Ziggo reviews

1.4
Positief1%
Neutraal0%
Negatief99%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Bennie
18-07-2018

Zeer Zeer traag

Zeer traag internet ook box voor tv zeer traag

Zus
18-07-2018

Afschuwelijk

Wat een slechte verbinding, wifi klapt er veel uit, reuze handig als je thuiswerkt. Probleem met Horizonbox, foutcodes vliegen je om de oren en wat een slechte service. Ik heb opgezegd na 15 jaar klant ben ik het helemaal zat met ze. Het lijkt alleen maar slechter te worden de laatste tijd maar natuurlijk gaat de prijs wel steeds omhoog.

Nino
17-07-2018

Na storing zijden ze ga lekker buitenspelen

Tijdens de storing heb ik gebeld naar ziggo en zei vertelden mij dat ik maar buiten moest spelen.

Charlie
16-07-2018

Man man man

Afgelopen maand verhuist naar Amsterdam. Na twee Ziggo monteurs over de vloer te hebben gehad kon niemand mij verbinden aangezien ze de groene kabel niet konden vinden. Die avond zelf maar gaan graven in de tuin, en daar bleek de kabel ook te liggen, op 5cm diepte. Na een regen aan telefoontjes die ik heb moeten voeren, uiteindelijk uitgekomen bij Connect-Z. De partner van Ziggo die het graafwerk doet, en de kabel naar binnen zou moeten brengen. Na bijna een maand van gesteggel zit ik nog steeds zonder verbinding, omdat ze nog steeds in afwachting zijn van een bodemrapport. Connect-Z laat je uren in de wacht staan waarna ze de hoorn erop gooien. Kortom, je krijgt niks te horen, en je moet er maar zelf achteraan bellen. Goeie service, echt heerlijke service! Man man man. Momenteel zit ik nog steeds zonder internet.

Tom
16-07-2018

Monopolistische prijsverhoger! elk jaar weer verhoging!

Bedrijf verteld de klanten niet dat ze een WIT wifi modem moeten hebben. De andere modem's zijn namelijk sterk verouderd, dit kost geld dus veranderen ze je modem niet.

Vragen ook bij elk gesprek (veel te Amerikaans en commercieel) of je jou abonnement naar Vodafone over wil zetten.

Samen met Vodafone gaan ze ook langs de deuren om onschuldige en onwetende ouderen in te schrijven voor internet en tv. echt triest

Doel is kpn slopen samen met Vodafone,ik zeg lekker naar een ander gaan!

Henk
15-07-2018

Zo dom van ziggo

Was een zeer tevreden klant van ziggo.

Maandag 4-6 was hier storing bij ziggo. Geen telefoon, internet en tv. Kan gebeuren. Met mijn prepaid telefoon heb ik geprobeerd om de pagina van ziggo te openen hetgeen niet lukte. Rond 5 uur had ik mijn dochter aan mijn gsm en zij zal de storing, die al de gehele dag duurde, bij ziggo melden. Bij ziggo stelde men voor om mij een maand gratis sport te geven en mijn dochter zei al dat ik daar niet blij mee was. De volgende dag een mail van ziggo met de melding van een maand gratis sport en films en series. Niet duidelijk is of dit na een maand van zelf stopt. Gebeld en gezegd dat ze sport maar aan iemand anders moeten geven en dat het duidelijk moet zijn dat films en series na een maand vanzelf stopt. 6-6-2018 in mijn mailbox, van een zeer vriendelijke dame van ziggo, 3 maanden gratis movies and series XL (aflopend). Aardig van ziggo dacht ik nog maar een uur later begint het. Er komt een mail binnen dat ik de diensten bij ziggo heb beëindigd. Waar gewerkt word, worden fouten gemaakt, dus ik bel ziggo op met de uitleg dat dit totaal niet de bedoeling is. Na doorverbonden te zijn naar een andere medewerker, die totaal niet kon begrijpen dat er bij ziggo zo’n domheden gebeuren, heeft hij handmatig alles weer rechtgezet. Van alle kaartjes werden door mij de nummers opgelezen. Na een langere tijd aan de telefoon werd mij verzekerd dat alles doorliep. Na een week nog maar eens gebeld voor een bevestiging. Na lang zoeken bij ziggo verzekerde men mij dat ik me geen zorgen hoef te maken. Hetzelfde na een week weer herhaald met het zelfde antwoord. Als donderslag bij heldere hemel viel er 5-7-2018 een pakket met dozen in de brievenbus om alles terug te sturen. Dus weer naar de telefoon en bij ziggo werd mij verzekerd dat alles doorliep maar ze begrepen mijn bezorgdheid na die post, zal nog wel in het sijsteem zitten werd er verteld. Ik zei nog, als er maar niet meer verkeerde dingen in het sijsteem zitten. 7-7-2018 rond 21.00 uur was er geen tv, internet en telefoon. Dus naar de buurman met de vraag, hoe is het met ziggo. Dat er meer ontevreden klanten zij begreep ik al snel, maar hij had wel tv en internet. Thuis pakte ik opnieuw de telefoon en die bleek nu even te werken. Belde ziggo met de vraag hoe dit kan en hoe dit op te lossen. Je hoort dan alleen maar iets van rapportje opmaken en verder is er geen deskundige aanwezig. Een half uur heb ik tegen hem gezegd en als het dan niet werkt is het klaar met ziggo. Het enige wat er dan nog uit komt is, je kunt op onze site een klacht indienen. Als ik dan vraag hoe ik dat moet doen zonder internetverbinding krijg ik het antwoord dat iedereen 4g op de gsm heeft, ik niet dus. Zondagmorgen werkte er niets van ziggo dus heb ik alles wat er in huis was van ziggo terug gestuurd. Nog gebeld, via een geleende gsm, met ziggo om mijn facturen via de postte krijgen maar dat kan alleen door flink te betalen dus mooi niet. De betaling, machtiging stop zetten gaat ook al niet. Maandag heb ik zo snel mogelijk een andere provider gevonden en de betalingen geblokkeerd.

Stephania
14-07-2018

Vreselijk!

Altijd kpn gehad, was top, maar dat realiseer ik me pas nu ik gedwongen bij ziggo zit. Ik ben namelijk verhuisd naar een gebied waar alleen ziggo de provider is. De ellende begon al bij het aanvragen: 8 weken wachten! toen de dag eindelijk daar was, kregen we de mededeling dat alle aansluitingen van de tv's bekabeld moesten worden, niets draadloos of met kastjes. De monteur sloot alleen de tv aan in de woonkamer en het internet en was binnen 15 minuten vertrokken met de mededeling de rest zoeken jullie zelf maar uit. Dus niemand van ons gezin heeft dus tv op de kamer. De wifi is echt verschrikkelijk.bij elk willekeurig hotel in gambia werkt het beter! zo langzaam dat je idd boodschappen kunt gaan doen voordat de gevraagde pagina geladen is. Al mijn kinderen een smart tv gekocht, helaas is de wifi zo slecht dat je niets kunt kijken, geen netflix, videoland, hbo, opnames, helemaal niets! ziggo heeft ons versterkers en andere kanalen aangesmeerd maar niets helpt, daarbij is ziggo de duurste provider die er is. Het meest lachwekkende is nog wel dat we nu allemaal digitenne van kpn op de slaapkamer hebben, die werkt perfect ik kan niet wachten tot de dag dat kpn ook bij ons dekking heeft dan stap ik als de bliksem over! ziggo: dit is zo ontzettend slecht dat jullie je moeten schamen hier nog geld voor te vragen!

Jan
12-07-2018

Slecht

Mijn contract is verlopen ik ben weg niet aan beginnen als je graag tv kijkt en internet is om te lachen als ik een pagina om sla kan ik tussendoor boodschappen doen hahaha

Ronnie
12-07-2018

Stelen

Ben al ruim 30 jaar klant van ziggo vantevoren UPC ben altijd erg tevreden geweest en heb altijd automatisch betaald. Nu kijk ik 3 weken geleden al mijn onkosten na en merk ik op dat de kosten van ziggo best wel wat hoger zijn dan wat er op de markt aangeboden word. Op mijn rekening staat echter de post movies en series bij waar ik schijnbaar al 5 jaar voor betaal maar deze optie staat niet aan in mijn abbonnement bij mijn ziggo.Dus even bellen en die medewerker vond het ook raar ze zouden het uitzoeken en mij binnen 3 werkdagen wat laten weten. nu na 3 weken bel ik terug en is uiteindelijk het antwoord dat ik dat zelf maar wat beter in de gaten had moeten houden en dat er maximaal 1 maand terugbetaald word.we hadden ook getsest of we de optie konden gebruiken en dat is ook niet het geval. Hier in braband noemen ze dat STELEN

Henri
10-07-2018

Traag en altijd dezelfde service antwoorden

De verbinding met internet is onstabiel en vooral in combinatie met bijvoorbeeld een Apple TV. Zogenaamd wordt er een goed signaal gegeven bij de test. Probeer je via een andere tests side een test te doen dan wordt het snel minder. Als antwoord ligt het altijd aan andere media dat in mogelijk in de buurt staat. (moet ik hem dan ergens in de wc zetten?) Eenmaal wat verbinding dan loopt deze na een tijdje weer eens vast. Even de knop aan en uit zorgt ervoor dat je voorlopig weer even niet op wifi kan, omdat deze niet meer gevonden wordt. Kan toch niet meer zo tegenwoordig en we accepteren het allemaal!

Christine
10-07-2018

Bipolaire ventilator in in Mediabox xl

Bipolaire ventilator in Mediabox xl. Vorig jaar ben ik een paar straten verhuist, en ziggo meegenomen. Ook de mediabox die het toch ontzettend lang heeft volgehouden. Helaas kwam daar twee maanden geleden een einde aan. De ventilator bleek defect. De box werd omgeruild. Weg opnames. De nieuwe box was binnen een maand overleden. Doorgebrand. Oké. Nu heb ik weer opnieuw gelazer met de ventilator. Slaat soms om de vijf á tien seconden aan en uit. De herrie van dat ding is een aanslag op mijn gehoororgaan, en televisie kijken is niet meer ontspannend. Vraag mij af of dit de nieuwe generatie mediaboxen betreft.In ieder geval zijn ze er niet beter op geworden. In tegendeel. Kennelijk ben ik niet de enige die met dit euvel zit. Op het Ziggo forum staan een hoop klachten mbt de ventilator. Waarom wordt daar niets over verteld? Vind ik nogal vreemd. Bellen, twitter, chatten.Soms vraag ik mijzelf af of al die medewerkers die jou te woord staan wel voor hetzelfde bedrijf werken. Verschillende antwoorden op dezelfde vraag Frustrerend. Ik heb heel wat lappen tekst verspild, maar nooit een eenduidig antwoord gekregen op een simpele vraag. Enige optie is omruilen. Weer weg opnames, en zeker niet de illusie hebben dat het volgende exemplaar dezelfde nukken vertoont. Ik ga niet sleutelen met saté prikkers, schriefjes losdraaien, klosjes of een kleine ventilator achter de box zetten. Het apparaat hoort deugdelijk te zijn. Je betaald er zat voor. Dan is er nog een vraag over de refurbished exemplaren, want die kun je dus ook ontvangen bij een omruiling. Dat doet mij weer denken aan de grijze boxen. In veel gevallen kreeg je een gerepareerd exemplaar bij de omruiling. Als je zo'n ding weer eens moest afgeven bij het postkantoor, dan zag ik een hoop dozen staan voor UPC Toen de horizon box ( te vroeg) op de markt kwam waren er een hoop 'kinderziektes' aanwezig, maar zoveel jaar later mag je toch iets meer verwachten. Ik ga het hier niet hebben over de service, en werknemers van Ziggo. In de meeste gevallen zijn ze heel attent, en proberen je zo goed als het kan jou van dienst te zijn. Het probleem zit hogerop, en die doen er nauwelijks wat aan. Hun werknemers krijgen de shit over hun heen. Uiteraard zitten daar ook een hoop werknemers tussen die er bijna geen kaas van hebben gegeten, en zullen in de meeste gevallen jou doorverbinden met iemand anders. Ik weet een beetje hoe het daar aan toe gaat omdat mijn schoonzoon nog even voor UPC heeft gewerkt Ik zie het niet zitten om naar een andere provider over te stappen, maar als dit nog langer aanhoudt dan neem ik het zeker in overweging. Ik betaal niet voor een hoop ergernis

Frank
09-07-2018

Extra Mediabox doet het niet.

Hebben een 2e mediabox genomen om in fe slaapkamer ook TV te kunnen kijken. Na talloze klachten en telefoontjes naar de klantenservice en monteurs aan huis waar je thuis aanwezihg moest zijn hield de Mediabox er mee op. Klantenservice gaf geen vervangende Mediabox omdat alle haperende Mediaboxen te veel mankementen hadden. Zullen een mail krijgen als er nieuwe exemplaren waren. Wanneer dat gebeurt konden de niet zeggen. Tot die tijd geen TV kijken boven. Of zelf een coax kabel door het raam hangen. Wat een klote bedrijf. Is dat we een email adres van Ziggo hebben en het gedoe van een nieuw email adres niet willen anders hadden we een andere provider. Gewoon nooit meer Ziggo

JPay
09-07-2018

Ziggo.

Waardeloos intetnet of liever gezegd GEEN internet alleen als ik letterlijk 10 cm vanaf de router ben heb ik een beetje internet ik kan dus tv kijken op de mobiel wel vergeten

Theo
05-07-2018

Analoog gestopt

Ze stoppen analoog, prima service dat ze een kastje leveren, helaas werkt dat bij mij niet. Nu raden ze me aan om een chromecast te kopen. Gedaan, netflix werkt prima, alleen de ziggo app werkt niet en die krijgen ze ook niet werkend. Enige wat ze kunnen roepen is dat je het in de gaten moet houden Wat een waardeloos bedrijf

Rob
04-07-2018

Sinds enkele weken geen on demand of TV gids meer

Sinds enkele weken kan ik geen on demand of TV gids meer zien. Er blijkt een probleem te zijn met de verbinding. Dit heeft de klantenservice vertelt. Nieuwe coax kabels gelegd met splitter. Geen resultaat en storing blijft. Monteur geregeld, ruim 2 week gewacht, maar deze is niet komen opdagen. Wederom met Ziggo gebeld. Nieuwe afspraak gemaakt voor een monteur. Weer ruim 1,5 week wachten omdat er geen monteur beschikbaar is in de avonduren.

Mayim
04-07-2018

Box die het slecht doet

Ik en mijn huisgenoot hebben een abonnement van 46 eu p/m voor alleen tv en internet omdat wij geen glasvezel hebben zijn er geen goedkopere opties. Onze box moeten we elke keer opnieuw opstarten als we tv willen kijken en de tv reageert traag of vaak ook niet. Hij geeft om de dag wel een foutmelding aan en sommige zenders blijven storen. En dit voor een abonnement van 46 euro. Als we een andere optie hadden dan waren we allang met de noorderzon vertrokkene bij ziggo maar dat is er niet en wil wel tv kunnen kijken.

Giel
04-07-2018

Omzetten rekening nummer verzorgt problemen

Jaren lang klant bij ziggo, na omzetten rekening nummer werd automatische incasso omgezet naar acceptgiro waardoor meermaals niet werd betaald. Vaker over gebeld en werd; 'opgepakt door ziggo'. Nu al twee maal extra incassokosten van €25,- moeten betalen. Slechte dienstverlening slechte klantenservice. Hier wordt letterlijk gezegd; "dit zijn nu eenmaal de richtlijnen.

Je
03-07-2018

3 monteurs, geen internet.

Anderhalve week op ons internet moeten wachten in de tussentijd 10x moeten bellen met zowel ziggo als het aannemersbedrijf wat ze hebben ingehuurd. 3 verschillende monteurs over de vloer gehad (waarvoor je de hele dag thuis moet blijven). ondertussen nog steeds geen internet, en 0 duidelijkheid van de kant van het bedrijf. ondertussen heb ik mijn abbonoment alweer opgezegd. maar al met al heb ik een hele hoop moeten bellen, 3 dagen thuis gezeten op monteurs te wachten. en nog steeds geen internet. en als je hier een klacht over indient word deze niet behandelt. vreselijk bedrijf.

Jan
02-07-2018

Ziggo tv, vast bellen en internet.

Slechte ontvangst TV. Modus slaat vast beeld tv blijft hierdoor steeds stil staan. Niet prettig zo tv te kijken. Ziggo haald maandelijks wel het volledig bedrag van de rekening. Ben niet tevreden over Ziggo zijn prestaties.

Roy
02-07-2018

Prijs/kwaliteit slecht

67,50 euro betaal ik per maand voor deze bende! 6 jaar klant maar daar stopt 't nu! Internet enorm traag, bekabeld en WiFi. Op aan raden van hun een aparte route gekocht van 150+ euro en alsnog na 5 meter houd de WiFi echt op. Monteur haalt z'n schouders ook op.