat de zaken geregeld waren, of de verbinding werd nadat het verhaal was gedaan verbroken.

Uiteindelijk toch geholpen, maar de moeite die hiervoor gedaan moest worden is buitenproportioneel.

Erg slechte (klanten)service dus.

Jack
19-02-2020

Komen afspraken niet na en veranderen regels

Ik ben al tientallen jaren klant van Ziggo en voorgangers. Ik heb een Horizon box die steeds meer klachten geeft. Afgelopen zomer met iemand van Ziggo gesproken dat ik mijn box kon omruilen voor een nieuw type de Next.

Prima, ik zou nog even de box leegkijken en dan bellen. Nu is de box leeg en nu blijkt dat de regels veranderd zijn en dat ik een duurder abonnement (20 eur per maand duurder) moet afsluiten voor een Next. Dat is niet afgesproken maar daar gaan ze aan voorbij,

Gwen
19-02-2020

Klant is zeker geen koning

Ze blijven maar bellen of ik wil overstappen naar Ziggo terwijl ik dat al heb gedaan. Op een gegeven moment er toch maar op ingegaan en konden ze korting geven als ik mijn abonnement wisselde. Helaas zaten er addertjes onder het gras en bleken we duurder uit te komen, maar kon het niet meer teruggedraaid worden. En nog steeds wordt ik elke paar weken gebeld of ik klant wil worden en elke keer vertel ik weer dat ik dat al ben. Dus mijn tip: zorg dat ze er nooit achter komen wat je mobiele nummer is (helaas is dit niet te voorkomen als je in de kvk staat) en geloof ze niet als ze zeggen een beter abonnement voor je te hebben.

Jeroen
18-02-2020

Geen tweede tv

Omdat de tweede Media XL extra box niet meer leverbaar is kan ik geen gebruik meer maken van mijn tweede tv. Het trekken van een benodigde Coax kabel is geen optie waardoor ik nu sinds 2 weken geen gebruik meer kan maken van mijn tweede tv.

Ze beweren bij hoog en laag dat ze hun diensten kunnen leveren. Maar niet in mijn situatie.

Alma
17-02-2020

Onvriendelijke klanten service

Word onvriendelijk behandeld en na telefonisch over gestapt te zijn worden niet alle beloftes na gekomen.

Jan
16-02-2020

Veel beloven weinig geven doet een gek in ellende leven

Al ruim 12 jaar klant bij ziggo, vanaf dag 1 in de nieuwe woning in een buitengebied van probleem naar probleem en van klacht naar klacht.

Zelfs op aanraden van een monteur enkele jaren geleden modem in bridge gezet en toen waren de problemen weg, maar na een nieuwer en volgens de helpdesk beter abonnement kwam daar het ziggo connect box modem voor in de plaats.

Vanaf dat moment opnieuw probleem na probleem, zoveel zelfs dat ik zélfs het klágen had opgegeven,ziggo kreeg het toch maar niet voor elkaar om iets goeds te leveren qua hardware.

Opnieuw toch maar weer klagen, alhoewel mijn hobby nu volledig is verpest door de ellende met ziggo, na weer enkele monteurs bleek er toch weer een probleem te zijn bij het ziggo connect box modem en de monteur raadde me aan een nieuw modem aan te vragen, gedaan en toen begon de ellende pas echt, bijna 2 volle dagen prutsen en klungelen verder kreeg ik iemand aan de lijn die me beloofde de boel op te lossen.

Ik zou een tp-link ac1750 archer c7 modem ontvangen én hij zou er zélfs nog 3 10 dB antennes bij doen én een netwerkkabel.

Gisteren ontving ik de doos, met daarin een connect box booster, de grootste troep die je kan bedenken en waarvan het modem (de compal versie) hier doorlopend voor problemen zorgde.

Na bellen kreeg ik een collega die de betreffende medewerker zou contacten en me terug zou laten bellen maar er kwam geen enkele reactie.

Even een berichtje achtergelaten op de chat, antwoord van ziggo aldaar: u krijgt geen tp-link omdat we die net meer leveren, en de persoon die dat beloofde zal het u ook niet gaan leveren.

Morgen moet ik dus opnieuw bellen met ziggo, en weet je wat het in en in trieste in deze zaak is? Wij hebben van onze kant meermaals en met klém aangegeven dat er aan hun wifi router een ICD/Pzcemaker alarm melder hangt die natuurlijk wél verbinding moet hebben omdat hij anders doodleuk niet meldt of er wat fout is met de ICD waardoor er levensbedreigende situaties zouden kunnen ontstaan, nou heeft zo'n ding wel een fallback maar meestal is het dan te laat en hoeft een terugmelding niet meer.

Ziggo wáár blijft mijn beloofde tp-link ac1750 archer c7 router?

Martijn
14-02-2020

Slechte service

Heb geen internet dus ik bel naar klantenservice

Krijg ik te horen dat het een week duurt voordat er een monteur kan komen.

Daarna zeg ik dat ik een klacht wil indienen omdat het lang duurt voordat er een monteur komt krijg ik als antwoord dat ze deze klacht niet kunnen behandelen omdat deze klacht niet in bedrijfs boekje staat dus als ik het goed heb heeft ziggo de arrogantie om klanten die al 20 jaar loyaal zijn aan hun gewoon lekker te laten stikken en hun bepalen dus blijkbaar ook welke klachten je kan neerleggen of liever gezegd welke niet

Waardeloos bedrijf

Michel
14-02-2020

Tijdje geen problemen en dan.

Ik ben al meerdere jaren klant van Ziggo met een Max abonnement van 500 mbps en heb alleen kleine mankementen meegemaakt zoals storingen, jaarlijkse onderhoud tot aan Herrleggen van aansluitingen. Maar de afgelopen jaar heb ik vaak klantenservice en een monteur moeten raadplegen omdat de verbinding onregelmatig begon te worden. Meer dan een jaar verstreken en nog ervaar ik ergernis aan de verbinding. Nu is het van traag naar geen verbinding en niemand die dit kan verhelpen. Echt waardeloos

Willem
13-02-2020

Ondeskundig personeel

In oktober 2019 Ziggo samen met vodafoon besteld en daarmee ook een extra tv pakket als bonus. Ik vroeg of eredivisie live kon en dat werd bevestigd door verkoper. Na een maand nog geen ere div. live dus weer bellen, er was een fout gemaakt door verkoper, Ere. Live kon niet, maar als compensatie kreeg ik toch E.L. 6 maanden gratis daarna moest ik betalen. Ermee akkoord gegaan echter na drie maanden Ere div. live weer weg. Gebeld, kon niet hersteld worden maar na weer een andere collega doorverbonden kon het via omwegen weer wel, eerst betalen dan werd er gecrediteerd. Binnen een uurtje zou ik weer beeld hebben. niet dus, weer gebeld: er moest technisch iets aangepast worden, kon twee dagen duren, dus twee dagen geen voetbal kunnen kijken. heb nu een zolder vol sorry`s liggen maar ik overweeg mijn contract te beeindigen , wat een slecht bedrijf, maar de jongens en meisjes bij de call centra kunnen er niets aan doen

Ano
12-02-2020

Storende telemarketing praktijken

Nooit klant geweest en word toch misnstens 1x per jaar telefonische lastig gevallen door verkopers. Terwijl ik ingeschreven staat in belmeniet-register. Ze bellen onder een afgeschermd nummer op verschillende tijdstippen en laten telefoon maar kort overgaan. Altijd net te laat met opnemen. Super irritant.

Inge
12-02-2020

Slecht wifi

Al maanden klachten over Ziggo wifi. Drie keer is er een monteur geweest, eenmaal een netwerkmonteur, maar op de een of andere manier lukt het Ziggo niet er voor te zorgen dat onze wifi stabiel is. Hierdoor is TV kijken via de ZiggoGo app ook niet echt fijn. Toch maar terug naar KPN

Ed
12-02-2020

Probleemloos internet

Via Ziggo heb ik al jarenlang probleemloos internet. Met hun nieuwste wifi-booster via stopcontacten is de wifi ook prima verzorgd. Geen wensen meer!

Kim
12-02-2020

Onterechte incasso koster en afspraken maken die ze niet eens mogen bieden.

Toen ik ging verhuizen ben ik overgestapt van kpn naar ziggo. Grote fout is gebleken. Vanaf het begin ellende met ziggo en hoge kosten. De eerste rekening die ik kreeg was ruim 200,-. Ik heb direct gebeld. Het antwoord was dat ik vooruit moest betalen. Nouja daar kon ik me in vinden, alleen ik kon dat op dat moment niet in een keer betalen. En gezien de verkoper mij iets heel anders had verteld was ik ook niet voorbereid op zo een rekening. Nou dat was allemaal geen enkel probleem en we maakte een betalingsafapraak. Waarop ik vroeg of dat automatisch afgeschreven zou worden. Ja mevrouw dat word gewoon maandelijks automatisch afgeschreven tegelijk met u rekening. Nou fijn, dat is opgelost dacht ik. Nou niet dus. Ik kreeg een mailtje met een betaalverzoek. Ik opgebeld en uitgelegd dat we hadden afgesproken dat het tegelijk met mijn rekening automatisch afgeschreven zou worden. Het antwoord hierop was: "ohja klopt mevrouw ik zie het. U hoeft op het mailtje niet te reageren." Wat ik dus vervolgens ook niet gedaan heb. Krijg ik toch een maand later een brief met daarop dat ik mij niet aan de betalingsafsrpaak heb gehouden, met daarop gelijk 25 euro incassokosten erboven op. Nou je raad het al. Weer bellen. Ditmaal kreeg ik een hele enthousiaste grappenmaker aan de telefoon. Het gesprek duurde ruim een uur, want mevrouw ging alles wel even regelen. "Ja mevrouw, ik zie het en wat vervelend voor u. Ik ga het oplossen." We hebben op dat moment afgesproken dat de incassokosten ingetrokken zouden worden en we maakte een hele nieuwe betalingsregeling. Nou het duurde ruim een uur, want het systeem daar zou volgens de mevrouw erg lastig zijn. Uiteindelijk de precieze afspraak:

- Incassokosten zouden vervallen

- 47 euro per maand moest ik aflossen

- Eenmalig direkt aflossen 47 via

betaalverzoek en daarna de rest

maandelijks doormiddel van automatisch

incasso tegelijk met de lopen rekening.

Nou niks dus he. Van de week is er 110 euro van me rekening afgeschreven. Dus ik denk, mooi ze hebben dus de betalingsregeling ook afgeschreven. Krijg ik gister weer een betalingsverzoek binnen. Godverdomme waarom is er dan 110 euro afgeschreven? Ik vanmorgen weer bellen en nu breekt echt mijn klomp. Schandaliger kan gewoon niet en service is ver te zoeken. Deze meneer zegt gewoon: "Neehoor dat kan allemaal helemaal niet via automatisch incasso." Dus ik leg het hele verhaal uit. Zegt hij doodleuk "ja mevrouw, dan hebben mijn collega's je verkeerde informatie verschaft, maar je moet de incasso kosten gewoon betalen. En er zijn 6 brieven verstuurd, met betalingsherinneringen. WAT? Ik weet gewoon niet wat ik hoor! Dus omdat hun mij informatie verschaffen wat helemaal niet kan en mag bij jullie (dus onjuiste informatie) loop ik nu op de kosten. Ondanks dat de fout bij jullie ligt? En nou durf je ook nog te zeggen dat ik wel 6 brieven heb ontvangen. Nou het moet allemaal niet gekker worden. Ik ga nu direkt naar een andere provider. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt bij geen enkele provider. Ben altijd goed geholpen en nooit ook geen betalingaproblemen gehad. En nou bij ziggo alleen maar ellende, ongeldige afspraken van hun kant, en mega slechte service. En het is jammer, want ik ben al jaren bij Vodafone waar ik echt altijd tevreden over ben en nou zijn hun samen gegaan bij ziggo die hun naam ten onder doet. Weetje en als dat nou alles is, maar nee ik moest ook betalen voor de monteur die hier de boel kwam instaleren, wat bij andere providers altijd gratis is geweest. En ik heb vanaf het begin al om de haverklap storing en een megatraag kastje! De ziggo GO app kan je de helft niet op streamen en maar een beperkt aantal dagen terug kijken. Al met al, Ziggo is een drama, met een rommelige, onkundige klantenservice en ik raad iedereen aan om lekker voor een andere provider te kiezen, als ze nog in dubio zijn waar ze naartoe willen.

Ps. Mijn laatste klacht: omdat ik bij Vodafone zit krijg je dat zo een all in one korting. Ik zou vijf euro korting krijgen op mijn abbonoment en ik mocht een extra gratis tv pakket kiezen via de mail. Dus ik heb gekozen voor het sportpakket (vind mijn vriend leuk). Nou ik betaal gewoon maandelijks voor het pakket hoor. Ook een foutje zeiden de bij de klantenservice. JOE.

Reggie
11-02-2020

Onterecht betalen voor komst storingsmonteur

Sinds kort klant bij Ziggo zakelijk, na een tijd particulier klant te zijn geweest. Toen ook de nieuwe box en de nieuwe modem/router ontvangen. Sinds dien constant last van storing met de Wifi. Na dit te hebben aangekaart hebben ze op eigen initiatief een storingsmonteur gestuurd. Een uiterst vriendelijke man, die een beetje gebrekkig Nederlands sprak, maar ik begreep hem redelijk. Deze gaf mij aan niet veel te kunnen doen omdat mijn modem in mijn meterkast gesitueerd zou moeten zijn. Dit zou de problemen veroorzaken. Hij heeft wel even een aansluiting vervangen, voor het geval dat dat het zou zijn. Nu heb ik 2 dagen later een rekening van €50 ontvangen voor het vervangen van de aansluiting. De reden dat er kosten in rekening zijn gebracht is omdat Ziggo niet het probleem is van de storingen, maar dat ik mijn modem blijkbaar dichter bij de meterkast had moeten plaatsen. Ik was hier niet van op de hoogte. Ik vraag mij af of dit echt het probleem is. De klantenservice geeft aan hier helaas niets aan te kunnen veranderen.

Slechte gang van zaken.

Koen
10-02-2020

Ziggo en afspraken gaat niet samen loze beloftes

Slecht ontvangst, nog niet opgelost. perfecte wifi garantie nou niet dus tot 2 keer toe een monteur thuis gehad. dan mogen ze geen telefoon kosten vergoeden bij een ander weer wel, geen eenduidig beleid dus. heb je een klacht, via de website een enquête ingevuld, wat jammer dat u er zo instaat. klik op de link en u wordt terug gebeld. nou helemaal niet je moet zelf weer bellen. ter compensatie film 1 gekregen die vervolgens niet aangezet wordt. uiteindelijk film 1 aan en de ter compensatie pakket van 1 maand maar 2 weken kunnen kijken. dit staat centraal voor wat je bij ziggo krijgt. monopoly positie met alleen maar loze beloftes en 30 verschillende verhalen bij de service desk ik ga overstappen