Ziggo reviews

1.4
Positief1%
Neutraal0%
Negatief99%
PeriodeLaatste 12 maanden202320222021
Geen lid
Michael
28-01-2024

Oplichters. En maar spelen met de snelheid. Waardeloos internet.

Charissa
25-01-2024

Beter internet voor mijn bedrijf zodat ik sneller zou kunnen werken. Nu kan ik helemaal niet werken door jullie kut verbinding. Stap nooit over

Jasper
24-01-2024

Wat een vreselijk bedrijf is het toch. Gisteren weer 3 kwartier aan de lijn gehangen en er wordt gewoon glashard tegen je gelogen dat medewerkers niet werk die dag en niet op de zaak is. Bel je drie minuten later opnieuw en drie keer raden is mevrouw gewoon aan het werk. Deze durfte niet meer aan de telefoon te komen waarschijnlijk want zou mijn vandaag om 20:00 uur terug bellen. Logischerwijs niet gebeurt nou 50 minuten later. Niemand pakt zijn verantwoordelijkheid en alleen maar onzin teksten als " dit is niet hoe wij bij Ziggo werken en ik schrik van uw verhaal dit dat .

Mojy
24-01-2024

Ziggo is niet eens de cijfer 1 waard.

Sommige mensen van klantenservice lijken oplichters die niet luisteren en alleen hun verhaal vertellen.

Ik heb mijn contract bij Ziggo twee weken terug opgezegd. Vandaag opnieuw gebeld en bij de eerste gesprek zegt de klantenservice dat in het systeem mijn contract is opgezegd, Ik wordt doorverbonden, de tweede zegt ook mijn contract in het systeem opgezegd is en de derde zegt klopt niet en je hebt nooit ons gebeld.

Oetje
12-01-2024

Waardeloos

Chat functie werkt niet

Nieuw topic starten werkt niet

Allen een duur telefoon werkt

Geen emailadres om contact te leggen

Een woord gewoon weg

WAARDELOOS

Judith
04-01-2024

Ziggo is een waardeloos bedrijf. Er is ons aan de deur een pakket verkocht met daarbij een prijs. Die prijs hebben wij slechts één maand daadwerkelijk betaald. Direct daarna is dit verhoogd met ruim €10 (!) per maand. Aan de deur is gezegd dat we makkelijk op zouden kunnen zeggen. In werkelijkheid is opzeggen ontzettend duur en zitten we vast aan een contract voor 3 jaar. In de overeenkomst staan de kosten van opzeggen niet vernoemd, maar kijk uit, je betaalt een dikke €1000 om onder je contract uit te kunnen komen. Echt volkomen belachelijk.

Patrick
27-12-2023

Wat een ongelofelijke flater dat Ziggo.

Kom je terug als klant, heeft ziggo de schakeling in de wijkcentrale niet geactiveerd.

Monteur kan pas volgende week op z’n vroegst…. morgen loopt mijn nlziet abbo af… dus gewoon zonder tv….

Maar morgen geen signaal betekend installatie pakket retour en ik blijf gewoon bij mijn huidige provider.

Daarbij zal ik net zoveel tijd en moeite steken in het op elk mogelijk platform waarschuwen voor Ziggo als dat ik nu al aan telefoontjes heb gespendeerd. Bah

Suus
20-12-2023

Een paar maanden geleden kwam er een jongen van Ziggo bij mij aan de deur of ik Ziggo zakelijk wilde proberen. De eerste 4 maanden gratis en als het me niet beviel was het maandelijks opzegbaar. Helaas is dit niet het geval. Ik blijk voor 3 jaar vast te zitten aan een heel duur abonnement. Ik voel me echt ontzettend opgelicht.

Jongen vd klantenservice was vriendelijk maar kon ook niet veel doen. Ik krijg een korting maar het abonnement is nog steeds 2 keer zo duur als bij de concurrent en je krijgt er minder voor.

Raad het echt iedereen af!

Mustafa
15-12-2023

Wat een . organisatie. Mij aangemeld voor abonnement, blijkt geen aansluiting mogelijk te zijn in onze woning. Monteur zegt de bestelling te annuleren. Blijkt niet gebeurd te zijn. Mijn huidige provider hebben ze wel opgezegd en ik ben nu daar klant (maar zonder aansluiting) en kom niet af van het abonnement. KPN neemt mij niet terug en bij een ander peovider moet ik twee weken wachten voordat ik aangesloten kan worden. Bedankt Ziggo. Wat een zooite bij jullie. En ik zit nu met de gebakken peren.

Nata
04-12-2023

€ 792,57 voor niks! Geen enkele dag gebruik gemaakt van ziggo diensten. Overeenkomst binnen bedenktijd werd ontbonden.

op 23.11.2023 e-mail na (e-mailadres verwijderd) - geen reactie,op 24.11.2023 aangetekende brief- geen respons, gisteren om 9:56 heb ik klantservice gebeld met een vraag- door na de klachtenafdeling te verbinden- hingen ze meteen op((

Ceejee
03-12-2023

Wat een slechte klantenservice. Mevrouw heeft duidelijk een cursus gevolgd en geeft standaard antwoorden. Als je dan doorvraagt, weet ze het antwoord niet en blijft vaag met technische opmerkingen maar eigenlijk weet ze het niet en ze luistert ook niet. Waardeloos. Wanneer hier glasvezel beschikbaar komt, zijn we weg bij Ziggo.

Sjors
01-12-2023

Ik was bij Ziggo.

Sinds ik ben overgestapt wordt ik om de dag gebeld voor een nieuw contract. Erg vervelend maar het illustreert wel de wanhoop bij Ziggo.

Harrie
17-11-2023

Nou, Op de site van Ziggo gezien dat ze een giga internetsnelheid aanbieden voor hetzelfde geld. Dat dan maar genomen. Tot mijn verbazing stuurden ze een nieuwe modem op. Deze met de handleiding geïnstalleerd en na twee dagen klooien begon e.e.a. te werken. Na een aantal keren met "klantenservice" te hebben gebeld bood men aan een monteur te sturen.

Die kwam, constateerde dat het nieuwe modem werkte en liet mij met enkele adviezen achter om de grote problemen die er nog waren op te lossen.

Ziggo werkt tot aan het modem en de rest is binnenbekabeling en moet je zelf maar uitzoeken. Binnenbekabeling en switches zijn de afgelopen drie jaren niet veranderd maar ineens kennelijk niet meer goed. Na het uitschakelen van een aantal apparaten in huis werkt het nu enigszins, hoewel de geboden snelheid maar 600 is tegen 550 voor de wissel. En daar betaal je dan 90 euro per maand voor.

Waardeloos.

Willy
15-11-2023

Na 30 jaar klant wordt ik behandeld als een hond.

Leveren doen ze niet. Betalen moet je.

Al weken van storing in storing.

Voor mij staat de deur wagenwijd open voor vernieuwing.

Ray
12-11-2023

Wat een zooitje bij Ziggo, zowel administratief als het bestellen van een derde wifi pod.

Na 35 jaar klant te zijn, overweeg ik toch maar om over te stappen naar een ander.

Ik ben al weken bezig om een derde wifi pod te krijgen.

Ik heb inmiddels al ongeveer ruim 3 uur aan de telefoon gehangen en ik heb nog steeds niets!

Of het lukt administratief niet, of ik krijg het verkeerde, moet nu zelfs mijn huidige pod terug sturen?

Of je bent met iemand in gesprek en je verbinding wordt verbroken of je wordt weer door geschakeld naar een ander!

Al met al ben ik nog geen steek verder, wat een ongelooflijke zooi is het bij Ziggo!

Eric
06-11-2023

Service - een 1

Modem op tijd sturen - een 1

Monteur op de afgesproken dag/tijd langs laten komen - een 1

Bagger bedrijf

Henk-J
02-11-2023

De zoveelste storing, verwachte oplossing rond 22.30. Ik ben Ziggo zo langzamerhand meer dan zat😡😡😡

Frans
29-10-2023

Vandaag 29 oktober om 11.30 uur dagpas espn besteld om van middag voetbal te kijken. Kreeg bevestiging per mail met de aankondiging dat 7,95 bijgeschreven werd op factuur. Helaas functioneerde het niet toen ik wilde gaan kijken. Contact gezocht per telefoon. Wachttijd 25 minuten. Of er zijn te weinig mensen om de telefoon te beantwoorden of het product is zo slecht dat het klachten regent. Klantenservice kon probleem niet oplossen. Hebben wel notitie gemaakt om bestelling te annuleren. Wacht factuur af. Zoveelste negatieve ervaring met Ziggo. Zijn totaal niet geïnteresseerd in klant.

Apple
28-10-2023

Slecht service, niet duidelijk antwoorden, zeer teleurgesteld in Ziggo in het algemeen

Stefan
22-10-2023

Wij hadden ziggo totaal sport, dit hebben we opgezegd maar uiteindelijk is ons maandbedrag zelfs omhoog gegaan, contact met ziggo, zagen ze dat het nog aanstond terwijl wij het niet kunnen zien, geld terug? Of even aanzetten zodat wij het wel kunnen zien? Ho maar