Ziggo reviews

1.6
Positief4%
Neutraal1%
Negatief95%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Paul
14-06-2016

Niets dan lof

In het verleden (al vanaf heb begin lid) nooit problemen gehad. Sinds de fusie veel kinder ziektes maar de helpdesk is zeer goed in mijn ogen.Ik wordt keurig te woord gestaan, ze komen hun afspraken altijd na en helpen mij keurig op weg.

Ziggo kan bij mij een potje breken, en ik vertrouw erop dat de kinderziektes met de tijd wel genezen.

Lee
14-06-2016

Waardeloos

Sinds overname van UPC naar Ziggo heb ik alleen maar problemen met internet en mijn televisie. Voorheen nooit problemen gehad bij UPC.

Ik betaal altijd tegen einde v/d maand netjes.

Volgens Ziggo heb ik 4 mei een betalingsherrinering gehad maar had al rond 27April betaald en volgens hun was het 2mei binnen. Vervolgens zie ik op mijn factuur staan dat ik €25 herinneringskosten moet bijbetalen. Ik heb dit nog nooit bij UPC gehad en voorheen zat ik bij KPN en daar heb ik deze BS ook nooit meegemaakt.

Ik vind dit gewoon zware oplichterij en ga weer overstappen naar KPN aangezien deze gasten UPC al hebben overgenomen, HELAAS.

Vind het jammer dat UPC is overgenomen door zo'n waardeloos bedrijf.

Elzinga
14-06-2016

Puinhoop

Na bijna 20 jaar UPC abonnee overgang naar Ziggo. Nooit iets aan de hand, totdat we afgelopen zaterdag ons contract bij Ziggo verlengden. Vanaf die dag totaal geen tv meer. Aantal malen gebeld maar ondanks beloftes geen tv. Dag later nog geen tv, weer bellen en weer beloftes. Tijdens het laatste telefoontje op die dag gezegd dat als ik weer moest bellen ik belde om alles op te zeggen. Tot onze verbazing s'avonds toch tv. Eind goed, al goed dachten we tot de dag er op weer geen tv. Heb gebeld en alle abonnementen opgezegd. Deze jarenlange klant zien ze nooit weer bij Ziggo.

Taco
13-06-2016

Waardeloos

wifi blijft wegvallen

slechte service

Jan
12-06-2016

Slechte klantenservice

na verhuizing alles aangesloten, maar ww. werkt niet, Na Na lang bellen eindelijk iemand aan de lijn die er gewoon geen verstand van heeft. Kan pas eind volgende week een monteur langssturen ( EK!). Overstappen naar Ziggo is simpel, contact beeindigen een groot probleem.

Bas
11-06-2016

Horizon

Waardeloos gebeuren.

Slecht beeld etc etc

Ontevreden
09-06-2016

Ziggo

slecht bereik van wifi duurt erg lang voor berichten verstuurd worden valt ook regelmatig weg, afstand bediening van de horizon box geageerd heel traag, dus snel maar weer terug naar kpn daar nooit problemen mee gehad.

Kyrill
09-06-2016

Best prima. Soms.

De geleverde diensten zijn meestal wel naar behoren. Zolang de klantenservice er niet aan tepas moet komen is wel een prima bedrijf. Helaas is de klantenservice nergens van op de hoogte en heeft over het algemeen zeer weinig kennis van producten. De afgelopen 2 jaar heb ik ze zo'n 4 keer moeten bellen en elke keer is het weer hetzelfde drama. Helaas is ziggo de enige die hoge internetsnelheden aanbied anders was ik al lang weggeweest.

Jac
08-06-2016

Horizonbox

Sinds april zijn wij klant bij Ziggo, en ik heb denk ik al zo'n 12 keer aan de lijn gehang gehangen, ze waren behulpzaam, dat dan weer wel, maar de horizon is echt waardeloos! Ik betaal voor ondemand maar die doet het vaker wel dan niet. Ben er nu zo klaar mee dat ik op wil zeggen maar heb een abonnement voor een jaar...ja ze willen weer een monteur langs sturen maar die kan niet op zaterdag komen, althans de eerste 3 weken niet, nou ik ga voor een monteur dus echt geen dag vrij nemen. Ik heb ze gezegd dat ik mijn rechtbijstand gaat inschakelen, ik wil weer terug naar KPN!

José
07-06-2016

Oneerlijk bedrijf

Alles beloven niets nakomen

Ben verhuist heb dit telefonisch door gegeven aan Ziggo.

Door de tel werd mij vertelt dat ik horizon moest nemen dan kun je op nog andere plaatsen t.v kijken .dat leek mij ideaal .

en dat ik een maand niet hoefde te betalen.

Het aansluiten zou gratis zijn en draadloos

Ik moest bellen als ik er aan toe was en zo gedaan.

Toen kwam de monteur en zei dat ik geen aansluiting had.

Hij kon niets doen zei hij.

Later kwam monteur 2

Die heeft een lange kabel achter gelaten en deed verder niets er was geen aansluiting zei hij.

Monteur 3 heeft buiten verbinding gemaakt en wilde toen gaan want mocht maar 20 min blijven zei hij .

Na veel geklaag van mij mocht hij toch de hoofd t.v laptop en telefoon aan sluiten.

de andere 2 t.v. en media boxen mocht hij niet doen.

Nu werd ik net gebeld en werd mij gevraagd waarom ik een klacht bij Ziggo heb ingediend.

Ik vertelde het hierboven verhaal en hij vroeg of ik zelf als geprobeerd

had om aan te sluiten

nee zei ik ik heb geen idee hoe dat moet en toen zei hij wat verwacht je nu van mij en heb ik maar opgehangen

Hee Jose,

Jeetje wat is er veel gebeurd zeg, ik wil je heel graag helpen. Kan je mij je postcode en huisnummer sturen van je nieuwe adres? Dan ga ik mijn uiterste best voor je doen.

Erik
04-06-2016

Horizon tv

Zeer tevreden met de horizon box.Op de camping in Nederland alle zenders via WiFi zeer goed te ontvangen. Thuis ook en ook via de apps goed op internet te kijken. Heb namelijk zelf geen smart TV.

Peter
04-06-2016

Log bureaucratische organisatie

Kreeg een bericht van ziggo dat mijn oude modem niet meer voldeed aan de snelheid, daarom geheel gratis! Kreeg ik een nieuw modem met notabene geheel gratis WiFi erbij ( wat een borstklopperij). Toevallig heb ik helaas eens 4 maanden bij hun gewerkt haha (een meest waardeloze baas kun je niet vinden) kreeg dus een modem opgestuurd wat twee jaar geleden ook al werd opgestuurd Cisco epc 3925. Zag de bui al hangen. Waardeloos WiFi modem. In de vier maanden dat ik daar gewerkt heb ging ongeveer 35% over ontevreden WiFi gebruikers. Proef op de som genomen wifimodem aangesloten test gedaan haalde 20/1,5 mb met het modem terwijl ik 40 zou moeten halen. WiFi van het modem uitgeschaakeld, oude vertrouwde router eraan, wat dacht je ja juist haalde gewoon een snelheid van 40/4,5 mb. Gebeld met de klantenservice, meisje geeft mij 100% gelijk ja er zijn gigantische problemen met de WiFi modems. Aangegeven dat ik niets nieuws wilde alleen een klacht wilde indienen voor het gebruik van slechte modems. Teruggebeld door een meisje van de klachtenservice, gaf mij ook 100% gelijk, helaas kom er niet door bij mijn bazen. Tot overmaat van ramp belde er een man op tot ik bij hoge uitzondering weer een nieuw modem krijg opgestuurd, terwijl ik niet om gevraagd had. Denk dat ziggo een lomp bureaucratisch bedrijf is, het is zo simpel verkopers en technische dienst op een lijn zetten. Heb je je wifimodem in een meterkast staan problemen . Biedt die klanten dan een modem met een router aan, maar nee ziggo gaat gewoon op de zelfde weg verder, wat een bedrijf. Het is dat ik geen alternatief heb anders was ik er al lang weg!

Cristina
04-06-2016

Ziggo horizon mediabox maakt lawaai

Vorige week besloten om van Ziggo de horizon mediabox te huren vanwege de extra mogelijkheden t.o.v. onze oude Humax set top box. Afgelopen week de box thuis ontvangen en gisteren de horizon mediabox geïnstalleerd en aangesloten. Er zit een ventilator die constant een veel te goed hoorbare irritante zoem/piep toon afgeeft die zelfs met geluid van de TV op normale sterkte hoorbaar blijft. Staat hij op stand by dan blijft de ventilator doorgaan. We hebben het een dag proberen uit te houden maar liepen ons contant te ergeren aan deze nadrukkelijk aanwezige zoem/piep toon. De horizon mediabox gaat terug naar Ziggo

Martijn
02-06-2016

Zeer slechte kwaliteit.

Wifi valt om de paar minuten weg, of wordt zeer traag. Op veel momenten wanneer ik tv wil kijken, hapert het beeld of is er helemaal geen verbinding. Kwaliteit 1/10, en daar betaald je dan geld voor...

Wilma
02-06-2016

Terug sturing van mediabox

We zijn overgestapt naar horizon en we kregen een andere mediabox.

Deze hebben wij direct teruggestuurd ,natuurlijk de bonnetjes van post NL bewaard.Dit alles hebben wij gedaan direct toen we de nieuwe box kregen dus 25 januari.

Wat kregen wij op de factuur van eind april te zien dat we 85,00 euro moesten betalen want ze hadden niets ontvangen.

Wij direct melding gemaakt en een copie van de bonnetje gemaild.

Dit alles liep ook al niet helemaal soepel maar veel hulp gehad van Gerrit op de helpdesk.

Gerrit nog bedankt daarvoor.

Maar toen begon de ellende pas goed.

Opgebeld wanneer het bedrag terug gestort zou worden.

Elke keer werd er gezegd 5 werkdagen en als dat niet werd gezegd dan kregen we te horen, Ziggo maakt dinsdag betalingen over en dan zit U bij de betalingen.

Schooieren om je eigen geld noem ik dat.

Maar dus al 4x door een medewerker van kasje naar de muur te zijn gestuurd werd vanmorgen het toppunt bereikt.

Een collega genaamd Domo.

Want een achternaam hebben ze niet bij Ziggo.

Nadat ik boos de hele situatie had uitgelegd, waarom ze een computer hebben is mij een raadsel, want terug vinden kunnen ze niks als het om een terug betaling gaat.

Gooit deze de telefoon erop!

Nou, klantvriendelijk ten top

Een 1 kan ik niet geven want dat neem het systeem niet

Joyce
02-06-2016

Vreselijk!

Ondertussen ben ik al 20 minuten bezig met het versturen van een foto via WhatsApp. Constant refreshen met weinig succes. Vreselijk langzaam is het internet van ziggo bah boven op de slaapkamer werkt het niet en in de tuin ook niet. Televisie valt 20 x per dag weg en als je contact zoekt sta je minuten lang in de wacht. Ben zeeeer gefrustreerd over deze aanbieder.

Arie
01-06-2016

Horizon mediabox

Half april aangegeven dat ik mijn abonnement wilde wijzigen naar horizon tv. 3 dagen erna een mooie horizon box ontvangen die niet te instaleren was wegens foutcode 1090. gebeld met de klantenservice die gaf aan dat ik 72 uur moest wachten alvorens de installatie procedure gestart kon worden. Na 1 week gebeld dat er nog steeds een code 1090 de boel blokkeerde. Antwoord was, gewoon 24 uur wachten men had met India gebeld en dan zou hij het doen. Uiteindelijk werd verleden week plotseling mijn oude media box buiten werking gesteld. Weer gebeld, klopt meneer want uw horizon box werkt nu, helaas dus niet. Na elke dag bellen en alleen maar te horen krijgen 24 uur wachten het ligt aan India heeft Ziggo uiteindelijk gisteren een monteur gestuurd die alle kabels vervangen heeft en een extra versterker heeft gemonteerd. Met de klantenservice was afgesproken dat er geen kosten voor mij aan vast zaten, de monteur kon na langdurig proberen helaas ook niets meer doen omdat de horizon box voor hem niet te programmeren viel omdat foutcode 1090 alles blokkeerde. Hij wist wel te vertellen wat de oplossing is, maar dat kan alleen Ziggo activeren en de monteur niet. Hij heeft dit ook aangegeven aan de klantenservice en de storingsdienst van Ziggo, natuurlijk zou dit binnen 24 uur geregeld zijn. Helaas dus weer niet nog steeds foutcode 1090. Gelukkig kan Ziggo wel iets binnen 24 uur doen want vanmiddag kreeg ik per E-mail het bericht dat bij de volgende factuur de kosten voor de monteur van 70 euro geïncasseerd gaan worden. Direct gebeld met de klantenservice welke beweerd dat ik de monteur heb besteld en dat er niets is afgesproken dat er geen kosten voor mij aan vast zitten. Ik werd nog net niet voor leugenaar uitgemaakt. Verder kan men niets betekenen en moet ik maar lijdzaam afwachten totdat het probleem opgelost wordt in India binnen jawel 24 uur.

Heb hierop met een E-mail gereageerd met een zestal klachten naar de klantenservice met onder andere dat ik al ruim 408 uur zit te wachten , nu moet betalen voor een monteur die ook niets kon oplossen (niet zijn fout, hij heeft echt van alles geprobeerd) terwijl ik momenteel via een antennekabel analoog naar een paar flutzenders kan kijken, bellen met de klantenservice werkt niet, net zomin als mijn horizon box van bijna 7 weken oud. Kortom geen oplossing en geen digitale TV. De gemakkelijkste weg voor Ziggo zou zijn dat ik mijn abonnement opzeg, maar het is voor mij nu een principekwestie geworden ze moeten gewoon aan het werk gaan met de oplossing van het probleem die de monteur heeft aangegeven.

Angelique
01-06-2016

Slecht tv en internet

De Internet valt constant uit en de tv soms ook, met een cijfer 1 zet ik nog hoog in.

Klant
01-06-2016

Ziggo NOOIT MEER!

Waar moet ik beginnen in godsnaam?

Een maand geleden van KPN overgestapt naar Ziggo i.v.m. hogere snelheden(glasvezel niet beschikbaar regio). Overgehaald in de Media Markt wat dus een zeer grote vergissing bleek te zijn achteraf. Eenmaal geleverd en de problemen begonnen vrijwel meteen, o.a. met het constant wegvallen van het wifi signaal alsook het happeren van de televisie beeld. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de beloofde snelheden niets meer dan een fabeltje bleek te zijn. Gelukkig kon ik op dat moment nog gebruik maken van de huidige provider KPN aangezien het nog voor 2 weken aangesloten bleef. Uiteraard direct contact gezocht met Ziggo en probleem voorgelegd. Blijkt dat de klantenservice zodanig incompetent is alsof je woorden op dove oren vallen en krijgt weer het typische zelfde liedje te oren ,, het ligt aan de kabels'' of er is teveel signaalverstoring''. Op hun verzoek inmiddels 2 monteurs langsgekomen in 2 weken tijd en hierbij een nieuwe modem opgestuurd gekregen omdat de eerste modem naar hun zeggen defect bleek te zijn. Kreeg vervolgens te horen dat ze geen garantie geven op wifi! Terwijl tegenwoordig elke apparaaat voorzien moet zijn van draadloze verbinding, ongelooflijk dat ik dit te horen kreeg. Al met al tot geen enkel positieve resultaat maar ben optimistisch gebleven en heb geduld gehad, wederom contact gezocht ditmaal hebben ze een wifi versterker gestuurd die ik niet eens heb uitgepakt omdat de wifi zo slecht is geworden dat ik er helemaal klaar mee ben. Ik kan niet meer normaal netflix kijken of normaal internetten verdomme, gamen valt mijn connectie constant uit terwijl ik de hoogste pakket heb 200/20. Nu een maand verder en heb het helemaal gehad met dit klote bedrijf gisteren gebeld voor opzegging en de medewerker had het lef om mijn verzoek te weigeren nadat ik ik 4x aangaf om ''diensten'' op te zeggen. Uiteindelijk toch maar mee ingestemd nadat ik zijn dreigde met een klacht zo zie je maar dat ze geen moer geven om de klant en denken alleen maar aan cijfers. Ze zijn puur getraint om je aan een lijntje te houden, lossen niks op en zijn arrogant. Apparatuur blijkt vaker stuk te zijn, monteurs die vaak slecht blijken te zijn geinformeerd en prutselen maar wat in de meterkast of aan de wandkast hier en daar wat vervangen en het probleem lijkt voor hen verholpen. Heb uit eigen zakken een wifi versterker gehaald tot grote spijt. Dus in een notendop constant wegvallen van wifi(modem regelmatig resetten), tv beeld hapert regelmatig, klantenservice incompetent/arrogant. Nu weer terug bij kpn gelukkig maar blijkt dat ik vanaf drie weken pas aangesloten kan worden. Verdomme drie weken zonder internet tenzij ik van mijn tel. abonnemtn een hotspot maak en aan het einde van de maand tot wel honderen euro's kwijt ben aan data verbruik. IK RAAD JULLIE AF OM BIJ ZIGGO KLANT TE WORDEN! Leer van onze fouten.

Melanie
31-05-2016

Steeds duurder en slechter

Ik had eerst upc , direct na overgaan ziggo werd het maandbedrag 1 euro duurder, toen waren mijn HD zenders naar 96+ gegaan en moest ik een smart module nemen voor 2 euro per maand om gewoon HD 1 op 1 te kunnen zien.

Nu werkt mijn box niet goed en is deze niet meer leverbaar , prima zou je denken geef er dan een die wel leverbaar is.

Maar doe is 4 euro duurder.

Wifi valt er steeds uit.

Eindstand 7 euro per maand meer en slechter wifi.

Personeel weet vaak niet waar t ober gaat en lezen soms gewoon een pdf voor lijkt wel.

Waardeloos .

Ik stap over dit jaar nog.

Ik begrijp ook niet dat dit mag van de concumenten wet , volgens mij mag een klant noot last hebben van een overname .