Ziggo reviews

1.7
Positief3%
Neutraal2%
Negatief95%
PeriodeLaatste 12 maanden202220212020
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Ferdi
13-10-2017

Ziggo is top en ik ben klant voor het leven.

Ziggo is in alle opzichten een prima provider, goede service en mooie producten. Ze zijn duurder dan andere providers (zoals Tele2) maar laat je niet gek maken, de goedkopere prijs staat helemaal in verhouding met de service. Ik ben na 3 weken Tele2 gillend weg gegaan en terug gegaan naar Ziggo. Je weet pas wat je mist als het er niet meer is. Nooit meer. Zo blij met Ziggo, dat ik er een Vodafone abonnement erbij heb genomen voor de extra's.

Vincent
11-10-2017

Monteur geweest. Vervolgens niet weer aan gesloten

Zo heb je 3 jaar problemen denk je dat je vaak alles af bent. Maar nieuwe buiten kabel dan begin het weer naar een half jaar naar darum. Met verschrikkelijk traag internet. Week geleden monteur mij want contact doos stuk nieuwe de op die daar voor der ook op zat deze was beter exact het zelfde. Probleem blijft. Week later weer een monteur in huis alles goed verdeel kast naast de flat signaalkabel gemeten down stream niet goed. Monteur aan de deur plan daar iemand voor in. Gaat weg. Bedank voor de ellende. Maar we zijn wel vergeten mij kabel naar mij woning aan te te sluiten bedank monteur zit nu zonder internet en tv voor 7 dagen. Ze weigeren de monteur terug te halen het probleem op te lossen wat ze zelf veroorzaken hebben een ik zit der weer mee. Klanten service bellen naar een uur terug gebeld worden door verbonden naar een speciale afdeling vervolgens uit ge kaffeed te worden dat ik een probleem geval ben een daar de geschiedenis op mijn adres der niet op liegd. Dat ik dat zelf heb veroorzaakt met de bekabeling terwijl de monteert alles vlak daarvoot heeft naar gekeken en daar totaal geen sprake van was. Maar ik wel een probleem geval ben. Want alles licht aan de klanten en de monteur is ook nog eens een klant in onze auto werk plaats maar wiegerd het op te lossen zulk werk lever ik ook niet aan zijn auto. Kortom ziggo geeft klanten de schuld tewijl zij half werk leveren. En de klanten service weet alles weer beter en mag iedereen af zijken en schelen. Maar owee als je het terug doet hangen zet op. Helaas word alles opgenomen en heb ik een klacht gemaakt net als 2 anderen collega's die heel netjes ontslagen zijn. Ik stap over heb het ge had met deze provider ze mogen mij rug op naar 3 jaar op dit adres en 6 jaar op het vorige adres ditn zijn steeds herhalingen van herhalingen en daarna weer ze leren der nikd van

Roy
11-10-2017

Ziggo is top!

Mensen zeiken altijd veel, en willen zo min mogelijk betalen en het meeste eruit halen. Vind het grappig hoe laag Ziggo scoort op deze website, heeft meer over de mensen te zeggen dan over Ziggo zelf. Ziggo vind jullie top, altijd goeie service en goeie kwaliteit producten.

Aju
11-10-2017

Steeds fout 2040 en wegvallend beeld

Heb al tig keer gebeld Het probleem zeggen ze is mijn plasma tv van panasonic Die moet een update Deze is zo oud hij kan niet geupdate worden Hij is niet aangesloten op internet Tv beeld valt uit Soms krijg je fout melding 2040 of 3060 Ze kunnen het niet verhelpen Ook internet is niet altijd even stabiel Ze zijn wel altijd vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon

Igor
10-10-2017

Slechte klantenservice en tv/internet net zo slecht

Brutale medewerkers die geen verstand van hebben. Zijn te lui om een monteur te sturen om werk af te maken. Betaal voor 2de kastje dat helemaal niet werkt. Thuis moet ik 4g gebruiken omdat WiFi super slecht is. Valt uit, niet te vinden soms. En daar moet ik €67,50 voor betalen. Wat slecht. 10000x gebeld en nooit een fatsoenlijk antwoord of een handeling. Mocht iemand dit lezen mbt ziggo hoofdkantoor?! JULLIE ZIJN ECHT WAARDELOOS.

J. Sagel
10-10-2017

INTERSNELHEID VERHOGEN

Per 1 oktober is de snelheid verhoog van 150 Mbps naar 200 Mbps. Helaas blijkt nu dat de updates voor de modem niet allemaal lukken, zelfs bij de nieuwste modem. Nu nog steeds 150mbps i.p.v. 200 Mbps. Ziggo belooft te veel maar ze komen het vaak niet na.

Shaniqua
10-10-2017

Internooit

Behalve nu dan. Zelden een dag gepasseerd zonder dat internet er uitviel. 1000 modems, kastjes, kabels, adapters, de hele mikmak, zonder succes.

Volgens mij verdient Ziggo meer aan de klantenservice dan aan hun oorspronkelijke ''diensten''.

Bedankt voor de koppijn en het sporadisch surfen. En bedankt voor de bevestiging op mijn vermoeden dat jullie meer geven om de grootte van het klantenbestand dan de individuele klant.

Dag.

Selientje
09-10-2017

Waardeloze service bij verhuizing, brutale klantenservicemedewerkster

Mijn ouders gaan verhuizen, datum is 4 weken geleden doorgegeven maar nu gaan ze iets eerder verhuizen, dus mijn moeder gebeld voor het doorgeven van de datum en regelen van een monteur.

Per ongeluk de 17e doorgegeven ipv de 16e, dus ik weer gebeld voor mijn moeder.

Krijg je zo'n brutaal nest aan de telefoon waarom er twee keer op een dag gebeld wordt?!? Hallooo dame ook al wil ik 100 keer op een dag bellen, je wordt betaald om de telefoon op te nemen en om een goed advies en raad te geven!

Ik vroeg gewoon of er alvast geen monteur ingepland kon worden omdat mijn ouders graag wel tv willen kijken en willen bellen in hun nieuwe huisje. Maar dat kon niet?!

En ik moest er op rekenen dat het als ze er wonen nog wel twee weken kon duren voordat ze signaal hadden omdat vandaag pas de verhuizing was doorgegeven volgens madam, sorry maar ik heb internet en heb het 4 weken geleden al geregeld. En als het ook nog op een normale toon wordt gezegd maar het was net of ik een klein kind was en zij een juf die me even de les wilde lezen. Ben bijna 48 en heb geloof echt geen kinderstem!

Hoop maar dat mijn ouders op tijd een monteur kunnen regelen, anders moeten we zelf maar aan de slag met aansluiten.

Ben blij dat ik al jaren weg ben bij dit bedrijf, laten ze de medewerkers van de klantenservice maar eerst leren niet zo brutaal te antwoorden (uitzonderingen daar gelaten)

Andre
05-10-2017

Vreselijk slecht bij verhuizing

Tijdig mijn verhuizing doorgegeven maar voor die tijd geen nieuw modem en card ontvangen. Meerdere keren gebeld; verschillende antwoorden: was niet nodig, was wel nodig. Bleek toch wel nodig en spullen ontvangen. Week zonder internet gezeten. Bleek mijn huistelefoonnummer opeens veranderd. Weer gebeld: wordt teruggezet. Twee weken later nog steeds niet gebeurd. Weer gebeld ( 34 minuten lang !) Bleek niet verwerkt en wordt alsnog gedaan. Ben benieuwd. Bij elkaar toch zo'n 3 a 4 uur aan de telefoon gehangen :(

Henk
02-10-2017

Het gaat altijd mis

Het gaat mis met verhuizen, contact opnemen voor monteur, facturen en alles. Je moet 3000 keer bellen en dan gaat het nog steeds niet goed, want iedereen die zegt wat anders. Nooit hier klant worden!

Willem
Willem
02-10-2017

Leugens, valse beloften, veel partners, geen overzicht, 100% elende

Mijn Ziggo ervaring:

Verkopers voor Ziggo zakelijk aan de deur, top gasten. Ik krijg fucking glasvezel, direct mijn huis in. Ziggo gaat dat aansluiten en het wordt bij mij in de kamer gebracht, vanaf mijn voordeur door het oude televisie netwerk. Wat een techniek, dit met fucking glasvezel ok ok. Sick.

Telefoon van Ziggo, meneer er ligt helemaal geen kabel naar uw huis. Verkopers zijden van wel. Wij gaan kijken of dat mogelijk is en of wij dat betalen. U krijgt bericht! Telefoon van een aannemer (Partner Ziggo) om de koperleidingen in mijn huis aan te gaan passen. Waarom weet ik niet, het was al mogelijk naar mijn weten, alles klopte. Ik vertel dat ik glasvezel krijg. Aannemer meld dat er geen glasvezel in mijn buurt ligt, en dat daar dit plan (koper kabels fixen in mijn huis) niets bij gaat helpen. Verwarring van twee kanten. We besluiten te annuleren.

Ik krijg mail, de aanleg van de kabel is kostenloos! Helemaal mooi! Glasvezel! Als ik akkoord geef op de offerte ga ik met Ziggo in zee, er is ruis, ik heb een aannemer aan de lijn gehad wat nog meer ruis gaf. Om niet te lang met dubbele contracten te komen zitten doordat er bij mij in huis toch iets fout gaat wil ik dit toch even helder hebben voordat ik de reeds ingevulde offerte voor akkoord geef. Ik bel het nummer bij de offerte, krijg het bouwbedrijf aan de lijn. Bouw bedrijf snapt het niet, is COAX, glasvezel kan niet. Ik snap het ook niet.

Ik bel Ziggo, meneer, is coax, ok coax. Stomme verkopers, er was niet eens een kabel, ja idd slimmeriken, wagen het er gewoon op of jij de extra mile gaat en toch dit alles in gang zet.

Coax is best ok, nog steeds veel sneller dan wat ik heb. Toch een zure smaak, vind de gang van zaken niet heel eerlijk en helder. Hele verhaal en situatie uitleggen. De coax kabel zal bij mijn voordeur binnen komen. Maar het netwerk wat naar mijn woonkamer loopt komt via de beneden woning. Op dit netwerk sluit ik de Ziggo box aan volgens zowel verkopers, als aannemer, als telefoon meneer. Dit klopt dus niet, ik had toch meneer de aannemer nodig die alles gaat fixen in mijn huis. Ik besluit samen met telefoon meneer alles op nieuw in gang te gaan zetten. Top, ik ga gebeld worden.

Ongeveer 2 week later. ik hoor niets. Mn internet loopt me weer te fucken, ik besluit te bellen. Ziggo meneer alles uitgelegd. Ziggo meneer zegt dat bel meneer niet van Ziggo maar van een partner was. Ok ok, vaag, was volgens mij echt Ziggo. Maar goed dat hij me toch alles in detail heeft laten uitleggen. Ik word doorverbonden. Verbinding wordt verbroken.

Ik bel nogmaals op, leg het verhaal weer uit. Twee keer, bel mevrouw snapt het niet. Ik blijf vertellen dat ik dit opnieuw in gang wil zetten. Maar meneer u heeft geannuleerd. Bel mevrouw, aub dat heb ik nu vaker verteld, dat was in overleg, om het traject opnieuw op te starten omdat mijn bekabeling toch anders moet. Bel mevrouw blijft herhalen dat Ziggo dat nooit doet, dat dat ook niet nodig is want nieuwbouw. En koper is irrelevant want het wordt een coax kabel. Ik probeer haar te vertellen dat het echt nodig is en dat de afspraak voorheen gemaakt was en het op een haar na ingang was gezet. Dit kan niet want nieuwbouw. Ik probeer haar te vertellen dat mijn huis uit 1908 komt. Nieuwbouw? Nee geen nieuw bouw. Bel mevrouw weet ook te vertellen dat een COAX kabel voor meer dan 90% uit glasvezel bestaat. Ik probeer haar uit te leggen dat het Ziggo netwerk voor een groot gedeelte uit glasvezel bestaat en dat het vervolgens op COAX overgaat. Dit is niet zo. Ok, of ik het nu in gang wil zetten zonder dat er in mijn huis niets gebeurd. Meerdere mensen hebben mij verteld dat dat nodig is. Ik zeg ik heb nu geen zekerheid, het verhaal rammelt en ik wil dezelfde afspraak met de zelfde aannemer weer voor op zijn minst overleg. Dit kan niet. Ik wil snel internet van Ziggo maar dat ik dat nog niet heb ligt volgens mevrouw aan mij, alles ligt toch echt aan mij. Ik vind dit niet heel constructief meer en na alle tegenstrijdige info weet ik het niet meer. Bel mevrouw snapt het niet, ik snap het niet. Er wordt mij nogmaals verteld dat het aan mij ligt. Ik hang op.

Er zit nu tijd in, ik wil het geregeld hebben, jullie kunnen alles leveren en organiseren, ik wil dat, ik heb geen zin om verder onderzoek te doen of dit verhaal van begin af aan met een ander bedrijf op te starten. Kunnen jullie a.u.b. zorgen dat ik contact met iemand krijg die mij de ruis weg kan nemen, die mij kan verzekeren dat het gaat werken en dat ik straks gewoon goed internet heb en weer helemaal blij ben met Ziggo? Ik ben nu niet heel blij met Ziggo.

Bob
02-10-2017

Troep

Ik ben nu ruim een jaar klant bij Ziggo en de dagen dat ik snel en stabiel internet heb kunnen ontvangen zijn op 1 hand te tellen.

Monteurs komen 2 weken later en hebben zeer beperkte mogelijkheden.

Mocht een stabiele internetverbinding van belang zijn voor werk/school/gamen dan zou ik Ziggo niet aanraden.

Iedere keer wanneer ik wil gamen dan barst ik weer in tranen uit, ping van 80+ en alles beweegt schokkerig. Geen idee wat ze daar allemaal doen maar het lijkt erop dat de internetsnelheid alleen maar slechter wordt de afgelopen 5 jaar.

Ze hebben geluk met hun monopoly positie maar Ziggo is niet meer dan een verse drol op een woensdagochtend.

Melany
01-10-2017

Altijd gezeik

Sinds de dag dat wij ziggo in huis hebben gehaald probleem naar probleem. het begon met dat de kast boven (waar wij wonen) niet kon worden verbonden met de hoofdbox beneden (de monteur was overigens heel aardig en behulpzaam). Toen viel keer op keer de verbinding er af terwijl we aangesloten zitten met de kabel. De kast is oververhit geraakt waarna het een ruime week heeft geduurt voor er een moneur kwam met een nieuw kastje. Nu weer problemen met terug kijken en 3x raden alleen npo 1,2 en 3 doen het nog de rest helemaal nix meer alleen maar zwart beeld. Zodra het abbonement is afgelopen stap ik direct over naar een andere provider want ziggo eens en nooit weer.

Rjvdk
01-10-2017

Klantenservice en internet

Helemaal ruk, tot 2x toe ruim 20 tot 25 min in decwacht en vervolgens gooien ze de Hoorn erop. Reden van bellen is het internet. Je betaald voor 150mb downloaden, elke maand een speedtest en die haalt nog geen 50 Mb. Je moet heel veel geduld hebben om deze ervaring te delen met die super snelle internet waar je veel te veel per maand voor betaald

Ab
01-10-2017

Een Ramp

Een ramp Ik ben 5 jaar klant bij ziggo tot nu geen contact gehad met hun klantenservice. Tot dat ik 4 weken geleden een extra product wilde hebben (volop bellen). Toen begon de ellende; ongevraagd een nieuw pakket, een factuur die niet meer klopt, … klantenservice die tegenstrijdige informatie geeft ….hopeloos hoe kom ik hier weg zonder verdere complicaties !

Em
30-09-2017

Geen respect voor overledenen

Na het overleden van mijn groottante hebben we ziggo netjes geïnformeerd over het gegeven dat de rekening is geblokkeerd en dat de rekening over een maand weer geopend zou worden en we dan zouden betalen. Geen probleem mevrouw. Een week voor het aflopen van het abonnement (we hadden ziggo stop gezet) sturen ze aanmaningen en blokkeren het internet. Na tot twee keer toe hebben gebeld, en de belofte het internet binnen 24 uur weer aan te zetten, nog steeds geen resultaat. Amateurs, wat flauw en respectloos.

Jan
30-09-2017

Amateurs

Totaal geen ervaren helpdesk medewerkers. Zeg maar gerust volkomen ondeskundig. Je kunt beter de groenteboer bellen.

En dan die verschrikkelijk horizon met z'n trage zapp functie en een regen aan fouten. Probeer maar eens uitzending gemist te kijken. Valeriaan innemen van te voren!

Vinaysha
29-09-2017

Geen wifi

Ik ben echt boos en dit is geen grap. Mijn data bundel ( 10 GB)is bijna op doordat de wifi het niet doet.Ik heb zelf twee wifi routers en geen van beide doet het. Dit gebeurd niet 1 keer niet 2 keer maar meerdere keer. Ik vind het geen fijn bedrijf. Het is vrijdag de dag dat het weekend begint en ik eindelijk rust heb . Nu wil ik lekker vlogs kijken en genieten van social media maar nee kan niet he . Ik wil echt overstappen naar KPN. Bedankt ziggo

Ruud
28-09-2017

Prima ervaring met overstap naar Ziggo

Overgestapt van KPN naar Ziggo, met een iets lagere internetsnelheid. Zelf e.a. geïnstalleerd. Door het even snel te willen doen en slecht te lezen.!, tegen wat problemen aangelopen. Regelmatig gebeld (Ook via een verkeerd nummer.!) Alles met hulp van de Ziggo helpdesk prima werkend gekregen. En zelfs de door mij verkeerd gebruikte "nummer belkosten" teruggekregen. KPN was niet beroerd, maar heeft bij de TV van die "module kastjes". (weer extra rommel als je zelden terugkijkt of dat via computer/tablet doet)) Ziggo gebruikt gelukkig ook "module insteek kaarten" voor de digitale TV. Na 45 jaar.PTT/KPN geheel overgestapt naar Ziggo. De eerste ervaringen zijn zeer positief.

Onno
26-09-2017

Draadloos extra mediabox xl geen aanrader

Overgestapt van een oud alles in 1 compleet pakket naar het nieuwe alles in 1 compleet van ziggo zodat ik draadloos een extra mediabox kon verbinden op zolder, aangezien mijn huis zo ongelijk loopt dat kabels trekken een grote puinhoop zou worden. Bovendien zou ik ook geen duurder pakket nodig hebben voor een box met kabel.

Gebeld met ziggo en dat zou geen probleem zijn, alleen beeld kwaliteit zou wat minder zijn. Prima, zolang er maar tv boven is. Vervolgens werkt draadloos niet wat minder, maar gewoon niet. De afstandsbediening kon niet aangesloten worden op de extra mediabox en er zou een monteur komen voor een software update. Blijkbaar was dit een bekend probleem maar worden toch nog afstandsbedieningen meegeleverd die dus niet goed (of niet) werken op de extra box. 5 dagen wachten voor een monteur die met een oude afstandsbediening in 1x verbonden was met de box. Software updaten kon niet want de extra box was ook nog defect. Vervolgens kwam de monteur er gelijk achter dat de hoofdbox zich voor wat voor reden dan ook soms online en offline schakelt. Dus ook daar een defect en kan ook vervangen worden. Binnen 5 tot 7 werkdagen weer 2 nieuwe boxen. Nou begreep ik van de monteur dat draadloos verbinden op zolder überhaupt zeer slecht verbinding maakt en eigenlijk helemaal niet te doen is (mijn huis is beslist niet groot met vrij dunne wanden). Dus toch een kabel trekken anders heeft het weinig zin.

Ik zit al vele jaren bij ziggo/upc en elke keer als ik contact heb met ziggo dan is het allemaal mooier dan het in de praktijk is. Ik moet jullie woorden blijkbaar altijd maar met een korreltje zout nemen. Nou zit ik met een pakket dat ik dus niet nodig had en wat niet levert waar ik naar gevraagd heb.