Ziggo reviews

1.4
Positief2%
Neutraal0%
Negatief98%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

LB
01-08-2014

Waardeloos

Ik wil mijn diensten stop zetten en de huurder van mijn appartement afsluiten. Tv en internet. Bij ziggo zegt de één we kunnen de gegevens niet wijzigen. De ander zegt dit moet per brief en weer een ander zegt dit gaat wel en incl de korting of aanbieding recorder. Omdat iedereen daar wat anders zegt en ongeveer alles bij elkaar 10 euro armer ben aan tel kosten dus inmiddels alles stop gezet! Het zou fijn zijn als de ziggo werknemers een scholing krijgen waar ze leren alles hetzelfde uit te leggen. over Internet en tv geen klachten.

C.J.
25-07-2014

Zéér goede service

Ik werd zeer goed geholpen door de klantenservice van Ziggo. Ik had geen internet en telefoon meer. Mijn modem is op afstand doorgemeten en deze bleek defect. Er komt nu bij mij een gratis monteur met een nieuw modem, deze monteur gaat pas weg als alles weer werkt. Ik kreeg zelfs nog een kleine compensatie aangeboden voor het ongemak waar ik niet op had gerekend. Dit noem ik nu echt service.

Stefan
21-07-2014

Belachelijk duur voor wat je krijgt

Veel problemen met het internet en voor de klantenservice moet je gul betalen, heb net 30 minuten a 65 cent per minuut aan de lijn gezeten maar nog geen steek verder. top.

Martijn
20-07-2014

Ziggo Mobiel met slechte dekking

Ik heb jarenlange ervaring met Ziggo. Geen problemen met het TV-signaal, geen problemen met Internet in huis, maar als ik mijn SmartPhone gebruik, begint de ellende. De dekking van Ziggo is in mijn regio heel slecht. Geen goede dataverbinding, geen goed signaal. Als ik 15 km verderop ga, dan is het signaal uitstekend. Ik woon in een kleine provinciestad in het noorden van het land. Blijkbaar zijn wij voor Ziggo ook tweede-rangs-burgers.

GM
16-07-2014

Helpdesk compleet waardeloos

We hebben hier (bij gebrek aan beter) al heel wat jaren Ziggo.

De situatie zoals hij nu is:

-- Het modem verliest om de 15 minuten ongeveer verbinding. Sommige dagen kan er uberhaupt uren lang niet ge-internet worden. Het niveau van de helpdesk stijgt niet uit boven nieuwe kabels sturen of een monteur langs sturen die nieuwe kabels plaatst. Wat uiteraard niet helpt. Volgens mij is het modem (al jaren) stuk, maar om daar de helpdesk van te overtuigen moet ik een soort puzzel oplossen. Ik moet ze met mijn mobiel opbellen op het moment dat internet uitvalt, zodat ze dan in het modem kunnen kijken. Een onmogelijke taak, aangezien internet meestal een paar minuten lang uitvalt en de helpdesk bereiken ongeveer 20 minuten (en veel Euro's en frustraties) duurt. Mocht je ooit een probleem krijgen met Ziggo dan kan je het vergeten. Dit probleem speelt al jaren en zal nooit opgelost worden.

-- Een 2 jaar oude decoder (televisie) die het niet meer doet. Geeft allerlei fouten, kan zo de prullebak in. Uiteraard stuurt Ziggo geen nieuwe, maar moet er dan een nieuwe gekocht worden. Kan dus ook geen TV kijken.

-- Bellen. Net als internet helemaal brak (loopt via hetzelfde modem).

Conclusie: heb je een alternatief voor Ziggo, GA VOOR HET ALTERNATIEF.

Krista
08-07-2014

Super klantenservice!

Al 2 dagen hadden wij geen digitale tv meer. Ik belde naar het gratis nummer voor Ziggo klanten en kreeg na een keuze menu binnen 1 minut iemand aan de telefoon. De jongeman aan de telefoon was bijzonder vriendelijk en heeft mij stapsgewijs uitgelegd wat ik moest doen. Helemaal TOP! Bedankt!

Bert Jamin
29-06-2014

Huhhh... helpdesk!?

Tot voor kort altijd de juiste snelheid van om en nabij de 60 MB van internet gehad. Sinds kort is die snelheid verhoogd van 60 naar 90 MB. Sindsdien niets dan ellende. In plaats van de gebruikelijke snelheid van om en nabij de 60 MB, steeds slechts om en nabij de 30MB. Daarbij ook meerdere keren per dag een ‘snelheid’ van slechts 2 of 3 MB en minder. Ik moet dan steeds mijn modem re-setten.

Gisteren het probleem voor de tweede keer voorgelegd aan een medewerker van uw ‘helpdesk’. Volgens hem zijn de problemen ontstaan doordat het modem in de meterkast is geplaatst. Dat dit in het verleden door uw monteur is gedaan, maakt volgens hem niet uit. Volgens hem is elke meterkast namelijk van een stalen kooi voorzien om problemen bij blikseminslag te voorkomen. Daarnaast is er volgens hem nog een extra beveiliging ingebouwd om instortingsgevaar te voorkomen. Hiervoor is volgens hem elke meterkast ook nog eens in gewapend beton gegoten.

Ik heb hem verteld dat mijn meterkast die ‘beveiligingen’ mist en alleen uit houten panelen bestaat met gipsplaten er tegenaan. Volgens hem onzin. Door die stalen kooi en het gewapend beton mag ik volgens hem nog blij zijn dat ik een snelheid van 2 tot 3 MB haal. Dat ik betaal voor 90 MB maakt volgens hem niet uit. Omdat hij daarom weigert een monteur langs te sturen of iets anders onderneemt om het probleem op te lossen, heb ik mijn abonnement inmiddels omgezet naar het goedkoopste tarief. Mocht er geen adequate oplossing komen, dan zal ik zeker overstappen naar de concurrent. In dat geval zal ik dit verhaal ook op diverse fora en sociale media plaatsen.

Inmiddels ruim 3 weken geleden hierover een klacht ingediend bij Ziggo. Behalve een ontvangstbevestiging met daarin de mededeling dat ik zo spoedig mogelijk een reactie krijg van een medewerker van de Klantenservice, helaas verder geen enkel reactie meer ontvangen van Ziggo...

Bert Jamin
28-06-2014

Huhhh... helpdesk!?

Tot voor kort altijd de juiste snelheid van om en nabij de 60 MB van internet gehad. Sinds kort is die snelheid verhoogd van 60 naar 90 MB. Sindsdien niets dan ellende. In plaats van de gebruikelijke snelheid van om en nabij de 60 MB, steeds slechts om en nabij de 30MB. Daarbij ook meerdere keren per dag een ‘snelheid’ van slechts 2 of 3 MB en minder. Ik moet dan steeds mijn modem re-setten.

Gisteren het probleem voor de tweede keer voorgelegd aan een medewerker van uw ‘helpdesk’. Volgens hem zijn de problemen ontstaan doordat het modem in de meterkast is geplaatst. Dat dit in het verleden door uw monteur is gedaan, maakt volgens hem niet uit. Volgens hem is elke meterkast namelijk van een stalen kooi voorzien om problemen bij blikseminslag te voorkomen. Daarnaast is er volgens hem nog een extra beveiliging ingebouwd om instortingsgevaar te voorkomen. Hiervoor is volgens hem elke meterkast ook nog eens in gewapend beton gegoten.

Ik heb hem verteld dat mijn meterkast die ‘beveiligingen’ mist en alleen uit houten panelen bestaat met gipsplaten er tegenaan. Volgens hem onzin. Door die stalen kooi en het gewapend beton mag ik volgens hem nog blij zijn dat ik een snelheid van 2 tot 3 MB haal. Dat ik betaal voor 90 MB maakt volgens hem niet uit. Omdat hij daarom weigert een monteur langs te sturen of iets anders onderneemt om het probleem op te lossen, heb ik mijn abonnement inmiddels omgezet naar het goedkoopste tarief. Mocht er geen adequate oplossing komen, dan zal ik zeker overstappen naar de concurrent. In dat geval zal ik dit verhaal ook op diverse fora en sociale media plaatsen.

Inmiddels ruim 3 weken geleden hierover een klacht ingediend bij Ziggo. Behalve een ontvangstbevestiging met daarin de mededeling dat ik zo spoedig mogelijk een reactie krijg van een medewerker van de Klantenservice, helaas verder geen enkel reactie meer ontvangen van Ziggo...

Graaf
23-06-2014

Ze nemen klachten niet serieus...

Sinds ik op m'n nieuwe adres woon (nu beina 4 jaar) heb ik ziggo in combinatie met wegvallend internet. Zowel wifi als bekabeld gebeurt dit. Nu moet ik zeggen dat bekabeld internet iets stabieler is. Ik heb nu denk ik een stuk of 20x probleem gemeld.. Telefonisch als per mail. Krijg steeds dezelfde tips. (Stekker er uit halen en wachten, wifi kanaal weinigen.) oom steeds de vraag: gebruik dan alleen bedraad... Standaard is mijn wedervraag; goed idee! Maar waar zit de UTP ingang op m'n ipad, iPhone m'n iPod?

Na lang telefoneren een nieuwe modem opgestuurd gekregen! Maar hiermee zijn de klachten alleen maar erger geworden?! Ik moet blij zijn als ik een programma terug kan kijken via uitzending gemist. Maar de laatste week loopt het hele zooitje al vast bij de reclame er voor....

Vind het echt slecht dat ik +/- €60,- per maand betaal veer een paar tv zenders.. Dat werkt namelijk wel. Gratis bellen ziggo onderling hebben ze er ook al afgehaald... Ik wacht nog even. Dan kan ik overstappen. Gelukkig nu glasvezel beschikbaar! Jammer voor ziggo dat ze een klant welke intotaal 12 jaar veel geld heeft uitgegeven aan haar diensten zo laat stikken.

Hans
22-06-2014

Zeer slecht

Er is geen normale manier om Ziggo tot inzicht te laten komen. De internetsnelheid is nog geen 5% van wat ze beloven. De klantenservice is op het gratis nummer onbereikbaar en op het betaalde nummer werd ons gemeld dat het te druk was en dat we later moesten terugbellen. Ziggo doet slechts een ding goed en dat zal geen verrassing zijn. Elke maand wordt er 50+ euro afgeschreven. Mocht je ze al bereiken, dan krijg je een standaard verhaal te horen van de bekabeling in je huis. Ik ga het niet eens meer proberen. De buren hebben hetzelfde probleem als wij. Ziggo is onbetrouwbaar. Een vreselijk bedrijf.

Dirk
20-06-2014

Alles werkt uitstekend, tv internet en (mobiele) telefonie

Na jaren adsl ruim 3 jaar geleden overgestapt naar Ziggo Alles In 1 Plus. En sinds die tijd goed en betrouwbaar. Internetsnelheid uitstekend em iedere verhoging ervan ging perfect. Kreeg na een paar jaar een nieuw draadloos modem.

En sinds eind vorig jaar al 3 mobiele abonnementen afgesloten. Goedkoper dan andere providers en het werkt net zo goed.

K.Potgieter
18-06-2014

Simpelweg de beste!

Ik heb een drie in een pakket van Ziggo en werkt uitstekend, nooit last van storingen en alles werkt altijd boven verwachting! Een aanrader voor iedereen.

M Pikkerij
15-06-2014

Een dramatische internetverbinding

Ziggo internet aangeschaft allereerst geen probleem, dan gaan ze kneuzen met de internetsnelheid en dus heb ik de helft van de tijd geen internet meer... Ik zat altijd bij Orange adsl nooit een probleem nu bij Ziggo het ene na het andere probleem. Update na update ik maar bellen via mobiele lijn kost ook nog eens klauwen met geld... word je geholpen door de eerste de beste randdebiel die nog nat achter de oren is, advies probeer even een mailtje te versturen....natuurlijk doe ik! probleem, ik heb geen connectie flapdrol. afin ik ga snel opzeggen daar want dit kan ik mij niet veroorloven in de huidige tijd

Arnoud
10-06-2014

Ziggo waardeloos

Begin dit jaar TV en internet aangeschaft via Ziggo. e.a. door monteur aangelegd. Echter al snel viel steeds het internet uit. Via klachtencontactformulier wel 10 maal de problemen doorgegeven. Standaard antwoorden, alleen op de vraag of ik mijn abonnement kon opzeggen kreeg ik keer op keer geen antwoord. Ik ben het eigenlijk goed zat met ziggo en wil wel een andere provider. Kan ik mijn abonnement binnen een jaar opzeggen omdat ziggo zijn beloofde internet belofte niet kan nakomen?

Thomas
08-06-2014

Deel je snelheid maar mooi door 100

Elke maand heb je wel zo'n week waarbij je internetsnelheid eventjes een weekje vrij neemt.

Wij hebben hier het probleem gehad dat de verbinding steeds weg viel, de snelheid was overigens ook niets om over op te scheppen. Na het "interessante proces" om met ziggo in contact te komen en vijf telefoniste later had ik eindelijk iemand aan de lijn die dit probleem op kon lossen. Althans dit beweerde ze, de eerste vraag die mij gesteld werd na dat ik mijn situatie had uitgelegd was: "heeft U al geprobeerd hem aan en uit te zetten", het antwoord hierop was ja (bijna net zo vaak als de lampen destijds).

De modem was al behoorlijk oud dus ik vroeg meteen om een vervangend model. De klanten service heeft meerdere keren volgehouden dat dit niet nodig was en dat hij nog prima was, maar gaf na behoorlijk wat gezeur op en regelde een afspraak met de monteur. De volgende week kwam de monteur netjes op tijd aan, toen hij de modem ging vervangen was zijn enige reactie: "man dat ding is oud". Na de montage heeft het internet het een paar weken prima gedaan. De problemen met het wegvallende internet zijn ook niet weer terug gekomen. Wat jammer genoeg wel terug is gekomen is de wisselende snelheid van ons netwerk (zowel met als zonder draad). Wederom contact op genomen en langs de vijf telefoniste gegaan tot ik weer bij de goede uit kwam, vervolgens krijg ik weer precies het zelfde verhaal: "Al geprobeerd hem aan en uit te zetten?" het antwoord hierop was wederom ja. Dan krijg je weer te horen dat het niet aan Ziggo ligt maar het probleem bij je thuis ligt, er word gewezen op radio signalen of je hond toevallig binnen twee meter van de zender met zijn staart naar het zuiden staat. Maar na al die tijd weten we wel waar het op neer komt, je moet gewoon hopen dat Ziggo in een goede bui is, de wind uit het oosten komt en de planeten op één rij staan voor dat je gebruik kan maken van 2/3 van je internet snelheid. En als je dan een heel klijn beetje geluk hebt, kan je dan nog tv kijken ook!

Eric
05-06-2014

Kruideniersmentaliteit

wat een kruideniersmentaliteit. Ga verhuizen en ze houden vast aan 30 dagen opzegtermijn.....ik woon er niets eens meer

Waar betaal ik dan voor?

Dick-Annie
05-06-2014

Te korte garantie!

Na twee en een half jaar gaf de ontvanger( merk cisko) de geest, ik dacht hiervoor 149 euro betaald te hebben, nu moet ik weer een nieuwe kopen en daarvoor 199 euro betalen!

HN
04-06-2014

Slecht mobiel bereik

Onlangs overgestapt van Simyo naar Ziggo ivm ruim abonnement en afrekenen per seconde. Maar helaas veel last van erg slecht bereik, wegvallende verbindingen en signaal.

Klaas B
30-05-2014

Ziggo mobiel

Echt waardeloos om klanten in de val te lokken met goedkoop bellen en vervolgens data verkeer laten betalen die niet zijn gemaakt. Ik heb jaren Vodafone gehad en kwam nooit boven de 500mb uit. Nu beweren ze bij ziggo dat ik al 2x over de 1gb ben gegaan. Belachelijk... En zoals verwacht ligt het aan de klant. Oplichters zijn het...

Harmjan
27-05-2014

Prima!

Ben al jaren klant van Ziggo, en tot volle tevredenheid.

Heb tot nu toe over al die jaren, maar 1 of 2x een echt probleem gehad, en werd goed daarin geholpen met de oplossing.

Vandaag gebeld, omdat mijn snelheid erg traag was, en dat NA de verhoging. Samen met de telefonist naar een oplossing gezocht, en wat bleek: De babyfoon (met camera) gaf storing in het draadloze signaal.(wat op zich niet vreemd is, en niet de schuld is van Ziggo.)

Dus, kortom: Ik blijf nog wel jaren abonnee!