Ziggo reviews

1.4
Positief2%
Neutraal0%
Negatief98%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid

Deze reviews zijn ouder dan een jaar.

Sabrina
20-07-2015

Onvriendelijke klantenservice

Een aantal keer gebeld maar steeds onvriendelijke en neerbuigende sprekend personell

Willy
20-07-2015

Slecht

Wij hebben ziggo al meerdere malen opgezegd en steeds wordt het blijkbaar niet goed verwerkt. Maken er al vanaf 30 Juni geen gebruik meer van . Abonnement is altijd vooruitbetaling,maar ziggo blijft maar incasseren.

Ben blij dat we over zijn gestapt naar een andere provider

Richard
20-07-2015

Ziggo...voor altijd verbonden?!

Voor mijn tienerdochter heb ik enige tijd geleden een mobiel abonnement afgesloten bij Ziggo.

De overweging hiervoor was dat maximaal €15,= per maand een mooi bedrag was voor een meisje van die leeftijd (ze moet het abonnement zelf betalen) en dat met 1000Mb en 300 bel- en sms-minuten ze hier zeker genoeg aan zou hebben. Helemaal in combinatie met de Ziggo hotspots.

Opperste verbazing dus ook dat zij in mei en juni een rekening kreeg van eerst €50,= en uiteindelijk zelfs een van €220,= ..!

Hierop heb ik met Klantenservice van Ziggo gebeld met de vraag hoe dit in vredesnaam mogelijk was, mede gezien het feit dat we een limiet ingesteld hadden. De limiet bleek echter alleen te gelden voor het bedrag aan bellen (pas na de fusie met UPC zou het ook mogelijk zijn een limiet voor internet in te stellen)

Dennis van de afdeling Klantenservice vertelde na enig zoekwerk dat mijn dochter er niets aan kon doen: Op de een of andere manier werd er op tijden dat mijn dochter sliep of op school zat (waar zij niet eens een mobiele telefoon mag hebben) verbinding gemaakt met internet voor maar liefst 5½ uur. En dat niet een keer, maar herhaaldelijk (Vreemd overigens ook dat deze verbindingen buiten de WiFI-verbinding én de Hotspots om wordt gemaakt?.)

Dennis meldde iig dat de hoge rekening nimmer kon zijn veroorzaakt door het bel-/internetgedrag van mijn dochter. Hij zelf was slechts bij machte om een korting van om en nabij de €20,= aan te bieden (uit coulance) maar dat er ook een afdeling Klantenbehoud was waar hij mij mee zou door verbinden.

Afdeling klantenbehoud, bij monde van "Dhr"" Jos Daniel(s), wilde hier echter helemaal niets aan doen. Hij heeft het verhaal zowel van Dennis als van mij aangehoord maar met name het laatste bleek nogal uitdagend. Jos Daniel(s) had niet eens het fatsoen om mij normaal uit te laten praten en bleef maar persisteren in zijn mantra dat het nu eenmaal zo was dat er betaald moest worden en wel het volledige bedrag. Op de vraag of ik dan wellicht met zijn leidinggevende mocht praten, verbrak hij zelfs de verbinding....!

"Ziggo?..voor altijd verbonden" klopt! zelfs als je het niet wilt en vervolgens betalen en verder vooral niet zeuren....

Johannes
19-07-2015

Slecht

Mijn ouders hadden alles in 1 3 jaar geleden

Nou alleen de televisie deed het

Terwijl t door een monteur van ziggo

Was aangesloten.

Naar toegevend gaven ons uitleg wij haden

Gedaan wat zij zeiden via de tel

Maar kwam geen goede verbinding

Ik sloot mijn oude modem aan van KPN

Toen deed verbinding adsl

Het wel.

Mn vader wel ff drie maanden lang 59€ door de rekening boren

Erachteraan gebeld kregen niks vergoed zijn mn

Ouders teruggegaan naar oude provider KPN

Altijd zonder problemen vanaf juni 2012 tot juli 2015.

I

Ik raad ziggo nooit aan bij mensen want heel wat mensen

Zeggen ja ze hebben internet tot 150 mb KPN of Telfort niet

Nee maar ziggo leverd ook n service van niks.

Maar wel dokken.

Maa
17-07-2015

Zeer slechte internet

Ik heb hele slechte internet/wifi. Ik heb sochtend en smiddags afwisselend bereik, de ene keer normaal internet en een uurtje later is de internet weggevallen. In de avond na 11 uur heb ik helemaal geen internet omdat de downloadsnelheid onder de 1 m/s is. Door deze slome internet heb ik ook erg veel last met youtube of met internetten op de tv, en ik heb veel problemen met de webmail.

Buikje59
17-07-2015

Ziggo

Ik heb sinds bijna twee jaar weer de Ziggo, even een jaartje weggeweest naar XMS glasvezel. Daar is de service en nazorg ook drie keer niets waard trouwens.

Ik heb sinds ik terug ben bij de Ziggo goede ervaringen met hun, helpdesk, technische dienst en monteur aan huis (altijd gratis).

Ze nemen de tijd voor je, de technische jongens en meisjes nemen alles met je door qua instellen en gemonteerde kabel, splitter en kabels.

Erg vaak ligt het aan de geïnstalleerde kabels en splinter na het Abonnee Overnamen Punt van huis aansluiting. In mijn geval had ik bij de start even wat moeilijkheden, slecht beeld en Ziggo stuurde gelijk een monteur die de wijkcentrale controleerde en toen in huis de boel bekeek en opnieuw afmonteerde met deugdelijk spul, want daar gaan de meeste de fout in.

Onlangs wat slecht beeld op Digitale TV op slaapkamer, na samen gaan UPC, alles weer gecheckt met helpdesk, monteur werd ingepland en aan einde dag belde hoofd TD mij op. Eerste vraag was wat voor kabel er naar boven lag, dat was een dubbel geïsoleerde 75 ohm kabel.

Op zijn aanwijzingen een Koka TS 95 coax getrokken en voilà perfect beeld. Dus daar uit bleek maar weer dat goede kabels van belang zijn en dat storingen niet altijd bij de Ziggo hoeven te zitten.

Schelden vloeken kunnen we allemaal, doen we allemaal wel eens, maar ga eerst bij je zelf te raadde, wees rustig en luister vooral heel goed naar wat er gezegd wordt door de mensen van Ziggo. Dat het geld kost is vervelend maar blijven aan modderen is ook niet goed!

Ziggo is niet zalig makend dat weet ik ook maar het is zeker niet slecht.

Ik ben gewoon tevreden met hun en dat mag ook wel eens gezegd worden.

Edward
15-07-2015

Service!

Sinds UPC Ziggo is geworden alleen nog maar televisie-storing.

Blokken, strepen, stilstaand beeld. Het bekende verhaal.

Ziggo gebeld, netjes te woord gestaan, dezelfde dag monteur aan huis, nieuw modem geplaatst en... opgelost!

Klasse! En dat mag ook wel eens gezegd, tussen alle negatieve verhalen.

Beejay
15-07-2015

Slechtste ding ooit

de televisie wilt niet meer op ziggo on demond en we hebben zulk slecht wifi dat er maar 3 telefoons op kunnen en als er een computer draadloos bij op komt is de hele wifi plat niemand kan er dan meer op ik dacht eerst ligt vast aan de pc maar net zoals de andere werkt de wifi niet meer

Bagger
15-07-2015

Ziggo is niet thuis

Internetverbinding van ziggo is echt bagger.Draadloos is helemaal een ramp. Verbinding niet stabiel en ga zo maar door. Sinds een aantal maanden is de ellende alleen maar erger geworden. Oorzaak Ziggo/UPC?

En maar bellen. Reactis is dat ze aan draadloos niets aan het signaal kunnen doen ... interverentie etc. Maar ik heb op 50 cm van modem/router geen verbinding.

Eindelijk monteur op bezoek heeft AOP vernieuwd. Deed het goed 1 dag later weer signaal weg.

Daarnaast wordt mijn NAS schijf niet meer herkend Na bezoek monteur functionnerde dit weer maar na uitvallen van een aantal zaken op modem waaronder uiteraard WLAN en LAN kan ik mijn NAS schijf niet meer aan geeft error bij benaderen? Ik snap er helemaal niets meer van van. Ziggo vertikt het om een monteur langs te sturen een eea te bekijken. ALS ik erop sta wel maar dan gaan we voorrijkosten berekenen was de reactie van de medewerker. Voorstel is om een hele dag een ping test uit te voeren, dan zouden ze misschien iets concreets hebben om de monteur naar te laten kijken.Het moet niet gekker worden. Ik moet de boel omdraaien en een claim bij hun neerleggen. € 72,- per maand voor een baggerkwaliteitAl met al ik word ziek van ZIggo op naar een alternatief?

Joey W.
14-07-2015

Internet waardeloos; TV zeer ondermaats

Na een verhuizing maar eens overgestapt op ziggo. Wat aan de humax ontvangers meteen tegenviel was de kwaliteit. Heb 2 ontvangers bedraad met ziggo gecertificeerd hirschmann coax-kabels en pluggen. Voor de 2e ontvanger op de slaapkamer was dit nogal een lange (en dure) draad. Het aantal zenders dat we op onze slaapkamer kunnen bekijken is heel beperkt.

In de woonkamer hebben we veel last van storingen. Veel grote blokken en haperingen in het beeld. Kortom: regelmatig ergernis bij ons en de kinderen vanwege de belabberde beeldkwaliteit.

Over het internet zijn we zowaar nog minder te spreken. De internetsnelheid is soms zo traag dat het wel 3 minuten kan duren voordat een simpele pagina als google volledig geladen is. Een simpel youtube-filmpje bekijken kun je dan wel uit je hoofd zetten.

Na contact met de helpdesk werd geadviseerd om óf het modem te resetten door de stekker er 1 minuut uit te trekken en weer opnieuw op te laten starten óf handmatig via de browser het uitzendkanaal van het modem te resetten. Omdat de verbinding zo traag is kan vaak de pagina niet eens geladen worden. De laatste weken moet ik elke dag het modem resetten. Let wel: alle apparaten maken contact via wi-fi; maar met mijn Iphone naast het modem gebruik ik vaak liever 4G! Dat zou in huis niet de bedoeling moeten zijn.

Na meermaals contact met Ziggo boden zij ook geen permanente oplossing. Voor ons geen enkele reden om nog langer de diensten van Ziggo af te nemen.

Adriaan
14-07-2015

Uitstekende verbinding met internet (bedraad) en wifi op 2 etages en in de tuin,

Heel stabiele verbinding en supersnel. Ik heb een abonnement voor internet van 120 Mb download, maar zit regelmatig boven deze snelheid. De upload snelheid bedraagt ongeveer 11 tot 12 Mb en zo hoort het ook te zijn. Wifi is behoorlijk stabiel tot en met de tweede etage. op zolder nauwelijks bereik dus daar heb ik extra maatregelen genomen. Sinds er met verschillende coderingssystemen door elkaar wordt gewerkt bij Ziggo digitale televisie moet ik wel af en toe mijn twee Humax decoders resetten en bij mijn zoon de ingebouwde decoder in zijn tv. De tv-ontvangst is overigens van zeer goede kwaliteit.

Troest
13-07-2015

Waardeloos

Wat een slechte zaak zeg.... die hele ziggo kan me gestolen worden.

My prime... hartstikke leuk maar zoek maar eens een serie op. De zoekfunctie is waardeloos. Internet wat constant wegvalt. Ik ben zeer zeker geen tevreden klant. Helaas is Ziggo de enige die in onze regio kabel aanbied. Ik zal je toch vertellen dat zodra ik er vanaf kan, ik meteen overstap! de fusie UPC/Ziggo is absoluut geen verbetering geworden.

Fred
12-07-2015

Beroerde verbinding met Internet sinds de fusie met UPC

Nooit problemen met Ziggo maar sinds dat ze samen zijn gegaan met UPC is mijn internet (WiFi) verbinding beroerd (steeds komt de melding "beperkt" en moet je het uit en aanzetten) Vraag mij af wanneer ze daar iets aan gaan doen. Betaal niet voor niets bijna 100 euro per maand aan die club.

Kristen
11-07-2015

Horizonbox is grootste troep ooit gemaakt !

na de zoveelste mediabox te hebben ingeruild hebben we nu een horizonbox , wat een doffe ellende ! Weer een box die niet werkt , weer kabels nakijken waar niets aan mankeert , weer troep in huis gekregen van Ziggo dat niet werkt . Om moedeloos van te worden , betalen voor iets dat niet werkt .zwart beeld , strepen en blokken . Ziggo is dit echt alles wat jullie kunnen leveren , je moest je schamen om zo de mensen te bedonderen !

Jo
11-07-2015

UPC nu Ziggo....waardeloos, verbinding valt steeds weg!

Al jaren klant bij UPC maar sinds het samengaan met Ziggo is het waardeloos.... dus helaas geen vooruitgang! De verbinding valt iedere keer weg! Fijn als je een smart TV hebt en gebruik maakt van Spotify...

:( denk dat iedereen wel weet wat dat met de mens doet / STOOM(overstappen dus)

Eel
11-07-2015

Echt nog nooit zoveel elende gehad met het weg vallen van de tv

Hij heb t altijd gedaan beneden maar nu met ziggo de gewone box blijf hangen waardoor de tv ga stotteren de extra boxen vallen contenu uit doen het niet naar behoren kwa zepen of hebben voor de zoveelste x geen berijk echt om dood ziek van te worden buiten om de zenders die ze weg hebben gehaald echt zodra het gaat zijn wij weg wat een .....is het geworden zeg zins het ziggo is geworden gewoon om te huilen

Bram
10-07-2015

Dramatisch

Al een aantal jaar hebben we internet van Ziggo, weinig problemen mee gehad. Tot dat het moment dat Ziggo ons aanraadde om het modem en de router te vervangen voor een modem en router ineen. Sindsdien is de verbinding dramatisch! Filmpjes bufferen minuten lang, downloaden is niet mogelijk en browsen gaat gruwelijk langzaam.

Belletjes met Ziggo hielpen niks, verschillende monteurs kwamen langs maar konden de verbinding niet verbeteren. Na nog meer belletjes kreeg ik eindelijk iemand met verstand van zaken aan de lijn, iemand die eerlijk was en thuis ook het probleem had. De beloofde down- en uploadspeed van Ziggo wordt alleen behaald als je de internetkabel aansluit. Sluit je deze niet aan, dan is de internetverbinding van Ziggo dramatisch. Voor smartphones en tablets is het natuurlijk sowieso onmogelijk om deze aan je kabel aan te sluiten, en we zitten tegenwoordig meer op deze apparaten dan op laptops en PC's.

De eerlijke medewerker van Ziggo vertelde dat hij er zelf ook last van had en dat hij het probleem heeft opgelost door een extra router aan het moden & router ineen aan te sluiten. Hiermee zou het probleem verholpen moeten zijn. Ik heb zelf nu een extra router besteld, en ben benieuwd of dit de verbinding sneller maakt. Ik blijf de service van Ziggo echter 1 ster geven omdat de beloofde down- en uploadsnelheid eerlijk gecommuniceerd moet worden (ook zonder kabel deze verbinding halen). Daarnaast was de verbinding prima totdat Ziggo het de router verving door een alles in een modem/router. Resultaat: verbinding trager en moeten nu (op eigen kosten) een nieuwe router kopen voor normaal internet.

(deze review is overigens geschreven met internet via mobiele hotspot van mijn smartphone provider, het internet van Ziggo lag er namelijk weer uit... Vandaar dat ik nu enigszins gefrustreerd deze review schrijf)

Rick
10-07-2015

Slechte zaak!

Zat al 10 jaar bij UPC en nooit echte problemen gehad maar nu sinds de overname ben ik opeens diverse zenders kwijt en als ik die terug wil hebben dan mag ik meer gaan betalen! Echt belachelijk want ze jatten wat van je weg en je mag het daarna weer terug kopen... Ik hoef nog maar een paar maandjes en dan ga ik lekker ergens anders kijken want hier hou ik echt niet van! Dieven zijn het vind ik!

Jonas
10-07-2015

Waardeloos!

zat bij upc, is nu ziggo. internettarief meteen omhoog, telefoontarief van 0,01 naar 0,1 per minuut. lijkt weinig maar dit is 10x zo hoog. wil ik opzeggen in verband hiermee: 21 minuten mee bezig! opzeggen kon zogenaamd kosteloos, maar na 1 juli niet meer. de bal wordt dus bij mij neergelegd, terwijl ik er niet voor gekozen heb om over te stappen naar ziggo of de voorwaarden te wijzigen. nu zit ik nog een maand langer aan dit duurdere abonnement vast.

Anita
10-07-2015

Ronduit slecht

Klantenservice is gewoon ronduit slecht bij UPC nooit problemen je werd netjes te woord gestaan men dacht mee met oplossingen nu Ziggo ronduit onbeschoft volk aan de telefoon niet meedenkend !